Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια! Απο το πρωι τωρα μαζευτηκαμε! Και πειναωωωωω! Μανιταρακι σε καταλαβαινουμε ολες απολυτα με το σταθμο. Ομως ειναι καλυτερα κ για τις 2 σας λογω των συνθηκων. Χριστινακι τελεια που θα πας εκδρομη με φιλες! Ολα χρειαζονται! Ελενακι η διαιτα λεγεται orac. Αν το γραψεις στο γκουγκλ θα σου τη βγαλει. Οι υπολοιπες τι κανετε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Γεια σας κοριτσάκια!

Μανιταράκι μου εμένα η μικρή πηγαίνει σχεδόν 3 μήνες τώρα στο σταθμό και ενώ νόμιζα ότι θα είχαμε τρελό θέμα στο να προσαρμοστεί δεν καταλάβαμε τίποτα! Όλα τα κόλπα τα κάνει μόνο όταν είμαι κι εγώ μπροστά!

Χριστινάκι τι ωραία νέα! Καλά θα κάνεις και θα πας με τις φιλενάδες σου, μην ανησυχείς για τίποτα και η μικρή σου θα περάσει πολύ όμορφα με το μπαμπά της και εσύ θα γυρίσεις ανανεωμένη και με άλλη όρεξη να ασχοληθείς μαζί της! Για πες μας για πού με το καλό?

Εγώ σήμερα μετά από πολύυυυ καιρό πέρασα πολύ όμορφα και ξεκούραστα! Πήγα το πρωί με το Γιώργο και έβαψα το μαλλί και η Μαριαλένα με το μπαμπά σούπερ, μετά όλοι μαζί αγορά και στη συνέχεια θα μας έβγαζε μια φίλη για τη γιορτή της αλλά θα το έκανε κάπου προς τα μέρη της Στέλλας μας, τελικά είπαμε ότι θα ήταν ταλαιπωρία για τα μικρά μέσα στο μεσημέρι και έτσι πήγα μόνη μου και μαζεύτηκα μετά τις 9 το βράδυ! Ήπιαμε και ουζάκι και ομολογώ χαλάρωσα πολύ! Άντε μπήκε το καλοκαιράκι κοριτσάκια!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μπραβο κοριτσακια μου!!Μια χαρα σας βρισκω!!

Η μια ταξιδακι με ις φιλες της,η αλλη ουακι με τις φιλες της,αυτα ειναι!!

Εγω σημερα δουλευα και μαζευτηκα τρεισιμιση ωρα σπιτι ενα πτωμααααααα ειχε κρατησει τα παιδια ο αντρουλης μου ο οποιος τα βρηκε λιγο μπαστουνια παρολα αυτα και για ψωνια πηγε και μαγειρεψε ενα φαγητο μουρλια!!!!

Το απογευμα ξεραθηκαμε για κανα τριωρο και μετα παλι στην αυλη!

Αυριο θα παμε να κοινωνησουμε και μετα στους νονους μας για να ψησουμε!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Το βιταμ στελλιτσα μου ναι το αλοιφουμε κανονικα....οσο για το αλουμινονερο...εγω ηξερα το μολυβονερο....το ιδιο ειναι;;; :) :) :)απλα αλλαζει το μεταλλο;;;χαχαχα :)

Μαρινακι επειγοντως κι εγω ριζα αυτη την εβδομαδα....συγνωμμη τον Γιωργακη τι τον εκανες οση ωρα καλοπιζοσουν;;;καθοταν και σε περιμενε;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Αν δε μπει καμια σας να ξεχαστω...με βλεπω να το τρωω το σακουλακι!!!!!!!Καλα εσας οι αντρες σας δε βλεπου ποδοσφαιρο;;;;τυχερεεεεεεεεεες!!!!!!!! μπουαααααααααα!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

αχ....στο τσακ......:) :) :)

Μανιταρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις;;;;;;;;;;;;;

τι κανουν τα παιδακια σου;;;;;;;;;;;;πως παει η δουλεια;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

λοιπον να σας πω τη επαθα το πρωι.

ξυπνησα στις 9.00 και πηγα με τα αγορια ρεσεψιων.η ελενιτσα για πρωτη φορα κοιμοταν ακομα γιατι το βραδυ δεν κοιμηθηκε καλα.λοιπον βαζω την εωδοεποικινωνια και μετα απο καμια ωρα ηθελα πιπι μου και παω κατω και ακουω το μωρα να κλαει με αναφυλητα.οπως καταλαβατε κατι επαθε η βλακεια και δεν δουλευε.ειχε κατεβη απο την κουνια (το κρεββατι μου ειναι κολλητα οποτε φανταζομαι και ελπιζω οτι εκει επεσε γιατι δεν ειδα κανενα σημαδι)και ειχε ρειξει και στην τουαλετα το κοντρολ της τηλεορασης και της νοβα. την λυπηθηκα την καημενουλα .μετα ομως την αφησα λιγο γυμνη που της αρεσει τρελλα και ηρεμησε.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

αχ....στο τσακ......:) :) :)

Μανιταρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι κανεις;;;;;;;;;;;;;

τι κανουν τα παιδακια σου;;;;;;;;;;;;πως παει η δουλεια;;;;

δεν πειραζει ελενακι ελπιζω να τα ευχαριστηθηκες τουλαχιστων.

καλα ειμαστε.απο δουλεια τα δωματια χαλιααααα προς το παρων μονο τον ιουλιο παω καλα. ευτιχως ομως δουλευουν τα αμαξια οποτε περναμε.

εσεις?τα παιδακια σου?ο πρωην γαμπρος της πολυτεκνηςκαι νυν δικος μου?:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

κελιτσα που εισαι να δεις τη μαγειρευω απο εδω?:tongue:

izE6p2.png?S6UQkQqM

χαχαχαχαχα τρελλες κι οι δυο σας!

ολοι καλα δοξα το θεο!

αχ θελω διακοπες....παρακουραστηκα στη δουλεια...μπλιαξ.....

αυγουστο;πως πατε;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Πλακα με κανεις;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

Εμενα νομιζω οτι βλεπει απο τη κοιλια της μανας του....και δεν εχει χασει ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ αγωνα απο τοτε....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...