Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Πολλές ευχές και από μένα στην Ελένη μας και τη Γλυκούλα μας αλλά και στην Ελενίτσα σου Μανιταράκι μου και στην Ελένη της Κέλης μας! Σήμερα γιορτάζει και το Μαριαλενάκι μου οπότε να το χαίρομαι το μικράκι μου! Φιλάκια σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χρονια πολλα κοριτσακια μου! Στην ελενιτσα κ την γλυκουλα! Ευτυχως η ελενιτσα δε δουλευε τελικα! Χρονια πολλα κ στα κοριτσακια σας μαρινακι, μανιταρακι κ κελακο! Να περασετε τελεια! Κ μεις πηγαμε βολτιτσα! Χριστινακι κ μας τρελαινεται για το μπαλκονι.. Αχ κοριτσια μπορει να μετακομισουμε! Μας την εσπασαν οι ιδιοκτητες! Μου φαινεται βουνο! Κλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μαρινακι μουυυυυ πολυχρονη η τσουπρα σου!Να μου τη φιλησεις!!!Μανιταριους κι εσυ τη δικια σου ναι;;;;Να τα χαιρεστε τα κοριτσακια σας!!

Τι κανετε;

Εγω μολις βγηκα απο μπανιο στεγνωσα και το μαλλι και περιμενω να περασει λιγο η ωρα για να αρχισω να ετοιμαζομαι...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

καλησπερα σας!!

χρονια πολλα σε ολους τους εορταζοντες!!

μαρινακι να χαιρεστε την μαριαλενη σας!!πολυχρονη και παντα τυχερη.το ιδιο και για τον γιωργακο σας.

λεναν μου χρονια πολλα!!!!! σε επερνα τηλε αλλα τιποτα.ευχομαι να εισαι πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη!!!

γλυκουλα μου στα ειπα να εισαι πολυχρονη!

μανιταρακι και σε σενα τα ειπα να το χαιρεστε το λενιω σας και φυσικα και τα αντρακια σας.

κελακο να χαιρεστε και εσεις την κορουλα σας και ολα τα παιδακια σας.

τζεσικακο φιλακια πολλα!δεν μπορεσες να αντισταθεις σε εναν ανοιχτο υπολογιστη ε?καλα εκανες.

χριστινακι μια χαρα εκανε η μικρη σου!!και εμεις οταν η μαμα μου επλενε την αυλη πηγαιναμε μεσα στα ποδια της ξυποληταρια την πειραζαμε και στο τελος μας εκανε μπουγελο.ηταν τελεια.ανυπομονο να τα κανω στον βασιλη .φιλια στην αριαδνη.

που ειστε ολες οι υπολοιπες μετοχοι του καφε μας???εκτος απο την λεναλ που πηρε εξοδο απο την σημαια.

4ywWp2.png

Tι κάνετε κοριτσάκια μου; Πως πέρασαν οι εορτάζουσες εχθές, μικρές και μεγάλες;;

Ειρηνάκο μου και μένα από τώρα τρελαίνεται να πλατσουρίζει στα νερά όταν πλένω ή ποτίζω..μου φαίνεται ότι το καλοκαίρι έτσι θα την περνάμε όλη μέρα...

Κορίτσια ερώτηση...εσείς τελικά τι κάνετε με το γάλα; Το έχετε γυρίσει σε φρέσκο; Δίνετε ακόμα΄σκόνη; Εγώ εδώ και μερικές μέρες το γύρισα σε φρέσκο αλλά μάλλον σήμερα το μετάνοιωσα αφού ξαναμελέτησα κάποια πράγματα και λέω να το ξαναγυρίσω σε σκόνη!!:shock::shock: Για πείτε γνώμες, τι κάνετε, τι σας λέει ο γιατρός σας;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!

χριστινακι και εγω σκονη δινω του βασιλη.μονο καποια στιγμη που ειχε διαρροια του εδωσα advance με λιγοτερη λακτοζη.βασικα εχω προβλημα με την συγκεκριμενη γαλακτοβιομηχανια.εχω ακουσει πολλα......

ασχετο τι πανες χρησιμοποιειται?

κατ αρχιν εχει εκπτωση το carrefour - 30% sta babylino εως τις 28/5

δευτερον τα liberoεχουν ξεκινησει ενα προγραμμα που με την συλλογη ποντων μας στελνουν δωρα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=71389&highlight=libero+%F0%EF%ED%F4%EF%E9

ειχα ανοιξει το θεμα πολυ καιρο πριν και ευτυχως μαζευα τους ποντους.τωρα μου λοιπον ποντοι απο δυο μεγαλες και απο μικρη συσκευασια για να παρω ενα σπιτακι little tikes. http://www.playcity.gr/plastiko-paidiko-spitaki-kikliko-little-tikes-p-3098.html

ο βεροπουλος τα εχει -35% εως τις 31/5

4ywWp2.png

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???Χαθηκα αλλα απο την πεμπτη εχω καποια πονακια και ο γιατρος μου ειπε ξαπλα.....οποτε και εγω ειμαι χαλαραααα και ξεκουραστη...ουτε στο γαμο πηγα αλλα προεχουν τα σπορακια μου...Πηγα την παρασκευη στο γιατρο ολα καλα,μεγαλωνουμε και γινομαστε ανθρωπακια!!!!!Χρονια πολλα για τις εορταζουσες μας,να χαιρονται τις οικογενειες τους!!!Με υγεια αγαπη και ευτυχια!!!

Ειρηνη εγω χρησιμοποιω παμπρες μπειμπιλινο και τωρα τελευταια της Nannys τις εχει ενα μαγαζακι εδω στη γειτονια 9Ε το μεγαλο κουτι και μου δινει δωρο ενα πακετο μωρομαντηλα καθε φορα που αγοραζω....Τις εχω βολευτει αρκετα και αυτες...Χριστινα εγω του δινω το νουλακ ακομα και σιγουρα για κανα 1-2μηνες...μετα σιγα σιγα θα του ξεκινησω φρεσκο δικο μας!!οχι παιδικα και βλακειες...

:-D

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Ειρήνη τι τέλειο δώρο έχουν οι πάνες που αγοράζεις! Είδες τιμή είναι πανακρίβου, μου κάνει εντύπωση που το κάνουν δώρο! Άντε βουρ να πάρεις άλλες δύο συσκευασίες να συμπληρώσεις τα κουπόνια μην το μετανιώσουν μετά!:tongue:

Ιωάννα μου ό,τι σου πει ο γιατρός σου, αφού πρέπει ξάπλα, ξάπλα για τα σποράκια! Ευκαιρία να ξεκουραστείς και λίγο!

Χριστινάκι κι εγώ το σκέφτομαι σιγά σιγά να το γυρίσω σε φρέσκο, κατευθείαν το Όλυμπος το βιολογικό θα έδινα αφού αυτό δίνω και στο Γιώργο από 18 μηνών, ένας ακόμα λόγος που θέλω να το ξεκινήσω, είναι γιατί μιας και πίνει με το καλαμάκι, χρησιμοποιώ το μπιμπερό μόνο και μόνο για να διαλύσω τη σκόνη στο νερό και είναι βλακεία!

mGKop3.png60Jvp3.png

γιαννουλα το καλο που σου θελω να μεινεις ξαπλα και να μην κανεις τιποτα απολυτως.αντε μην ερθω εκει και στα κανω ολα ανω κατω.

μαρινα εσυ τι πανε βαζεις στην μαρλεν?τις λιμπερο τις εχω κοψει απο τοτε που σταματησαν να στελνουν κουπονια.αλλα ειχε 50 % την προηγουμενη εβδομαδα και πηρα.ασε που μπορει και για αυτο να γεμισε ο βασιλης σπυρακια.γενικα με τις αλλαγες σε μωρομαντηλα σαπουνια και απορρυπαντικα πλυντηριου μπορει μου ειπε ο δοκτορ να προκαλεσουν τετοιου ειδους εξανθηματα.ευτυχως σημερα ισα που φαινονται.η πλατη του ηταν κοκκινη λες και ειχε καει και υπεφερε.

σημερα πηγαμε παραλια με ρουχα οχι με μαγιο.ο βασιλης φοβαται .ερχοταν το κυματακι και εκανε λες και ερχοταν καρχαριας.

4ywWp2.png

Γεια σας κοριτσάκια μου!

Χριστινάκι κι εγώ το σκέφτομαι σιγά σιγά να το γυρίσω σε φρέσκο, κατευθείαν το Όλυμπος το βιολογικό θα έδινα αφού αυτό δίνω και στο Γιώργο από 18 μηνών, ένας ακόμα λόγος που θέλω να το ξεκινήσω, είναι γιατί μιας και πίνει με το καλαμάκι, χρησιμοποιώ το μπιμπερό μόνο και μόνο για να διαλύσω τη σκόνη στο νερό και είναι βλακεία!

οποτε και εγω οταν αλλαξουμε το γαλα θα παμε κατεθειαν στο κανονικο.ελπιζω να μην του πεσει βαρυ.θα ρωτησω και την γνωμη του γιατρου.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

καλησπερα.

να ευχηθω πρωτα στο μαριαλενακι μας να ειναι πολυχρονη και να την χαιρετε ηα οικογενεια της.με τις υπολοιπες τα ειπαμε διπλα.

σας ευχαριστουμε κι εμεις για τις ευχες σας.

εχθες ηταν για μενα μια μερα χαρας και θλιψης (παλι)περσυ επειδη ηταν φρεσκο δεν το σκεφτηκα φετος με πηρε και με σηκωσε.στην ουσια πρωτη φορα που γιορτασα την κορη μου και πρωτη που δεν γιορτασα την μανουλα.

και για να αλλαξω παλι θεμα.να πω οτι εγω γαλα δινω νουλακ κουτι και ο λογος μην γελασετε ειναι η ανασφαλια μου οτι μπορει να ξεμεινω με το φρεσκο και τη θα κανω .αυτη την στιγμη εχω κατω 1 κουτα που εχει μεσα 9 κουτες των 7 κουτιων:-Pκαταλαβαται? αν οχι δεν πειραζει κι εγω μπερδευτηκα.απο πανες babylinoπροτιμω η pampers μονο babydry hactive fit μας κοκκινιζουν τον κ...κι μας.

izE6p2.png?S6UQkQqM

ελενακι προσπαθησα να απαντησω ομως δεν εφευγε η απαντησει με τιποτα παταγα enter kai δεν εφευγε.οποτε καληνυχτα απο εδω.

ειρηνη ειναι καλυτερα ο βασιλακης?

εχω κατι λιμπερο στο σπιτι ομως ειναι πανα βρακακι τις ειχα παρει κατα λαθος αμα σου στειλω με mail to κωδικο ειναι ενταξει?η να σου στειλω με ταχυδρομειο την συσκευασια?ειναι ομως μικρα πακετα.3-4 εαν θυμαμαι καλα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιτάρακι μου όντως δύσκολη μέρα η χτεσινή για σας, έχεις όμως τη μικρή Ελενίτσα δίπλα σου οπότε πρέπει να είναι μόνο μέρα χαράς από εδώ και στο εξής η γιορτή της!

Εγώ pampers χρησιμοποιώ μόνο libero δοκίμασα αλλά δε μου άρεσαν.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...