Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

α δεν σας ειπα και το καινουργιο.βαλαμε στο γραφειο καμερες τωρα με τα αμαξια και βλεπω απο εδω online 24ωρες.big brother.

στην αρχη δεν μου αρεσε και πολυ να βλεπω τη κανει ομως τωρα οχι απλα μου αρεσει παρεμβαινω κι ολλας.λετε να με χωρισει?

λορεττακι τελεια που εχασες τα κιλα..παω να δω την διαιτα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχαχαχ ετσι ειμαστε κι εμεις στη δουλεια...με καμερες!

Λορετακι μουυυυυυυ εγω παλι εβαλα ενα κιλο τι θα γινει;;;Τι διαιτα ειναι αυτη;;;Βαριεμαι να ψαξω πες καμια λεπτομερειαααααααα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

σιγα να μην προλαβαινα καμια?

αμαν πλεον!!!!!!!

χριστινα ευχομαι με το καλο να πατε και να γυρισετε σουπερ ανανεωμενες.

μανιταρακι μου ευτυχως που την δεν ειχε χτυπησει.το μικρουλη θα ενιωσε πολυ μονο το μωρουλι μου μωρε.ειμαι σιγουρη οτι θα την εκανες πολλες αγκαλιες.

λεναλ μου εχεις προκομενο αντρουλη.μαλλον ηθελε να πειραματιστει να δει αν θα τα καταφερνε τοσο καλα οπως και εσυ.φαγητο παιδια.......

ελπιζω να μην εκανε και φασινα.καπως ετσι παντως εκτινουν οι αντρες τις γυναικες τους.

μαρινακι μπραβο σου κουκλιτσα μου που δεν αφηνεις στιγμη να παει χαμενη.φτου σου να μην σε ματιασω.

πρινσι τι γινεται?που εισαι ?δεν χορταινεις τον μικρουλη σου σου με τιποτα?αντε ελα και απο τα μερη μας να σε δουμε?

4ywWp2.png

καλα ειπαμε να εξαφανηστητε απο χτες που εγραψα αλλα εσεις το χτισατε!!!!!

καλα κανετε.τουλαχιστον να περνατε τελεια.αααααα και μην ακουσω τιποτα για πρωτο μπανιο γιατι θα τσαντηστω.

4ywWp2.png

εγω εδωωω! Αλλα απο το κιν. Πηγαμε σε μια βαφτιση κ περασαμε πολυ καλα. Τι κανετε? Ελενακι σουπερ ο αντρουλης σου! Μπραβο. Η διαιτα ειναι ευκολη αλλα εχει καθε μερα μαγειρεμα! Ειναι μονο για νοικοκυρες σαν εμενα : ) μανιταρακι τσατιστηκε το ελενακι κ σας πεταξε τα κοντρολ! Ειρηνακι εμεις θα παμε χαλκιδικη την αλλη εβδομαδα για μπανακι. Βεβαια με πεθερικα (κλαψ). Εφαγα σα βοδι σημερα! Εχω τυψεις!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλησπερουδια κουκλίτσες μου!!!!

Τι κανουν τα μωρακια σας;;; Εσεις;;;; Δεν διαβασα ΤΙΠΟΤΑ και ευχομαι να στε ολες καλά!!! Μπήλα πολύ γρηγορα γιατί εκτός που δεν προλαβαινω μου χει κανει και ο μπαμπάς μας καταληψη το λαπτοπ, οποτε..... δυσκολοοοο!!! Ν'εα: γεννάμε 9 Ιουνίου, οποτε γιες κοντευουμε, οι τρεις ζουζουνοκόρες μου ειναι καλά και εμεις το παλευουμε.... αυτά τα λίγα και ευχομαι να μην κανω και δυο μηνες να ξαναμπω!!!! φιλάκια απειρα!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

λωρακι χαλαλι σου η μασα!!εισαι τελεια!!!!!!!σε ειδα εγω...............

κουκλιτσα νεραιδενια.

ταοοοοοοοοο μου καλη λευτερια γλυκια μανουλα!!!!!σου ευχομαι να ειναι υγιεστατο το βρεφακι σας!!!!!!!!

4ywWp2.png

Έφτασε ο καιρός Τάο μου? Μπράβο κοριτσάκι όλα να πάνε καλά και στρώσε τις "μεγάλες" για βοήθεια!:tongue:

Λορετάκι για πες μας πόσα κιλά έγινες βρε θηρίο? Εγώ καλά κρατάω με τη μάσα! Γκρρρ!:(

Ελένη ο αντρούλης σου και τα δύο παιδιά και μαγείρεμα και σούπερ? Είναι ο σούπερμαν???

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας τσουπρίτσες μου!!! Αχ, πολλές φορές σας μελετάω, αλλά μάλλον μένω μέχρι εκεί γιατί έχω μείνει από απουσίες!!!

Τί κάνετε ωρέ κοπελιές? Ο λόρδος έχει ξεσαλώσει κανονικά, δε στέκεται δευτερόλεπτο και μαζί του κι εγώ, που όταν γυρίζω αποκαμωμένη από τη δουλειά, τρέχω να προλάβω τα απροκάμωτα (αφού ξέρετε ότι έχω δικό μου λεξικό εεεε????:tongue::tongue::tongue:). Α, επίσης το καλό μου με ξεφώναξε επιτέλους, βέβαια δεν λέει μαμά (μην είμαστε και πλεονέκτριες έτσι?) Αλλά ήκουσον ήκουσον "ντεντέ"!!!! Το είχα υποψιαστεί από καιρό γιατί μόλις με έβλεπε το έλεγε, αλλά σήμερα το πρωί που ξύπνησε και φώναξε "" Μπαμπάαααααα, ντεντέεεεεε!!!" μου έφυγαν και οι τελευταίες αμφιβολίες. Ελπίζω να είστε όλες καλά κι αν είμαι τυχερή να μιλήσω και με κανέναν άνθρωπο!!!!!

ΑΑΑΑΑΑ, ακούστε κι αυτό!!!! Από την πολλή ξεπατωμάρα, έχασα όλα τα κιλά της εγκυμοσύνης και ένα επιπλέον, δηλαδή είμαι αισίως 55 κιλά, τουτέστιν έχασα 4 κιλά από όταν έπιασα δουλειά, καλό έ????

Χμμμμ, διάβασα και δύο ολόκληρες σελίδες, οπότε ας σχολιάσουμε την επικαιρότητα

Άννια μου χρειάζεσαι ξεούραση από όσο διάβασα, ελπίζω να είσαι καλύτερα και τα φασολάκια σου να θεριεύουν!!!:P:p:p Κάνε μου μόνο μία χάρη, άλλαξε το avatar σου καλή μου επειγόντως, τρόμαξα λίγο όταν το είδα, ναιιιιιιιιι????????:!:

Χριστινάκι τέλεια που θα πας ταξιδάκι με φίλες!!!

Χαρουλίτα συγχαρητήρια για τη νέα δουλειά

Μαρίνα όλα καλά με τα ζουζούνια ?

Στελλίτσα είχατε δυράρεστο συμβάν από ότι κατάλαβα? Συλληπητήρια...

Μανιταράκι τί λαχτάρα αυτό που έπαθες με την ενδοεπικοινωνία?

Ειρήνη, τί κάνει ο συνονόματος? άντε να δούμε πότε θα πιούμε αυτό τον καφέ που τον μελετάμε τόσο καιρό, ε?

Η ώρα η καλή Ταό για το 4ο μπουμπουκάκι σας, καλέ πώς πέρασε έτσι ο καιρός!!!

Ελενίτσα πόσα θες για να κάνει ο άντρας σου ένα ιδιαίτερο στον αντρούλη κανακάρη μου???

Διαφημίσεις

Καλημέρα σας!!! Καλή εβδομάδα!!

Τι κάνετε; Δεν μπήκα καθόλου όλο το ΣΚ και έχετε γράψει ένα σωρό!!

Χριστίνα να περάσετε τέλεια στο ταξιδάκι σας! Πόσο μου έχουν λείψει κάτι τέτοια...

Μανιτάρι φαντάζομαι τη λαχτάρα σου και τις τύψεις σου! Μου έχει τύχει και μένα αυτό με την ενδοεπικοινωνία αλλά ευτυχώς είχα λείψει μόνο 10 λεπτά για να απλώσω στην ταράτσα. Όσο για το σταθμό, μια χαρά θα περνάει, μην ανησυχείς!

Λωρέτα πάλι καλά που θα γλιτώσετε τη μετακόμιση!! Ούτε θα ξεβολευτείτε, ούτε θα κουβαλάτε... Για τις κοκκινίλες, μάλλον δοντάκια θα είναι. Ο δικός μας μέσα σε 10 μέρες έχει βγάλει 6 δόντια!!

Ειρήνη μου η δουλειά μου είναι στη Βουλιαγμένη, κοντά στη λίμνη. Αλλά δυστυχώς μέχρι το τέλος του μήνα θα είμαστε εδώ. Μετά αυτοί θα είναι στο Ντουμπάι, και εγώ στον Πειραιά... :-(

Ταο με το καλό!!! Να πάνε όλα κατ' ευχήν και να έχεις ακόμα ένα υπέροχο παιδάκι!

Σίγουρα έγιναν και άλλα που τα ξεχνάω...

Το αλουμινόνερο βρε κορίτσια πως το βάζουμε. Το ακουμπάμε με μπαμπακάκι;

Φιλιά!

καλημερα!!!!!

βαοσουλα επιτελους εδωσες το παρον!!χαιρομαι που ειστε καλα!!εγω ντεντε ελεγα παντως τα γαιδουρακια.χαχα.γιατι σε λεει ετσι ο μοναχογιος σου?αχχχχ

θαλεια καλημερα.κανονησε να πιουμε καφε στην γλυφαδα καποια στιγμη.μετα την δουλεια.αντε να γνωριστουμε.το αλουμινονερο η μολυβονερο η σταχτονερο το βαζουμε ταμποναριστα πανω σε μωλωπες η μετα απο εμβολια για να μην φουσκωνει το σημειο που εγινε (το εμβολιο)

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...