Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα καλημερα!!!Περαστικα βρε χαρα μου!!!Θα το βοηθησει το αερολιν το μωρακι σου αλλα κριμα του γλυκο μου να ταλαιπωρειται....:(Καλημερα κελακο!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα και απο μένα..

έβαλα τον μικρό να κοιμηθεί κοντά στο πλυντήριο (δε κοιμάται με τίποτα αλλιώς) και λέω να κάνω λίγη γυμναστική και μετά βολτίτσα...

χαρά μου περαστικά στο μωράκι σου.

Σοφη μου ετσι διαβασα για τον καιρό απο βδομάδα. Δυστυχώς.... αλλά πάει ο χειμώνας, θα έχουμε όλο τον καιρό για βόλτες

μακιααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλημερα Λορετα!!ετσι ειναι....απο βδομ χαλαει...κρυο βροχη...χιονια......για να δουμε...

Βρηκες το κολπο να τον κοιμιζεις ε;Εγω παω τωρα να παρω τον μεγαλο απο το σχολειο και να κατσουμε να παιξει και λιγο κατω...απο βδομ τελικα που θα λειπει ο αντρας μου θα ειμαι στη μανα μου στη Καλαμαρια,δε θα φυγουν τελικα!!!Φιλακιααααα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Καλημέρα κι από μένα στα γρήγορα γιατί βλέπω τη μικρή να αναδεύεται!

Νουνού ο μικρός μου ή μάλλον ο μεγάλος μου δεν έχει αλλάξει την καθημερινότητά του, θέλει να κοιμάται στην κούνια του και ευτυχώς προς το παρόν κοιμάται αρκετά (φτού,φτού)! Με τη μπουμπού είναι ενθουσιασμένος, θέλει όλο να την παίρνει αγκαλιά και να της φιλάει τα ποδαράκια! Μου τη φυλάει για αργότερα νομίζω! Πάντως είναι δύσκολο και με τα δυο παιδιά σπίτι, πρώτα ο Θεός μετά το Πάσχα θα πάει και πάλι παιδικό, προς το παρόν τον κρατάω εδώ μήπως και αποφύγουμε καμιά ίωση! Θα ανταλλάσουμε εμπειρίες!

Χαρούλα γρήγορα περαστικά σας εύχομαι! Είναι ζόρικη περίοδος να έχεις ένα τόσο μωράκι αρρωστούλι. Εμάς κράτησε κανένα μήνα το μπούκωμα και τώρα νομίζω ότι ψιλοσυνέρχεται, ελπίζω εσείς γρήγορα να πάρετε τα πάνω σας!

Για τον καιρό δεν κατάλαβα την άλλη εβδομάδα θα είναι το χειροτερο? Πάντως και σήμερα έπεσε η θερμοκρασία και έχει αέρα!

Πάω να θηλάσω και επανέρχομαι!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιακια.

υπομονη χαρα και περαστικα στο μικρουλη σου.

μαρινα σε ρωτησα που μενεις γιατι τα εχω μπερδεψει ποια μενει αθηνα η θεσσαλονικη.

ο δρ μου ειπε να βαψω μαλλια κανονικα.κανενα προβλημα.

και μωρακι μετα απο 1 χρονο .χιχι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλημερα κοριτσακια τι κανετε??χαρα μου περστικα στον μικρουλη σου...ενεβα απο το πρωι εχει απιστευτη γκριια πουθενα δεν σταματαει..αντε να μας περασουν αυτοι οι κολικοι..

:-D

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσαρες μου!!αχ...και μενα ο δικος μου πολυ γκρινια τις δυο τελευταιες μερες...ε...πολυ οταν λεω...σε σχεση με το καθολου γκρινια που ειχαμε ως τωρα!Βγηκαμε πηγαμε πηραμε τον αδερφουλη μας κατσαμε κατω παιξαμε,μας χτυπησε ο ηλιος και κοιμομασταν ολη την ωρα!και τωρα δε λεει να ξυπνησει για να φαει....δεν τον ξυπναω ομως τον αφηνω να ξεκουραστει!

rssOp2.pngDiP1p2.png

ειρηνακι μολις διαβασα τα νεα σας:(

περαστικα να ειναι ,ευτιχως που δεν ηταν κατι χειροτερο.

και το μωρουλι ελπιζω να ειναι καλα τωρα.

καλη δυναμη κοριτσακι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Γεια σας tsupres mou!!!!

Αχ βρε Χαρά περαστικά στο μικράκι σου... ώστε προετοιμάζεται τόσο γρήγορα και για δόντια? Μπράβο, βιάζεται να μασουλήσει το βλαστάρι σου:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Χθες ήρθε κι ο γιατρός στο σπίτι να δει το μπουμπουκάκι μας μια και σαράντισε, όλα καλά!!

Ερώτηξη: Τα εμβόλια μπορούμε να πάμε να μας τα γράψουν στο ΙΚΑ και να τα κάνουμε στο παιδίατρό μας? Εσείς τί κάνατε σε αυτή την περίπτωση? και θυμάμαι πως είχατε αναφέρει αρκετές πως κάνατε το 5πλο και όχι το 6πλο, ε λοιπόν και σε μας το 5πλο είπε να κάνουμε.

Μαρίνα σου απαντώ με καθυστέρηση κάποιων ημερών αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!!! Ναι, ταλαιπωρηθήκαμε κι εμείς πολύ με το φαγητό του μικρού αφού δεν έπαιρνε βάρος στις αρχές και γι' αυτό και του έδωσα μπιμπερό για να μου καρδαμώσει αφού ούτε το στήθος ήθελε στις αρχές. Ευτυχώς με τον καιρό βρήκαμε το ρυθμό μας και θηλάζει κανονικά με συμπλήρωμα μετά. Βέβαια ακόμα και τώρα μπαίνω στον πειρασμό και τον ζυγίζω καμιά φορά extra στα κλεφτά πάνω από μία φορά την εβδομάδα, από περιέργεια να βλέπω πόσο παίρνει.

Χριστίνα συμφωνώ πως τα παιδάκια μας ηρεμούν απολύτα με το θηλασμό. Κι εμένα όταν θηλάζει παίρνει ένα ύφος απόλυτης νιρβάνοικανοποίησης και καταλήγει να γλαρώνει το μάτι σχεδόν πάντα!!! Πλάκα είχε που μια μέρα που τον είδε ο άντρας μου να κοιμάται και του λέει: "Βρε στο β**ι κοιμάσαι? Μπράβο, είσαι σε καλό δρόμο";););). Αχ, άντρες!!!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...