Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ρηνουλι μου τι κανετε;;ο Μπιλακος;;Εβαλα το yahoo beta και συνδεομαι μεσω του μειλ με τις επαφες του φατσοβιβλιου και μπορω να μιλαω σαν μσν!

Ετσι μπορω να σας ψιλομιλαω χωρις να μπαινω φεις φυσικα ή εδω....μονο στο μειλ μου!καλο;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καθαρισα λοιπον το μπανιο για να στρωσω τα καινουρια μουυυυ.....ψοφησα ομως και γι αυτο παω να τη πεσω :)

Φιλακια πολλα σε ολες!!!!!!!!!!!!

Αχ αχ αχ δεν ειπα μπραβο στο Γιαννο μας που περπατησε το αγορακι μας και θα ξεκουραστει λιγο η μανουλααα τουυυυ :) (λεμε τωρα.....:) )

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Ρηνουλι μου τι κανετε;;ο Μπιλακος;;Εβαλα το yahoo beta και συνδεομαι μεσω του μειλ με τις επαφες του φατσοβιβλιου και μπορω να μιλαω σαν μσν!

Ετσι μπορω να σας ψιλομιλαω χωρις να μπαινω φεις φυσικα ή εδω....μονο στο μειλ μου!καλο;;; :) :) :)

γεια σου λενακι μου!!καλα ειμαστε και αυτο επιθυμουμε και δια εσας!!!

καλο μου ακουγεται το βετακι σου.φιλια πολλα και καλη ξεκουραση

4ywWp2.png

Καλημέρα!!!! Τι κάνετε; Εγώ είμαι λίγο νευριασμένη με το σύζυγο αλλά θα πάρω την εκδίκησή μου και θα μου περάσει! 3 φορές μέσα στη εβδομάδα τριγύρναγε και χαλάρωνε, και είχε το θράσος χθες να μου πει και για τις δουλειές στο σπίτι! Για αυτό και εγώ σήμερα θα βγω μετά τη δουλειά και θα τον αφήσω μόνο του μέχρι αργά. Δεν έχω κανονίσει τίποτα ακόμα αλλά καλύτερα να τριγυρίσω έτσι, να χαλαρώσω και εγώ! Δεν γίνεται να είμαι μόνο δουλειά-σπίτι-δουλειά! Ουφ! Αυτά!

Τι κάνετε εσείς? Λωρέτα λίγο υπομονή και μετά θα ξενοιάσεις!

Ελενάκι με γεια τα καινούρια σας!

Μανιταράκι, ο σταθμός είναι δύσκολος τις πρώτες μέρες, ε;; Θέλει προσαρμογή και απο τη μαμά και από το μικρό! Υπομονή θα μάθει η μικρούλα σου!

Άννια πες μας τα νέα σου!!!

κοριτσακια μου τι κανετε?????χαθηκαμε!!!!!!!!!!!!!

μου λειψατε βρε τσουπρες!δε προλαβαινω καθολου να μπω ρε γαμωτο.τελικα δε θα φυγουμε αλλα τι να γινει?θα το παλεψουμε εδω!μιλαω με μερικες στο facebook,οι υπολοιπες τι κανετε?

mitt barn är mitt liv

16-01-10

Διαφημίσεις

Αχ βρε Άννια μου!! Κουράγιο!!

Έχε στο μυαλό σου πως όλα για κάποιο λόγο γίνονται... Έτσι το ξεπέρασα και εγώ. Μπορεί να μην ήταν τώρα η σωστή ώρα. Είσαι μικρή, έχεις όλο τον καιρό μπροστά σου και 2 υπέροχα παιδάκια κοντά σου!

Αχ μπαίνω τόσες μέρες σας διαβάζω αλλά δεν πολυέχω διάεση να γράψω,αλλά είδα το μνμ της Αννιας μας και δε ξέρω τι να πώ....

Κοριτσάρα μου κουράγιο έχεις το Μαράκι και τον Αντώνη να σε απαλύνουν........

:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(:(

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσούδια. Επιτέλους βρήκα χρόνο να μπω, αλλά διάβασα τα νέα της Άννια μας και στενοχωρέθηκα πολύ ρε γμτ.

Άννια μου μα πώς έγινε? Έιχες κάποια ενόχληση? Να ξέρεις πως αν χρειαστείς κάτι είμαστε δίπλα σου...

Χαίρετε!!!! Τί κάνουτε??? Είπα να ανοίξω το μαγαζάκι αφού το έκλεισα χθες!!! Εμείς πήγαμε βόλτα στις κούνιες το πρωί (παρεπιπτόντως το εγχείρημα κούνιες έχει αρχίσει να γίνεται πολύ δύσκολο θα πρέπει να γραφτώ στην ομάδα καταδρομών για να ανταπεξέλθω!!!) Εξερευνούμε τα λουλουδάκια, κυνηγάμε τα περιστεράκια, θέλουμε να σερνουμε το καρότσι, να ανεβαίνουμε τα σκαλοπάτια της τσουλήθρας πολύ γρήγορα, ενίοτε δυο δυο και αφού τα ανεβούμε μαζί, η μαμά κουκουβάγια κάνει τσουλήθρα μαζί με το βλαστάρι της και γενικότερα πάμε πάντα τρέχοντας καλό ε? Τί power yoga και κουραφέξαλα, εδώ μιλάμε για νέα σχολή!!!!:P:p και όταν γυρίσουμε στο σπίτι, εγώ αναμαλλιασμένη:eek:, ιδρωμένη:shock: και ανατσουτσουριασμένη:P, τρελαινόμαστε να ανοίγουμε συρτάρια, να εξερευνούμε τα μπρίκια, τις κατσαρόλες και όλο το νοικοκυριό, να γυρίζουμε τα κουμπιά του ενισχυτή, του πλυντηρίου πιάτων, ρούχων και τρελαινόμαστε να ανοίγοκλείνουμε πόρτες. Και άμα λέω τρέλα ενοώ στην κυριολεξία:D:D:D, αφού εβαλα κάτι ειδικά προστατευτικά για να μην πιάσει τα χέρια του, αλλά αυτός βρήκε τρόπο και τα μάγκωσε μια μέρα...:(. Τώρα παίρνω δυνάμεις, αφού κοιμάται, γιατί μετά θα μπω πάλι στο ρινγκ!!!

Να σας πω τσουπρίτσες, αρχίσαμε να ασχολούμαστε με το εγχείρημα διακοπών, θα θέλαμε να πάμε κάπου ωραία, που να ενδείκνυται για παιδιά, θα μας άρεσε τίποτα all inclusive, ξέρετε, να είναι όλα στα πόδια σου χωρίς να χρειάζεται να μπαινοβγαίνεις στο αμάξι 6-7 φορές την ημέρα, αλλά από μία ματιά που ρίξαμε είναι πανάκριβα. έχετε να προτείνετε κάτι? Πλάκα πλάκα καλά να ήταν να κανονίζαμε διακοπές και μεταξύ μας, εεεε?????

Υ.Γ 1 Σας χρωστάω και κάτι νέες φωτο, γιατί έχω να βάλω καινούριες από την εποχή του Μακρυγιάννη, θα σας πω όταν τις βάλω!

Υ.Γ 2 Σνιφ, κρίμα να μην είναι καμιά εδώ και έχω ρέντα σήμερα...:(:(

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...