Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια!!!

Ειρηνάκο όντως σούπερ το σπιτάκι! Δηλαδή στο κάνουν δώρο χωρίς να πληρώσεις απολύτως τίπτοα;;;; Πανάκριβα είναι τα άτιμα!!

Εγώ πάνες βάζω babylino ή pampers...προσπαθώ να βάζω περισσότερο babylino πρώτον γιατί ειναι αρκετά πιο φτηνές και δεύτερον γιατί τελευταία προσπαθώ να στηρίξω την....ελληνική οικονομία (!!!)

Πάντως θα δοκιμάσω τώρα σε κανένα δίμηνο μήπως αρχίσει να χρησιμοποιεί και το γιογιο και είδωμεν!

Κορίτσια τελικά το γύρισα πάλι εχθές σε σκόνη το γάλα... αφού το έψαξα πάααρα πολύ και διάβασα όλων των ειδών τις γνώμες, αποφάσισα να επιστευθώ για μια φορά και τη παιδίατρο που ήταν κάθετα θετική στη σκόνη... αχχχ Μαρίνα και εμένα μου τη δίνει που πλέον τα μπιμπερό τα χρησιμοποιούμε μόνο για ανακάτεμα! Τζάμπα το πλυσιμο των θηλών! :tongue:

PCqNp2.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου!!!

Τι κάνετε?

Πως περάσατε οι εορτάζουσες και εορτάζωντες?

Μανιταράκι μου σε καταλαβαίνω αλλά πιστεύω πως η Ελενίτσα δίνει πνοή ελπίδας και αισιοδοξίας με τη γλυκιά της παρουσία...Εμείς σήμερα γυρίζουμε στα συνηθισμένα 4 μέρες ρεπαρε ο μπαμπούλης και το σπίτι μας έβλεπε μόνο πολύ αργά το βράδυ...

Εχτές γυρίσαμε την μισή Πελοπόννησο αλλά περάσαμε ΤΕΛΕΙΑ!!!

Στο γυρισμό γενέθλια και φαγητό στη γιαγιά του άντρα μου η οποία γιόρταζε προχτές και νάνι....

Τουλάχιστον ξεχαστήκαμε λιγάκι...

Σας αφήνω πάμε για φρουτάκια και επανέρχομαι,θα μπει άραγε καμία?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα σας!!! Καλή εβδομάδα!!!

Χάθηκα για 1 εβδομάδα αλλά είχε βροχίτιδα η μαμά μου και ο μπαμπάς μου (που μου κρατάνε το παιδί), ο γιόκας μου και από προχθές και ο αντρούλης μου! Βαρέθηκα να κάνω τη νοσοκόμα!! Να δω εγώ, θα τη γλιτώσω;

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω τα νέα σας... ελπίζω να είστε όλες καλά

Χρόνια πολλά και στις εορτάζουσες και τα παιδάκια!!!

Εμείς libero χρησιμοποιούμε. Είναι πιο φθηνές. Αλλά άμα έχει προσφορά και στα pampers, παίρνουμε και από αυτά. Θα τσεκάρω και το σύστημα με τους πόντους τώρα.

Φιλιά! Καλή σας μέρα!!

Θάλεια κορίτσια μου είσαι εδώ?

περαστικούλια σας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

αχ κοριτσακια μου τρεχω! Ψαχνουμε για σπιτι! Ειδαμε πριν απο λιγο ενα υπεροχο-απιστευτο-μοναδικο-λατρεμενο σπιτι αλλα πολυ ακριβο! Περιμενω μηπως μας το κατεβασει! Το θελωωωω! Θαλεια περαστικα σας. Στελλιτσα καλοπερασατε ε? Μπραβο! Μανιταρακι γλυκοπικρη η γιορτη σας, ομως η ελενιτσα σου λιγο μετριαζει τη θλιψη! Εμεις θα του δινουμε σκόνη προς το παρον. Επισης πινει απο μπιμπερο ακομη. Αννια να ξεκουραζεσαι σε παρακαλω, ναι?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

θαλεια περαστικα πολλα.

λωρακι τι κανεις?ευχομαι να βρειτε το ιδανικο σπιτι!!!!!λωρα τι αντιλιακο φορατε στον αργυρη?τι προτεινε ο αντρουλης σου?και εμεις γαλα απο το μπιμπερο και τα υπολοιπα απο καλαμακι.και το γαλα το πινει με το καλαμακι αλλα το θυμιαζει.......

4ywWp2.png

Γεια σου Ειρηνάκι μου! αχ τι θα κάνω με το σπίτι. Είναι σαν να έχω ερωτευτεί τρελά κάποιον πολύ πιο όμορφο που σιγά μη γυρίσει να με κοιτάξει...κλααααααααααααααψψψψψψψψψψψψψψψψψψψψ:-(

Αντιηλιακό έχουμε φρεζιντερμ και φέτος πήραμε και ένα του κορρέ για παιδιά. τι κάνει ο Βασίλης; λέει καμιά κουβεντούλα; Εμεις έχουμε παραζωηρέψει και παραγκρινιαρέψει. εμένα το καλαμάκι το βγάζει και το μασουλάει...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κορίτσια μου λέιπετε πού είστε/?

Εδώ όλα καλά,πάω για νάνι,,,,,

εμείς φοράμε επαναχρησιμοποιημένες πάνες και πάμπερς.

πίνουμε μαμίσιο γαλατάκι και δεν ρουφάμε ούτε μπιμπερό,ούτε πιπίλα μα ούτε καλαμάκι...το τελευταίο μας αρέσει να ξύνουμε τα δόντια......

Λορεττάκι θα μετακομίσετε?

μακάρι να βρίσκαμε και εμείς κάποιο πιο καινούργιο....αλλά βαριέμαι τρελά την μετακόμιση....

Ειρηνάκι τι κάνετε?

πολλά φιλάκια σε όλες σας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Kαλημέρα!!!

Αχχ..εμένα δεν ξέρω τι έχει πάθει η μικρή μου και ξυπνάει εδώ και κάποιες μέρες από τις 7-7.30!! Δεν είμαι συνηθισμένη και μου κακοφαίνεται...και εχθές την έβαλα επίτηδες 9.30 το βράδυ και πάλι 7 στο πόδι σήμερα..:shock: Και μετά το μεσημέρι καθότι κομμάτια κοιμάται 3ώρο....Ελπίζω να επανέλθει στα παλιά αλλοιώς οι μαύροι κύκλοι θα φτάσουν το πάτωμα!

Λορεττάκι μου είανι πολύ πιο ακριβό από αυτά που μπορείτε να δώσετε; Εγώ δεν πήγαίνα να δω σπίτια πολύ πάνω από το budget γιατί δεν ήθελα να δω κάτι να μου αρέσει και να μην μπορούμε να το νοικιάσουμε μετά! Πάντως αφού σου έχει κάνει τόσο κλικ μακάρι να μπορέσετε να μείνετε τελικά!!!!

Όσο για τα παιδάκια μας που έχουν αρχίσει και ...ξεθαρεύουν και ζωηρεύουν, εγώ πάντως έχω παρατηρήσει στη δικιά μου ότι αν κάνει κάτι που δεν θέλω και της φωνάξω δεν πετυχαίνω απολύτως ΤΙΠΟΤΑ!! Αντιθέτως θα το κάνει ξανά και ξανά και θα με κοιτάει και θα γελάει και όλας!!!! :shock:

PCqNp2.png

καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??εμεις σκατα εκτος το οτι ειμαστε και οι 4με ιωση εχω και τον μικρο που τον τσιμπησανε κουνοπια και στα 2τα ποδια μολυσμενα και τον εχω με fucicort k betatin...εγω δεν μπορω ουτε να κουνηθω να μιλησω απο τον πονολαιμο μια ομορφια ειμαστε οικογενειακως.....

:-D

Περαστικά σας βρε Άννια! Και να προσέχεις 2 φορές παραπάνω εσύ!

Λωρέτα ωραίο πράγμα η αλλαγή σκηνικού. Μακάρι να μείνετε εκεί που σου άρεσε. Πρέπει και εμείς να δούμε τι θα κάνουμε... Το σπίτι που μένουμε τώρα είναι κάτω από τη μαμά μου, σε καλή περιοχή κοντά στη θάλασσα αλλά έχει 1 κρεβατοκάμαρα και είμαστε πολύ στριμωγμένοι. Το σπίτι του άντρα μου, είναι αρκετά μεγαλύτερο, το ανακαινήσαμε πλήρως, έχει όλες τις ευκολίες αλλά είναι σε γειτονιά λίγο χάλια, στο ισόγειο (σκόνη, βλέμματα, κλπ) και είναι από πάνω η αδελφή του οικογενειακώς... Να μπορούσαμε να φέρουμε εκείνο το σπίτι, στη θέση που είναι αυτό που μένουμε τώρα!!! Ε! Τζίνι!!! Για έλα από εδώ σε παρακαλώ!! :-)

αχ κοριτσακια παει το σπιτι, δε το κατεβαζει με τιποτα! Δε πειραζει ισως καλυτερα, δεν ειναι για μας κ θα ζοριζομασταν. Ουφ τι γινεται κ πηγαινουν ολα αναποδα? Εχουμε θεμα με την αδεια του φαρμακειου, το σπιτι μου ανοικιαστο κ το δανειο "τρεχει", ο μπαμπας μου δε θα παρει τελικα τη συνταξη, η μετακομιση προ των πυλων... Ελεος! Δε θελω να γκρινιαζω αλλα μου την εχει δωσει. Στο σπιτι εχουμε ριξει αρκετα χρηματα γιατι πιστευαμε οτι θα μεινουμε! Τα λυπαμαι ρε παιδια! Πορτα ασφαλειας, παγκος κουζινας, σιδηροδρομοι για κουρτινες, γυψοσανιδες, ταπετσαριες, πομολα, διακοπτες. Αντε σταματαω την γκρινια. Χριστινακι εμενα ξυπναει καθε μερα στις 7 με 7μιση! Μη την αφηνεις να κοιμηθει τοσο το μεσημερι. Θαλεια το βρηκες το τζινι? Στειλτο κ σε μενα! Στελλιτσα τι ειναι αυτες οι πανες?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κορίτσια καλημέρα.

Είμαι χάλια μόλις έμαθα για το χαμό μιας θείας του Τζωνυ και καπάκι το θανατηφόρο ατύχημα φίλου του....Στο καπάκι τρέχει το θέμα υγείας του πεθερού μου και δεν είμαι καλαααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

έπεται και συνέχεια......Τι είναι αυτό βρε κορίτσια?

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ φώναξα για να ηρεμήσω.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...