Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κορίτσια!! Καλό μήνα!!!

Να συμπληρώσω στην απάντηση της Μαρίνας προς την Άννια... και με τι κουράγιο!! :-)

Λωρέτα είδες που φοβόσουν τον οδοντίατρο; Μόνο η τσέπη σου θα πονέσει τελικά...

Λέμε και εμείς να κάνουμε καμιά βουτιά αν τα καταφέρουμε τελικά και πάμε στο χωριό το ΣΚ. Μακάρι!

Είδα στο φέις ότι άρχισε η περπατόπιτα και για τη Στελλίτσα!! Καλό τρέξιμο!!

Φιλιά σε όλες σας!

Δεν είδα ποστ της Στεγιας;; περπάτησε ο Γιάννος μας;;; Θέλουμε περπατόπιτα λέμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

Αχ θάλεια μου και μείς τόσο είμαστε ακριβώς σαν εσάς...όλα τα παιδάκια μας περνάνε (και τα πιο μικρά) μπουχουχουχουααααααααααααααααααα!!!! Ομως ο Αντώνης παιδαράς, μπράβο Αννια μου! και μεις έχουμε βέβαια τη ΄χαρη μας ε;;;;;

Μαρινάκι μπράβο μ'αυτό που κάνεις με το κολυμβητήριο. Θα τον πάω και γω, πάει και τελείωσε! Θα είναι σουπερ για το παιδί και ίσως λίγο γυμναστική και για μένα!

Πήγαμε στους κουμπάρους για να τους πάμε το δώρο για τη βάφτιση (με μικρή καθυστέρηση). Το αγοράκι είναι αυτό που έκαψε το χεράκι του..αχ το γλυκουλι μου, όλο να μας δειχνει τις γάζες του σαν να μας λέει "κοιτάξτε πως χτύπησα"...Πολυ τον αγαπάω. Και ο Αργυράκος το ίδιο γιατί παιζανε τέλεια κρυφτό!

Πάω να δω 30rock! Εχω φάει κολλημα λέμε!!!!

Επίσης η κουμπάρα μου μας πρόσφερε κατι τέλεια γλυκά (αχ τα σκεφτομαι) και δεν έφαγα ουτε κουταλιά...αλλά σλουρπ πεινάαααωωωω και πάλι.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

λου μου κοιτα........... καποιον ενεπνευσες και εγραψε βιβλια για σενα...............

τα ειδα και αρχισα να γελαω μονη μου.........

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108055918&LastAdd=108055918&t=Η ΛΟΡΕΤΑ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108016607&LastAdd=108016607&t=Η ΛΟΡΕΤΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ

http://www.plus4u.gr/showitem.php?ID=108060749&LastAdd=108060749&t=Η ΛΟΡΕΤΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα και απο μας....εδω στην τρεχαλα..με την φορ.δηλωση...Γεννησε επιτελους και η ξαδερφη του αντρα μου προγραματισμενα με καισαρικη...Θa παρω σε λιγο τηλεφωνο να μην ενοχλω να μαθω περισοτερα....αχ πολυ ωραια :) Εχουν αλλη μια κορουλα 14,5μηνων!!

:-D

το απογευμα στις 7θα παω να δω τα σπορακια μου..Μου το ακυρωσε το πρωινο γιατι ειχε τοκετο..καλυτερα γιατι δεν μπορω τοσο νωρις κατω στην αθηνα γινετε πανικος

:-D

Διαφημίσεις

καλησπερα τι κανετε?

ελενακι το πρωι δεν ειμουν μεσα.πηγα τον μεγαλο σχολειο και στο καπακι εντυσα τους υπολοιπους και τους πηγα και αυτους ναι ναι και την ελενιτσα.

μπηκαμε μεσα και μου ηρθε να ξανφυγω δεν μου εκανε καρδια να την αφησω την καημενη .ηρθε η μια κοπελα της εκανε ελα κι εκεινη πηγε την πηρε αγκαλιτσα και την πηγε στην αιθουσα πρωινου.μετα απο 1 ωρα και 15 λεπτα με περνει και μου λεει οτι αρχισε να κλαιει ομως να παω σε μιση ωρα για να μην καταλαβει οτι οταν κλαιω θα ερθει η μαμα.οταν πηγα η καημενουλα ηταν κατακοκκινη απο το κλαμα:(

να ρωτησω και κατι ασχετο? εαν γινει αποκοληση πλακουντα δεν υπαρχει αιμα?η εγω νομιζω?

στελλιτσα που εισαι?κυνηγας τον γιαννο και δεν προλαβαινεις?

izE6p2.png?S6UQkQqM

χελοου! Γυρισα απο οδοντιατρο κ ποναω λιγουλακι! Κλαψ! Ειρηνακι μου σουπερ τα βιβλια! Θα τα δω καλυτερα στον υπολογιστη! Αννια τα ειδες τα ζουζουνια? Ποτε θα δεις το φυλο? Αχ λες να ειναι ιδια? Ειναι ομοζυγωτικα? Δε ξερω αν το λεω κ σωστα. Μανιταρακι μου θα συνηθισει το ελενακι σου. Στη δουλεια ησουν πιο ηρεμη η σκεφτοσουν τη μικρη? Οι υπολοιπες τι κανετε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα σας!!

αννια που εισαι να μας πεις τα νεα σας?ευχομαι να ειναι ολα τελεια!!

μανιταρακι μου κριμα για την μικρουλα.θα τις λειπεις στην αρχη.......... και εσενα θα σου λειπει κοιτα μην αρχισεις και εσυ να κλαις.θα προσαρμοστη το γλυκακι σας!

περαστικα λωρακι μου.αντε να ξεμπερδευψεις γρηγορα και να εχεις ενα πανεμορφο χαμογελο.

4ywWp2.png

Πηγαμε χτες ικεα και ειδα κατι πραγματακια για το μπανιο μας που μου αρεσαν οπως κορτινα πατακι κτλ αλλα ο αντρας μου γκρινιαζε εχουμεεεε τι τα θες;;;και δε τα πηρα....

ε....και πηγα σημερα μονη μου και τα πηρα μπουχαχαχαααααααααααααα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...