Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΑΝΝΙΑ ΜΟΥ ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΚΡΙΜΑ

οι υπολοιπες κοριτσαρες τι κανετε??? εμεις μια χαρα δουλεια και εργασια περναω τελεια στη δουλεια δε περιμενα ποτε να το πω αυτο αλλα τελικα ειναι ωραιο να δουλευεις σε δικια σου δουλεια και να μην εχεις αφεντικο πανω απο το κεφαλι σου

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημερα σε ολες

Αννια λυπαμαι πολυ κοριτσι μου γλυκο που για αλλη μια φορα επρεπε να το ζησεις αυτο...Δε ξερω τι να σου πω για να σε παρηγορησω...ξερω ομως οτι δε μπορεις να το αφησεις αλλο πια αυτο...πρεπει να το ψαξεις....τεσσερα μωρακια σε ενα χρονο ειναι παρα πολλα....ο γιατρος σου τι λεει;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Εμεις ολα καλα ετοιμαζομαστε να παμε σε μια βαφτιση και μετα βολτιτσα παραλια και φαγακι εξω

Πρινσι μου σε διαβαζω ...και νομιζω οτι τα χω γραψει εγω....μια απο τα ιδια κι εμεις...συν το τρελλο σκαρφαλωμαααααααα ανεβαινει παντου μονος του!Δε μπορω να τον αησω δευτερολεπτο απο τα ματια μου!

Φιλια σε ολες και καλα να περασετε τη Κυριακη σας :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα κοριτσια μου και σας ευχαριστω για το ενδιαφερον σας!!Ειμαι καλα δεν το αφηνω να με παρει απο κατω!!Ελενη εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας μετα την βιοχημικη και τα αποτελεσματα εδειξαν οτι ειμαι οριακα..εκανα βεβαια τωρα ινοχεπ απο την μερα που το εμαθα...Ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να ειναι πολλα η και και τιποτα(δηλαδη τυχαιο γεγονος)στειλαμε τα εμβρυα για ιστολογικη και βλεπουμε

:-D

Διαφημίσεις

Άννια μου...κι εγώ δεν έχω λόγια, μπράβο όμως που δε σε παίρνει από κάτω, είσαι δυνατή κοριτσάκι μου!

Εμείς καλά, η μικρή αρχίζει και γίνεται πολύ ζουζουνίτσα! Χτες έκανε και το πρώτο της ξενύχτι, μέχρι τις 12 δε μπορούσα να τη μαζέψω από την πίστα-πολύ χορό μιλάμε, τι θα την κάνω μεγαλώνοντας?- σε ένα γάμο που πήγαμε και μετά κοιμήθηκε στο καροτσάκι της για καμιά ώρα ακόμα μέχρι που φύγαμε! Όλο μαμ-μαμ μου είναι και άρχισε να λέει και λίγο μπαμπά και ένα σωρό ακαταλαβίστικα! Πάντως με το φουστανάκι της και τα κοτσιδάκια της ήταν όντως για φάγωμα! Κουκουβάαα κουκουβάαα ας με μαζέψει κανείς!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλη εβδομαδα!

το κανετε?μαρινακι μπραβο στο ομορφουλη σου!!ειναι μια δεσποινιδουλα πια.ευχομαι να ειστε καλα να την καμαρωνετε!!

πρινσακο οπως ο δικος σας ετσι και της λεναλ ετσι και ο δικος μου και ετσι και ολα τα βλασταρια της ιδιας ηλικιας.τρεχαλα ολη μερα.και εγω τα ιδια με σενα εκανα το σαββατο.ανεβηκα σε μια πολυ complicated τσουληθρα και στο κατεβα εφαγα μια τελεια τουμπαμε τον μπεμπη αγκαλια.τι ωραια.με ειδαν κατι πιτσιρικια που ανεβαιναν και νομιζαν οτι επεσε η ακροπολη.

4ywWp2.png

καλημερα και απο μας..τι κανετε???εμεις ολα καλα (και εγω καλυτερα :) )ο μικρος χτες με ξεσκισε με την γκρινια του εχει εδω και μια βδομαδα ολη μερα κλαιει και θελει μονο εμενα να τον εχω μονο εγω αγκαλια...Χτες το βραδυ ξυπνουσε καθε 1,30ωρα και εκλαιγε και δεν ηρεμουσε με τιποτα,ειμαι κομματια :(...και εμεις ετσι ειμαστε πρινσι και πολυ χειροτερα!!!!:shock:

Καλημέρα σας!!!!

Άννια μου μπορεί να έχει τα δοντάκια του πάλι. Εμάς μας έχει ταράξει στις δαγκωνιές!! Κάθε βράδυ μετράμε τα σημάδια από τα δόντια του!! Δρακουλάκι κανονικό!

Ειρήνη διάβασα την περιγραφή σου και γέλαγα μόνη μου στο γραφείο!! Γυρνούσαν και με κοίταγαν οι συνάδελφοι!! Εγώ ούτε για άστείο δεν κάνω μαζί του τσουλίθρα!! Μόνο τραμπάλα! Αλλιώς θα φωνάξουν την αστυνομία για βανδαλισμό!

Φιλιά!!

Διαφημίσεις

βρε Αννια μου τι κριμα κοριτσι μου..

και τα 2 παλινδρομησαν?

κατι θα βρειτε ψαχνοντας, δεν μπορει...τυχαιο..τυχαιο...ποσο τυχαιο?

εχεις ηδη δυο παιδακια (οι πιο πολλες σταματανε εκει) και ολο τον καιρο μπροστα σου..ΚΟΥΡΑΓΙΟ και ΔΥΝΑΜΗ σου ευχομαι.:P

σημερα γινεται η φωτεινουλα μου ακριβως 17 μηνων! πλεον εχει γινει θηριο και μιλαει και παρα πολυ! ο αλεξ στην ημικια της δεν ελεγε τιποτα, ενω με αυτην συννενοουμαστε σε ενα βασικο επιπεδο! ειναι πολυ καλο κοριτσι και πααααααρρραααα πολυ ναζιαρα και τρυφερη! φιλακια σε ολες!!χχχχ

γεια σου ευακι μου,μεγαλωσανε τα παιδακια μας...εμενα η μαρια σε αυτη την ηλικια συννενοουμασταν και μιλουσε περισσοτερο απο τον αντωνη...ο μικρος εδω και 1-2μηνες αρχισε να μιλαει αλλα καταλαβαινει οτι του λεω...το πρωι που ξυπναει φωναζει απο την κουνια μαμα μαμα μαμα να παω να τον παρω και αν δει οτι δεν παω μετα φωναζει μπαμπα.....αχ το μουτρακι μου

Γεια σας κοριτσάκια μου!!

Καταρχάς Άννια μου λυπήθηκα πάαρα πολύ....:-(:sad: Δεν ξέρω τι να πω πραγματικά... το μόνο που σκέφτομαι είναι μήπως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα απλά η 'φύση' σου λέει να περιμένεις λίγο ακόμα πριν ξαναπροσπαθήσετε...ίσως δεν είναι ακόμα έτοιμο το σώμα σου... Είσαι πολύ μικρούλα ακόμα και θα έρθουν και άλλα μωράκια αφού τα θέλετε τοσο!!

Εγώ όπως σας ειχα πει έκανα μια μικρή απόδραση με κοριτσοπαρέα στο Παρίσι και περάσαμε τέλεια!! Βέβαια μου έλειψε πολύ το ζουζουνάκι μου και ο καλός μου αλλά γέμισα μπαταρίες και το χάρηκα πολύ αυτό το ταξίδι! Πάντως η μικρή πρέπει να πέρασε πολύ ωραία με τον μπαμπά της καθώς το πρωί που την είδα αντί να δείξει ποοοοόσο της έχω λείψει, φώναζε μπαμπά και μπαμπά! :-):shock:

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...