Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλα ειμαι χαρουλα μου λιγο κρυωμ,ενη αλλα οκ...κοιτα ακομα δεν το εχω συνηδιτοποιησει οταν γεννηθουν με το καλο θα γινω βεγγα(το θυληκο του βεγγου)...εσυ τι κανεις???ο Παυλιτος?

:-D

καλα ηταν αρρωστος και εκεινος με βηχα και μιξες ειχα και λιγο βρασιμο αλλα οκ τωρα καναμε μασκες και τωρα ειμαστε μια χαρα ευτυχως που εγινε τωρα παρα μεσα στο χειμωνα και το περασαμε στο μπαμ

δικιο εχεις ειναι νωρις ακομα

δε μου λες τωρα που εχεις δυο θα νιωθεις ολο κουρασμενη ε? ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το ενα?

α και κατι ακομα πως εκατσαν τα διδυμα ειχατε τιποτα απο σοι?

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ευτυχως που εχω βοηθεια γιατι θα ειχα σαλταρει...1=κανενα που λενε εχουν δικιο τωρα με τα 2και ειδικα με την μαρια σε ηλικια που θελει να περναει το δικο της ειναια νυποφορη η κατασταση,οσο δεν με δυσκολεψε σαν μωρο με δυσκολευει τωρα!!!:eek:οσο το οτι μας εκατσαν διδυμα δεν εχει κανενας στο σοι:shock::shock:τωρα τι να σου πω δεν ξερω!!!:):):lol::oops:...Θα βγω τωρανα φαμε σιγα σιγα...φιλια σε ολες!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου....εχετε εξαφανιστει βλεπω ολες...Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

Εμεις ολα καλα,τολμω να πω πως ειμαι λιγο καλυτερα στη δουλεια,αν και το αγχος ειναι το ιδιο αλλα τουλαχιστον δεν εχω τη βλαμενη πανω στο κεφαλι μου!Μαρινακι μου απο η Απριλη ειμαι κανονικα με μισθο και ενσημα :)

Τα απογευματα τα περναμε κατω στην αυλη μας οπου μαζευονται οοοοοοοοοοοοοολα τα παιδακια της γειτονιας και ειναι πολυ καλα δοξα το θεο(βεβαια...καλα ειναι για μας...αυτοι που μενουν στο συγκροτημα και ΔΕΝ εχουν παιδια..ε...εχουν αλλη αποψη..)Τι αλλο;;;Φαγωθηκε ο γιοκας μου να κανουμε το παρτυ για τα γενεθλια του σε παιδοτοπο,ολοι οι φιλοι του καναν εκει και θελει τωρα κι αυτος...πολλα λεφτα ρε γμτ ομως...τεσπα το ψιλοψαχνουμε...

Το ΣουΚου τι θα κανετε;;Εγω μαλλον θα δουλευω μπλιαξ....φιλια σε ολες :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε???εγω χαλια υπνο εκανα χτες ο μικρος βγαζει κι αλλα δοντακια κα ξυπνουσε καθε τρεις και λιγο...Νυσταζω αλλα θα επανορθοσω το μεσημερι και θα ταβλιαστω για κανα 2ωρο χαχαχαχαχα...Ελενη μου τι κανεις???σε εχει φαει η εργασια κα η χαρα ε?Τουλαχιστον εφυγε η στριτζω και εισαι και εσυ πιο ησυχη!! ;).....

Ειναι καμια εδω?

Καλημερούδια σας!!!

Τι βροχή ήταν πάλι αυτή? Εδώ στο γραφείο (Βουλιαγμένη) κλείσαμε για λίγο τα κομπιούτερ γιατί φοβηθήκαμε με τόσους κεραυνούς!!

Άννια πως είσαι; Λιγάκι καλύτερα; Εμένα ακόμα με τριγυρίζει η βρογχίτιδα! Ας αποφασίσει επιτέλους να με αφήσει στην ησυχία μου ή να με κρεβατώσει για να αρχίσω την αντιβίωση!

Χθες ο Παναγιώτης μου έπεσε με το κεφάλι στη γωνία της πόρτας, και λαχτάρησε στο κλάμα! Έκανε ένα καρούμπαλο πολύ περιποιημένο... Μετά θυμόμουν στο σχολείο που μας ζούλαγαν με τα κέρματα (έμενε και αποτύπωμα) και με έπιαναν τα γέλια...

καλησπερα σας φιλες μου!!!

η μερα ειναι παντελεια εχω τα παραθυρα ανοιχτα και ακουω την βροχουλα.τελεια.

πηγαμε για εμβολιο και ευτυχως εκεινη την ωρα ειχε και ηλιο.τουλαχιστον καναμε την δουλεια μας.

χαρουλα εγινες και εσυ εργαζομενο κοριτσι ε?μπραβο1καλη δυναμη.

λεναλ μου χαιρομαι που αρχιζεις και κερδιζεις εδαφος στην δουλεια σου.ευχομαι να αποκτησεις και το πρωτο χερι σε λιγο καιρο.

θαλεια που στην βουλιαγμενης ειναι το γραφειο που δουλευεις?εγω στα χτυπηματα βαζω βιταμ.δεν μενει τιποτα.και αλουμινονερο φροντισε να εχεις.

γιαννουλα εισαι τελειως καλα τωρα?ελ[ιζω να ηρεμισει το μαρακι σου και να περνατε ομορφες αγαπησιαρικες στιγμες.

4ywWp2.png

χελοου! Ειστε καλα? Εμεις τελικα δε θα μετακομισουμε ευτυχως! Εμαθε ο ιδιοκτητης οτι θα φυγουμε (βρηκαμε σπιτι στην ιδια πολυκατοικια) κ τελικα θα μας βαλει αεριο. Ειναι βλακας βεβαια! Ο μικρος σημερα εκλαιγε πολυ κ δε ξερω τι εχει. Παλι συγκαηκε κ φανταζομαι οτι ειναι δοντια, αλλα ποια? Εσεις καλα? Ελενακι οσο περναει ο καιρος θα εισαι και καλυτερα στη δουλεια! Θαλεια πως ειναι ο παναγιωτης? Το παιδακι του κουμπαρου μας εκαψε τα δαχτυλακια του κ ειναι πολυ χαλια. Με καυτο νερο. Κ βαφτιζεται την κυριακη κ δεν κανει να παει νερο! Ειρηνακι ολα καλα? Αννια μου τι θα γινει με τα δοντια? Εσεις εχετε συγκαμα κ διαρροιες? Σμουτς! Α σας ειπα οτι εχασα τα κιλα της εγκυμοσυνης ολα? Τωρα θα χασω αλλο 1μιση που ειχα βαλει πριν μεινω εγκυος! Ειμαι πολυ χαρουμενη που τα καταφερα. Εκανα τη διαιτα orac που σας ελεγα.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημερα τι κανετε?

εμεις καλα .

εχω ενα θεμα με την ελενιτσα που δεν θελω να την στειλω σταθμο.ομως θα το ξεπερασω.στον μανωλη καθομουν εξω απο το σχολειο για 1 εβδομαδα και μετα για κανεναν μηνα εκανα βολτες τριγυρω.:shock:ειχα φωναξει και 1 φιλη απο τον πειραια για συμπαρασταση.στον γιωργο δεν ειχα κανενα προβλημα ομως πηγε και μεγαλος 2,5 περιπου.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ΚΑλημέρα κοριτσάρες μου.....

Πώς είστε?

Μια Τέλεια μέρα ξημέρωσε σήμερα εε?Φύγανε τα σύννεφα και οι βροχές....

Άννια μου χαίρομαι που έχεις βοήθεια γιατί η αλήθεια είναι πως σου χρειάζεται...

Χαρά μου στην δουλειά με τον αντρούλη?ΤΕΛΕΙΟ>>>>Ο Παυλίτος μεγάααλωσε εεε?Αν δεν κάνω λάθος φαίνεται στην φωτο στην κολυμπήθρα στη βάφτιση του ξαδέρφου?Πολλά φιλάκια..

Ελένη μου τι καλά που όλα πηγαίνουν καλά στην δουλειά και τι καλά που τα απόγευματά σου είναι γεμάτα τόσο όμορφες εικόνες...και εμείς πηγαίνουμε στο Πάρκο αν δουλεύει ο μπαμπούλης ή στο μαγαζί όπου χαζεύει τα ΚΟΥΜΠΙΑ και α χρώματα σε φόδρες και κλωστές....

Θάλεια μου την γλύτωσες την βρογχίτιδα?Το πρώτο καρούμπαλο πως πάει?και εγώ έχω ακούσει για το βιτάμ και το αλουμινόνερο αλλά δε τα έχω χρειαστεί ακόμα.....Να ρωτήξω κάτι? με το βιταμ το αλείφουμε κανονικά?

Ποποπο πως θα συγκρατηθώ και δε θα βάλω μελάκι να τον ΦΑΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ

Το αλουμινόνερο το είχαμε προμηθευτεί από το πρώτο μας εμβόλιο αν τυχόν πρηστεί....

Ειρηνάκι τι φάτσα έγινε ο Βασίλης?Τον καμάρωσα στο πάρκο,κόκκινα μαγουλάκια και τρέεεεεεεεεεεξιμο.....

Λορεττάκι τι καλά που θα γλυτώσετε την μετακόμιση...Βαριέμαι τρελά μια τέτοια κατάσταση...Αφού θα σας βάλει αέριο μια χαρά....

Όσο για το παιδάκια του κουμπάρου σας περαστικά και καλοφώτιστο...

Πλέον δε συγκρατιούνται με τίποτα...

εμένα θέλει όταν μαγειρεύω να ανακατεύει....λέτε να μιλάμε για έναν μάστερ σέφ?

Μανιταράκι μου σε καταλαβαίνω.........................:(:(:(:(:(

Σας αφήνω πάμε για φρουτάκια...

πολλά φιλάκια και θα μπω αργότερα ελπίζω να πετύχω κάποια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημερα και απο μας....αχ επιτελους κοιμηθηκα σερι απο της 1,30μεχρι της 9,30...ολεεεεεεεεεεεε..πηγαμε και σ.μαρκετ με τον τολη χτες μια χαρα το απολαυσα εγω εβαζα μονο τα πραγματα στο καροτσι χιχιχιχι...λορετα μπραβο που εχασες τα κιλα,ποσα ειχες παρει???οσο για τα δοντια πονεμενο θεμα :( μεχρι τα 2βγαζουν σιγουρα!!Εγω απο κιλα εφτασα τα 58σχεδον:shock::oops:...Εφυγα να φαμε φρουτοκρεμουλα!

μπραβο λορεττακι!!!εγω θελω αλλα 5 ακομα...γκρρρρρ...για πες για την διαιατα μηπως την κανω και εγω...

τι κανετε κατα τ αλλα???εγω τρεχω, ο μικρος διαρκως ανταρτευει και προσπαθω να βρω και χρονο να διαβασω για να παω να δωσω ενα μαθημα εμεινε κριμα ειναι να μην το παρω επιτελους!!!αχαχαχ..

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κορίτσια!! Βολτάρετε, βολτάρετε;;

Εμείς εδώ χαλαρά΄σπίτι..εμένα με έχει πιάσει οξεία βαρεμαρίτιδα και δεν το κουνάω από τον καναπέ!

Λορεττάκι γιούπι και ξανά γιούπι για τα κιλά!! Εγώ περιττό να σας πω ότι, ότι είχα χάσει στο ταξίδι..το ξαναπήρα! :shock::-( Δεν τολμάω να πάω για αγορά μαγιό..νομίζω ότι θα πάω να πάρω κανένα εγκυμοσύνης..μια χαρά θα μου κάτσει!!

Αχ Ειρηνάκο τώρα που το θυμήθηκα ο βασιλάκης είναι τέλειος!!!! Είδα κάποιες φώτος στο facebook στα γρήγροα εχθές! Ένα κουκλάκι είναι!!

Μανιτάριους πως πάνε τα πράγματα από τουριστικής πλευράς στη Σαντορίνη; Όσο για την Ελενίτσα λογικό να έχεις ένα 'θέμα' στην αρχή, αλλά θα σου περάσει γρήγορα πιστεύω...όσο θα προχωράει η σεζόν και θα πήζεις νομίζω ότι θα είνια καλύτερα να μην την έχεις όλη μέρα μαζί σου!

Κατά τ'αλλα εμείς καλά.. όσο μεγαλώνει τόσο πιο πολύ μου αρέσει και περνάμε πολύ ωραία! Αρχίζουμε να συνενοούμαστε σιγά σιγά και τα βρίσκουμε μια χαρά! Εντωμεταξύ ζητάει όλη μέρα...'κέηκι'..(κέηκ) και έχει φάει μόνο 3-4 φορές συνολικά!!...Μα από που πήρε αυτό το παιδί; :-P:razz:

Επίσης εγώ ακολουθώ τα βήματα της Μαρίνας και θα πάω ένα ταξιδάκι στο εξωτερικό μόνη με φιλενάδες το επόμενο 3ήμερο..(καλώς εχόντων των πραγμάτων) και ανυπομονώ αν και έχω τρελό άγχος που θα αφήσω πίσω το ζουζούνι μου!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...