Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ουτε του δικου μου ρε συ Λορετακι εχει κλεισει...μεχρι τα δυο νομιζω κλεινει...

Τζεσικακι μουυυυυυυυυ :) :) :) :)

Αμα μαζεψεις τα δικα σου ελα μαζεψε και τα δικα μου χιχιχ

Φιλια σε ολες :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τζεσικα μια χαρά η Αρτεμούλα.....Όσο για τα χαλία τι να πω?μετά το Ελενάκι έλα και από εδώ!!!!

Ελενάκι μου τι κάνεις?Πώς πάς με την δουλειά?φιλάκια στα αγόρια σου και μη ξεχάσω "μίλα μας και μη μας αγαπάς"!!!

Λορεττάκι μου καλύτερα τα ακούω τα νέα από τον οδοντίατρο εεε?

Φιλάκια σε όλες πάμε βολτάνα!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα

εδω κι εμεις.τα ιδια και τα ιδια .τρελη ρουτινα.απο δευτερα ,τριτη ,τεταρτη δεν ξερω ακριβως η ελενιτσα θα παει σταθμο,ομως και θελω και δεν θελω.

απο την μια την λυπαμαι ομως απο την αλλη εχω φρικαρη δεν αντεχω .

δεν μπορω ουτε να μιλησω με τουριστα θελει η αγκαλια η αν την κυνηγαω στο δρομο.

οσο για το εμβολιο επρεπε να το κανουμε τον προηγουμενο μηνα ομως

εβγαλε 4 τραπεζιτες (πανω κατω)και ηταν καπως δεν την πηγα .πρεπει τωρα απο βδομαδα να το κανω κι αυτο.

στελλιτσα τα περαστικα στην πεθερουλα .καλα εκενες και το ξεκαθαρισες γιατι στην αρχη που το διαβασα φρικαρα.

οι υπολοιπες καλα?σιγουρα μια χαρα θα ειστε και θα βολταρετε οοοοολη μερα.

παω να παιξω παιχνιδακι διπλα και γρηγορα στο κρεββατι γιατι το πρωι 7.00 στο ποδι.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλησπερα σας κοριτσακια,

μανιταρακι μου καλο θα ειναι για το λενακι και μια χαρουλα θα περναει ,μην στεναχωριεσαι.απο το να τρεχει απο εδω και απο κει καλυτερα.

στελλιτσα ευχομαι να ειναι περαστικα για το ατομο που γραφεις οτι εχει προβλημα υγειας.αυτα ειναι ασχημα.πολλα φιλια στο φρεσκοκουρεμενο σας αντρακι,σιγουρα θα ειναι πιο αντρας ετσι.οσο για υψος και βαρος ματι μην τον πιασει ειναι πρωτος!

τζεσικακι καλο ειναι μετα το συγκεκριμενο εμβολιο να πινει περισσοτερα υγρα η μπουμπου για να ελαχιστοποιηθουν οσο περισσοτερο γινεται οι παρενεργειες (πυρετος κτλ).ο βασιλης το εκανε στις 29/4 και δοξα το θεο δεν εκανε ουτε πυρετο ουτε κατι αλλο.

λωρακι μου μια χαρα ειναι το παιδακι σου ,ματι μην το πιασει.εμενα με το ζορι εχει 10 κιλα πανω του και υψος 81 (τον προηγουμενο μηνα)

μαρινακι περαστικα στην πεθερα σου.η μικρουλα σου ειναι μοντελο!!φτου φτου.

λεναλ μου πολλα φιλια και σε σενα.που σε εχουν στριμωξει και δεν σε αφηνουν να παρεις ανασα.πολλα φιλια και στα μαναρακια σας.

γιαννουλα ελπιζω να προσεχεις την πολυτιμη κοιλιτσα σου,να ξεκουραζεσαι και να κανεις υπομονη.φιλια

τα δικα μας........

σημερα για τριτη μερα η πλατη του ειναι γεματη σπυρακια ειναι αναγλυφο το αστερι μου και δεν μπορει να ηρεμησει απο την φαγουρα.στριφογυριζει συνεχεια.το ιδιο και εχτες απο τις 4.30 το πρωι γυρναγε γυρω γυρω και προσπαθουσε να τριβει την πλατουλα του.πηγαμε στον γιατρο του εκανε τεστ για στρεπτοκοκκο μην τυχον και ειχε κολλησει οστρακια ευτυχως αρνητικο.μας ειπε μαλλον ατοπικη δερματιτιδα και μας εδωσε μια ενυδατικη οπου προσθεσαμε και κορτιζονη.τον λυπαμαι γιατι δεν μπορει να ηρεμησει με τιποτα.τωρα λιγακι εχει κοιμηθει πιο βαθια.

4ywWp2.png

Καλημερα :)

Στεγιουλα ρεεεεεεεε!!!!!!!!Μπηκα σφηνα να γραψω αυτο για τη πηγη που ειπε η Λορετα γιατι το ειδα και με αγχωσε με το σκεπτικο οτι θα ξαναμπω μετα αλλα που χρονος....και λεω κατσε να μπω σημερα το πρωι γιατι μονο στη Λορετα μιλησα μη στεναχωρηθει καμια χιχιχιχι Και σας μιλαω και σας αγαπαω και πολλα πολλα φιλακια στο Γιαννο σου!!!!!

Μανιταριους....υπομονη.......ο πρωτος καιρος ειναι δυσκολος αλλα οσο πιο μωρακια τοσο πιο ευκολα συνηθιζουν...θα δεις ;)

Ρηνουλι μου κι εμεις εχουμε ατοπικη ,απο βρεφακι ετσι και του αλλαζα μαντιλακι,παμπερ ή αφρολουτρο γεμιζε σπυρακια (εμεις βγαζουμε στα μπουτακια μας)κι ολο ξυνοταν ο ερμος σε καταλαβαινω απολυτα!Απο πολυ μικρα λοιπον χρησιμοποιουμε υποαλλεργικα και ειδικα για ατοπικο δερμα προιοντα και εξτρα ενυδατικη!Θα περασει αγαπη μου!Φιλια πολλα σε ολες!!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Γιουχουυυ..να 'μαι και εγώ!!! Καταρχάς καλημέρα! Δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω γιατί δεν θυμάμαι και πολλά!

Άννια μας πολύ χάρηκα για τα δίδυμα!!!!! Να προσέχεις εις διπλούν τώρα και να σας φέρουν διπλή ευτυχία!! Εσένα σε βλέπω στα 30 σου με δεκάδα δεν το συζητάω! :-)

Mαρινάκι και Στελλίτσα περαστικά εύχομαι στα δικά σας πρόσωπα που δεν είναι καλά...αχχ..υγεία ΄πάνω απ'όλα, να την εκτιμάμε παραπάνω και να μην γκρινιάζουμε και στενοχωριόμαστε για χαζομάρες...!

Τζεσικούλα μου η βάφτιση ήταν τέλεια!!! Μου άρεσε πολύ το θέμα με τις φραουλίτσες και οι χρωματικοί συνδυασμοί!! Να την χαίρεστε την Αρτεμούλα σας!!

Λορεττάκι υπομονή με τα δόντια...και εγώ με τους οδοντίατρους δεν τα πάω και πολύ καλά..ανατριχιάζω..και τώρα που το θυμήθηκα έχω να πάω και για ένα καθαρισμό..κλαψ..

Στα υπόλοιπα κορίτσια πολλά φιλάκια!

Τα δικά μας νέα δεν έχουν αλλάξει και πολύ... βολτάρουμε όσο μπορούμε και κάθε μέρα που περνάει τα άλλοτε μωράκια μας γίνονται όλο και πιο παιδάκια!! Μου άρεσε πολύ όταν ήταν τοσοδούλια αλλά αυτή τη στιγμή νοιώθω ότι όσο μεγαλώνει τρελαίνομαι και περισσότερο!!

Λέει συνέχεια 'ναι' ή ΄όχι' και ζητάει όλο φαγητό! (κατά προτίμηση ψωμί, κέηκ, κουλουράκια και τέτοια ωραία.... )

Το πρωί πλέον δεν ικανοποιείται μόνο με το γάλα της (της το γύρισα σε φρέσκο) και θέλει και ψωμάκι...εσείς τι δίνετε για πρωινό; Μόνο γάλα ακόμα;

Θέλει να είναι συνέχεια έξω να βλέπει δεντράκια, πουλάκια και μηχανές(!!!) και όταν είναι σπίτι διαβάζει ΣΥΝΕΧΕΙΑ τα προσπέκτους από Mothercare και ΕLC...τα έχω μάθει απέξω και ανακατωτά τα προιόντα...ότι χρειαστείτε εδώ είμαι!! :D

Αχχ άντε να καλοκαιριάσει επιτέλους να πηγαίνουμε για μπάνιο!!

Ααα Θάλεια ξέχασα να σχολιάσω...και εγώ συμφωνώ μαζί σου ότι καλό θα ήταν να είχατε μια γυναίκα για λίγες ώρες αν θέλήσετε να βγείτε! Κάνει πολύ καλό στο ζευγάρι πιστεύω...αλλά πρέπει να το θέλουν και.οι δύο!!:rolleyes::rolleyes:

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσάκια!

βολτάρετε φαντάζομαι ολη μέρα ε;;;;

εγώ μόλις έφαγα το βραδυνό μου (ομελέτα, μπλιαξ θέλω γυρόνι και γλυκό). Πήγα επιτέλους στη δουλειά σήμερα...

Δεν έχω κανένα νέο συγκλονιστικό. Χάρηκα που διάβασα και τις απουσες μας μανιτάρι, ειρηνάκι και χριστινάκι. Μανιταράκι μη νιώθεις τύψεις, μεγάλωσαν τα παιδάκια μας να τη στείλεις για να μπορείς να δουλέψεις και μια χαρά θα περνάει. Ειρηνάκι τι έγινε με την πλατουλα; καλύτερα; Χριστινάκι άρχισαν οι βολτες ε;;; μια χαρά...

Σημερα κλεισαμε ενα σαββατοκύριακο σε ένα τελειο καμπινγκ στο δευτερο ποδι. Θα μεινουμε σε τροχοβίλα (ετσι τις λένε για να μας τις χρεώνουν χρυσάφι)...αντε να δουμε...

Ρε κορίτσια που θα πατε διακοπές; θέλω και γωωωωωωωωω εμείς δεν έχουμε κλεσει πουθενά και μας βλέπω μόνο χαλκιδικη. Πειτε καμιά ιδέα μπας και κανονίσουμε κανένα 5 ήμερο κάπου.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορεττάκι μου είσαι εκεί; Τώρα που είπες Χαλκιδική, που είχατε πάει πέρυσι που έλεγες ότι ειναι πολύ ωραία με αμμουδιά κλπ; Εμείς κλείσαμε να πάμε Σκιάθο για μερικές μέρες προς το παρόν και βλέπουμε...!

PCqNp2.png

Εμείς πάντως το είδαμε και στη Γαλλία που πήγαμε ότι δεν μπορούμε όλοι να μένουμε στο ίδιο δωμάτιο... εκεί είχαμε κλείσει πάλι δίχωρο και όλα τα βράδυα κοιμόταν μια χαρά η μικρή, εκτός από το τλεευταίο που μείναμε σε δίκλινο και δεν κοιμόταν ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ!! Τελικά καταλήξαμε να κοιμηθούμε όλοι μαζί στο κρεββάτι για κανένα 4ώρο μόνο.... Οπότε πλέον όπου και να πάμε πρέπει να φροντίζω να έχει 2 δωμάτια...(όπου αυτό συνεπάγεται και αρκετά μεγαλύτερο κόστος δυστυχώς....)

PCqNp2.png

χριστινακι κ μας αυτο ειναι το θεμα! Σιγουρα θελει το δωματιο του. Περσι πηγαμε στο αντιγονη, θα το βρεις στο ιντερνετ. Αλλα τα διχωρα ειναι πανακριβα. Σκιαθο που βρηκατε?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

καλημερα σας...τι κανετε?να ευχηθω και χρονια πολλα στην ελενη και σ οποια αλλη εχει καποιον...να σε χαιρονται καλη μου...

λορρετα γιατι αγχωνεσαι παιδι μου και εμας ανοιχτη ειναι η πηγη αλλα δεν μας ειπε να κανουμε εξετασεις...

εγω εχω αλλο θεμα με το υψος τον προηγουμενο πηρε 1 ποντο και τωρα τιποτα και εχω αρχισει να ανησυχω εντονα ολο πεφτουμε καμπυλη!!!που θα φτασουμε πια????αχαχαχ...τεσπα...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Καλημερούδια κορίτσια!! (λέω εγώ...στις 2.23μμ)

ΕΛΕΝΆΚΟ μας πολυχρονη γλυκειά μου!!!!! Να είσαι πάντα ευτυχισμένη και χαρούμενη!!!!! Αχχ δουλεύεις σήμερα εε; Πακέτο αλλά είμαι σίγουρη ότι θα αποζημιωθείς το απόγευμαβράδυ... Θα το γιορτάσετε;

Λορεττάκι για τη διαμονή θα σου στείλω πμ με λεπτομέρειες!

Γλυκούλα μου που χάθηκες εσύ; Και εγώ νομίζω ότι δεν ψηλώνει όσο παλιότερα..μήπως όμως αυτό είανι φυσιολογικό; Δεν ξέρω αλλά έχω σταματήσει να αγχώνομαι προς το παρόν!

Εγώ σήμερα έφτιαξα λίγο τη βεράντα μας..την καθάρισα, έβγαλα τα έπιπλα κήπου, φύτεψα λουλουδάκια και είναι πολύ ωραία...η μικρή ξετρελάθηκε να παίζει στα ...βρωμόνερα...:shock::shock:

PCqNp2.png

Γεια σας φιλεναδιτσες μου!!

Ευχαριστω πολυ για τις ευχες σας!Κι εσεις να χαιρεστε οσους αγαπατε!!

Λενακι χρονια σου πολλα γλυκεια μου!Να σε χαιρεται το αγορακι σου!

Καλα να περασετε εμεις το βραδυ...εχμ....εχουμε κλεισει σε κλαμπακι χαχαχαχ εμεις οι πουρειντζερ χαχαχαχα φιλακια σε ολες!!!!!!!!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Mια χαρά σε βρίσκω Ελενάκι μαςς!! Χαρά στο κουράγιο σουυυ!! Πήγαινε για νάνι τώρα να είσαι φρέσκια φρέσκια το βράδυ!!!

Καλέεεε γλυκούλα μαςςςς!!!! Χρόνια πολλά και καλάαααα! και σε σένα!!!! Συγνώμη που σε ξέχασα αλλά σε έχω να γιορτάζεις της αγίας...γλυκούλας! :D:D Εσύ που θα το γιορτάσεις σήμερα;;;

PCqNp2.png

ελενακι μου και ελενακι μου χρονια σας πολλα!!!!μανιταρακι μου να χαιρεσαι την κορουλα σου!!!σορρυ για το βιαστηκο μνμ,εχω μπει σε αλλο υπολογιστη γιατι δεν εχω συνδεση,φιλακια

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...