Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μόλις διάβασα το μνμ μου και κατάλαβα πως ίσως είναι τι χειρότερο μνμ πουέχω γράψει στο παρεάκι μας....

Λυπάμαι δε θέλω να σας φορτώνω απλά ήθελα να τα πώ να φύγουν από μέσα μου......

Άννια μου περαστικά σε όλους σας κοριτσάρα μου,να προσέχεις εεε?

Και εγώ βάζω την συγκεκριμένη κράμα στο πουλάκι του Γιάννου για 10 μέρες καθώς το "ανοίξαμε"από την φίμωση...

Λορεττάκι είναι οικολογικές πάνες τις οποίες πλένεις και ξαναφοράς...

Έχω λίγες αλλά κάθε φορά παίρνω μερικές....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου εγω ειμαι πιο πολυ χαλια απο ολους...εκτος το οτι εχω ξαπλωσει απο την πεμπτη γιατι εχω πονακια και ειδα λιγο ροζ τη κυριακη,ειμαι με πονολαιμο πονο στα κοκκαλα βουλωμενα αυτια οποτε καταλαβαινετε...επεσε και ο μικρος προχτες ειχα εκεινη την ανησυχια μετα τουμπανιασε απο τα τσιμπηματα....Η Μαρια εχει αλλαξει 360μοιρες εχει γινει πιο διαολος απο ποτ οτι και να της ζητησω δεν το κανει και για οτι θελει πλεον κοπανιετε κατω στο πατωμα(Ολη μερα αυτο γινετε βασικα)...Ειμαι στα ορια να παρω τα βουνααααααααααααααααααααα

στελιτσα ευχομαι να ειναι τα τελευταια ασχημα νεα που μαθαινεις.....και εγω εμαθα σημερα για τον αντρα της ξαδερφης μου ειναι στην εντατικη επαθε το 3εμφραγμα και ειμαι μονο 53χρ.

:-D

γεια σας κοριτσακια.

στελλιτσα ελπιζω να ειναι τα τελευταια ασχημα νεα αυτα.κριμα κριμα.πολυ ασχημα πραγματα και δεν μπορεις να τα προσπερασεις χωρις να σε καταρακωσουν.

γιαννουλα μου περαστικα.μακαρι να ηρεμισει η μαριω σας.κουραγιο μικρο μου

λωρακι μου καλα λεει η χριστινα.......... γιατι να πας να δεις καποιο σπιτι που θα ειναι εκτος του προυπολογισμου σας?κακως κακιστως!!ευχομαι ομως να βρειτε ενα οικονομικοτερο και ακομα καλυτερο.ελπιζω μονο να μην ακουσω οτι πηγες και βρηκες κοντα στην λεναλ μας γιατι σου κοβω καλημερες,καλησπερες και καληνυχτες!!

θαλεια μηπως να νοικιαζατε το σπιτι του αντρα σου και με τα αναλογα εσοδα να νοιακιαζατε και εσεις ενα μεγαλυτερο?εμας παντως μας περισσευει το δευτερο δωνατιο.τον μπεμπη δεν τον ξεκουναω απο το δωματιο με τιποτα.σιγα μην χασω τις πρωινες βουτιες που κανει στο κεφαλι μου.

στελλα για τις πανες και εγω σκεφτομουν να παρω μεχρι που καποια στιγμη ειχε χεστει ολοκληρος ειχε λερωσει το φορμακι του και εκανα 10 ωρες να το καθαρισω.και ειπα δεν υπαρχει περιπτωσει να φαω τα σκατα με το κουταλι.καμιααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα.καλυτερα να τον εχω τσιτσιδο και να μου σκατωνει τα παντα παρα τετοιες πανες.χαρας το κουραγιο σου.

χριστινακι και εγω το εχω παρατηρησει .οταν ξελαρυγγιαζομαι και με ακουει ολη η γειτωνια ερχεται μπροστα μου μου σουφρωνει την μυτουλα και σκαει στα γελια.δεν παλευεται.

4ywWp2.png

Στελλίτσα να τελειώσουν τα άσχημα νέα εδώ σου εύχομαι!

Άννια μήπως πρέπει να ξεκουράζεσαι λίγο περισσότερο;;

Ειρήνη μου μακάρι να μπορούσαμε να το νοικιάσουμε αλλά επειδή είναι μονοκατοικία (πάνω αδελφή, κάτω αδελφός) δεν θέλει να βάλει έναν ξένο μέσα... Οπότε το έχουμε και κάθεται, με τα πραγματά μας και όλα... Μεγάλη βλακεία να το έχεις και να μην μπορείς να το εκμεταλευτείς!! Ούτε να το πουλήσουμε μπορούμε...

Διαφημίσεις

Αννια για λιγο εδώ,μείνε ξάπλα καρδούλα μου και για τον βήχα μέλι και πετιμέζι.....κάνε υπομονή θα περάσει.όσο αφορά το Μαράκι υπομονή τι άλλο?

και μου αρέσει που έλεγα μεγάλο θα με καταλαβαίνει περισσότερο...

εγώ εδώ ρίχνω μάχη με τον Γιάννο καθώς ενώ κοιμόταν ξύπνησε και ξαγρύπνησε!!!!

Υπομονή μηδέν και μπήκα στα γρήγορα αλλά η φωνούλα δε με αφήνει να ηρεμήσω...

φιλάκια σε όλες σας...καλό βράδυ!!!

Τι ζέστη είναι αυτή?????????

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημερα κοριτσια μου....πινω καφεδακι κι ετοιμαζομαι εντος ολιγου να φυγω για δουλεια....(μπλιαξ)...

Στεγια μου....τι να πω;Ευχομαι απο δω και μπρος ολα να πανε καλυτερα....

Αννια πολυ προσοχη σε παρακαλω!Η δυδιμη κυηση ειναι δυσκολη απο μονη της!Που να χεις και αλλα δυο παιδια απο πισω....λεγε στη πεθερα να βοηθαει και ακολουθα πιστα τις οδηγιες του γιατρουλη σου :)

Λορετακι μου εφαγες κολημα με το σπιτι ε;;;Γμτ!Καλα ειναι δυνατον να μη διαπραγματευουνται τις τιμες εν μεσω κρισης;;;;;τεσπα...καθε εμποδιο για καλο ....Οσο για την αδεια του φαρμακειου...ακομα δε τελειωσε αυτη η υποθεση;;;;Ελεος!!!!

Ρηνουλι μου :) Δε το αφηνεις το παρεακι σου ετσι;;;;Πως παει ο αντρουλης σου με τη δουλεια;;Θαλεια δε καταλαβα γιατι δε μενετε σε αυτο το πσιτι του αντρα σου;;Ειναι μικρο;

Φιλακια πολλα σε ΟΛΕΣ :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέρα κι από μένα! Εϊμαι σπίτι γιατί είχαμε στη δουλειά ένα ατύχημα και μας έδιωξαν, οπότε την πέφτω για τα καλά μέχρι να έρθουν τα τσιπιρίκια μου από το σχολείο! Σκέφτηκα να πάω να τα πάρω, αλλά τελικά τεμπέλιασα και είπα να κακομάθω λίγο τον εαυτό μου!:tongue:

Στελλίτσα μου τι είναι αυτά που διάβασα? Συλλυπητήρια και μέχρι εδώ να είναι. Όλα να πάνε καλά με τον πεθερό σου!

Λορετάκι...κάθε εμπόδιο για καλό!

Θαλεια μακάρι να μην τσιμπήσεις κι εσύ τη βρογχίτιδα και κυρίως να τη γλιτώσει ο μικρός σου!

Λενάκι στο τρέξιμο με τη δουλειά ε? Τουλάχιστον ρυθμίστηκε το οικονομικό και η ασφάλιση?

Άννια μου αν ο βήχας συνεχίζει μήπως να μιλήσεις με το γιατρό να πάρεις κάτι?

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

να μαι και εγω...τι κανετε?δεν προλαβαινω να κανω τιποτα γιατι ο μικρος εχει αλλαξει εντελως το προγραμμα του και με τρεχει...κοιμομαστε στις 12 πλεον και με κανει κομματιααααα...αχ που την βρισκει τετοια ενεργεια?????

ειρηνη πως γινεται με τους λιμπερο ποντους?εγω εχω αλλα που θα ξερω ποια δωρα δινουν και σε ποσους ποντους?δεν μπορω να το βρω!!!

στεγια μακαρι να ειναι τα τελευταια νεα που ακουσες!!!

αννια να ξεκουραζεσαι καρδια μου οσο μπορεις!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

να μαι και εγω...τι κανετε?δεν προλαβαινω να κανω τιποτα γιατι ο μικρος εχει αλλαξει εντελως το προγραμμα του και με τρεχει...κοιμομαστε στις 12 πλεον και με κανει κομματιααααα...αχ που την βρισκει τετοια ενεργεια?????

ειρηνη πως γινεται με τους λιμπερο ποντους?εγω εχω αλλα που θα ξερω ποια δωρα δινουν και σε ποσους ποντους?δεν μπορω να το βρω!!!

στεγια μακαρι να ειναι τα τελευταια νεα που ακουσες!!!

αννια να ξεκουραζεσαι καρδια μου οσο μπορεις!!!

Τι είναι οι πόντοι Libero;

Όλες οι συσκευασίες Libero προσφέρουν πόντους Libero.

Η συλλογή των πόντων Libero γίνεται μέσω των μοναδικών κωδικών που θα βρείτε στην εσωτερική πλευρά των συσκευασιών.

Οι πόντοι αυξομειώνονται ανάλογα με το μέγεθος της συσκευασίας.

Πού μπορώ να βρω πόντους Libero;

Σε όλες τις υπόλοιπες πάνες της Libero, οι μοναδικοί κωδικοί βρίσκονται στο εσωτερικό του πάνω μέρους της συσκευασίας.

Ο κωδικός είναι αλφαβητικός και δίπλα του θα βρείτε τυπωμένη μια ημερομηνία λήξης.

Πώς μπορώ να κατοχυρώσω τους πόντους Libero;

Μπορείτε να κατοχυρώσετε ή αλλιώς να αποθηκεύσετε τους πόντους Libero online. Είναι εύκολο και με αυτόν τον τρόπο οι πόντοι σας δεν θα λήξουν ποτέ!

Απλά συνδεθείτε και επισκεφθείτε τη σελίδα Οι πόντοι σας Libero.

για όσες όσους χρησιμοποιούν πάνες libero

στο εσωτερικό των συσκευασιών υπάρχει κάποιος κωδικός τον καταχωρεις Οι πόντοι σας Libero

και εννοειται οτι πρωτα θα πρεπει να κανεις εγγραφη στο libero club

4ywWp2.png

Κοριτσακια μου τι κανετε???Εγω σαν να ειμαι καλυτερα ο βηχας εχει φυγει αρκετα,συνεχιζω να ειμαι ξαπλωμενη και ευτυχως με βοηθανε πολυ με τα διαολακια η πεθερα η κουνιαδα και οι θειες του τολη!!!!Ο μικρος ενταξεθ με τα κουνουπια του περασαν με τις κρεμες ευτυχως....Εδω εχει παλιοκαιρο μπουμπυνιζει και ετοιμαζετε για βροχη....Εσεις τσουπρες μου πως ειστε???

:-D

γεια σας κοριτσακια μου τι μου κανετε??

στεγια μου συλληπητηρια

αννια τα προσεχεις τα σπορακια και τον εαυτο σου

τι αλλα?εγω χαθηκα εχω ξεκινησει στην επιχειρηση του συζυγου και ειχα πολυ αυτες τις μερες σημερα ευτυχως δεν ειχα τιποτα και δε πηγα καθολου μπας και κατεβασω κανετε καλοκαιρινο αλλα βαριεμαι ειχα μερες να κατσω σπιτι

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...