Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες μου καλησπέρα.....Μου λείψατεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

έχουμε τρελαθεί στις τσάρκες......

Τζεσικα τρελάθηκα με την βάφτιση της Αρτεμούλας μας...

Να σας ζήσει κοριτσάρα μου!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλημέρα!! Καλή εβδομάδα!!!

Κόψαμε μαλλί! Μάνα και γιος! Δεν μπορώ να ανεβάσω εδώ φωτογραφίες :-(. Θα μας δείτε αύριο στο φέις. Μιλάμε για σούπερ μαλλί!!

Τζέσικα όλα φαίνονται υπέροχα!!!! Να σας ζήσει η Αρτεμούλα σας και να την χαιρόσαστε!

Κοριστια μου σας ευχαριστω ολες για τις ευχες σας και για τα σχολια στις φωτο.εχτες ηταν ολα τελεια και γενικα ευχαριστηθηκα την βαπτιση του παιδιου.η μικρη εκλαψε μονο οταν εκανε μπλουμ και γενικα ηταν πολυ καλη.ο πεθερουλης δεν ηρθε!!!!!τοσο αγαπαει το παιδι και το εγγονι του!!!ο αντρας μου στεναχωρεθηκε βεβαια αλλα προσπαθησε να μου το κρυψει αλλα απετυχε.δηλωσε ψευδη ασθενια ο κυριος.τεσπα κατα τα αλλα ηταν πολυ ωραια και γενικα συγκινητικα.θα σας βαλω αργοτερα φωτο απο το κουτι με τα γλυκα που ειναι με την φραουλιτσα και ηταν βανιλια σοκολατα το οποιο κουτι ειναι φανταστικο για να αποθηκευεις πραγματακια.το θεμα φραουλιτσα το διαλεξαμε με την αδερφη μου και το επιμεληθηκαν οι χρυσοχερες κοπελες απο το καταστημα βαπτισης.αυτα τα νεα,παω να ξαπλωσω γιατι ειμαι αδιαθετη:-(:-(:-(φιλακια σε ολες

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

τζεσικάκι ολα τελεια! πολυ προσεγμένα και σεις κουκλοι!

δεν εχω χρόνο δυστυχώς να σας γράψω. Εχουμε εφημερία και γενικά ο μικρός είναι μες την αντιδραση τον τελευταίο καιρό. Αν δε γίνει το δικό του κλαιει...μα τι κατάσταση ειναι αυτη πια! τα'χω παρει...

είστε καλά;

εγώ άρχισα διαιτα πάλι! αντε να δουμε...θα βγουμε στην παραλία φέτος;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γειά σας Τζεσικά μου μπράβο σας πάλι!!!

Θάλεια μου με'γεια σας τα κουρέματα...

και ο Γιάννος έκοψε τις ατασθαλείς τούφες πριν 4-5 μέρες!!κυκλοφορούμε με καπέλο μέχρι να μας ξαναμακρύνουν!!!κούκλος είναι αλλά δε το ήθελα!!!(βέβαια έπρεπε και εγώ τον πήγα στο κομμωτήριο)

εκείνος το καταευχαριστήθηκε και καθόταν καμαρωτός στην αγκαλιά του μπαμπούλη του!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γειάααα πού είστε?

πάμε βόλτα.πήγαμε παιδίατρο ψηλώσαμε 2 πόντους και πήραμε 1 κιλό!!

από σήμερα βιώνουμε δραματικό θέμα υγείας πολύ κοντινού συγγενικού προσώπου και είμαστε χάλια...πάλι καλά που ο Γιάννος μας κάνει να γελάμε!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Στελλίτσα μου μακάρι όλα να πάνε καλά με το συγγενή σας, σε νιώθω! Κατά τα άλλα προσπάθησε να μη σε παίρνει από κάτω, δες το παληκαράκι σου πώς μεγαλώνει! Φτού φτού ένα κιλό? Πόσο είναι τώρα βάρος και ύψος? Εμείς 9 κιλά παρά 30γρ περικαλώ και 78 πόντους αν δεν κάνω λάθος.

Λορετάκι γιατί πρέπει να κάνεις εγχείριση?

Πού είστε οι υπόλοιπες? ΦΙλιά σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Λορεττάκι και Μαρινάκι σε ευχαριστούμε πολύ!!!

Λορεττάκι ό,τι και αν συμβεί σκέψου εμάς και σίγουρα θα νιώσεις καλύτερα!!

Μαρινάκι μου φαίνεται οι συμπεθέρες τα περνάνε όλα μαζί!!!

Και σε εσάς εύχομαι να είναι όλα περαστικά και αγύριστα!!!!

Όσο για τα κιλά είμαστε 10720γρ και 84,2 εκ.

Χαθήκαμε μου φαίνεται εεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας, γεια σας!

γυρισα από γυμναστήριο και έβαλα τον μικρό για ύπνο αλλά τον ακουω να λέει τα δικά του από μέσα! Αχ εχει χαλάσει λίγο ο μεσημεριανός ο ύπνος!

Τελικά δε θα κάνω επέμβαση για μόσχευμα αλλά μάλλον στον άμεσο μέλλον θα χάσω κανα δυο δοντάκια:shock::mad:

Θα πάω για διάφορα και φυσικά για να μου βάλει εμφύτευμα μπροστά. Ετσι όπως τα υπολογίζω θα δώσω γύρω στα 1500 ευρώ προς το παρόν και βλέπουμε.

Στελλίτσα πολύ ψηλό το αγόρι σου. Εμείς μείναμε λίγο τάπες! Σημερα θα πάμε και πιστεύω οτι θα είμαστε γύρω στα 79 εκ και γύρω στα 11 και κιλά...

Τι κάνετε κατα τα αλλα; το χρίστινάκι που χάθηκε;

αντε βρε κοριτσάκια εμφανιστείτε πλιζ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λορεττάκι 16 μήνες μαζί με τα ζουζουνάκια μας εεε?πως περνάει ο καιρός!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλημερουδια! Στελλιτσα μου οντως ποτε περασαν οι 16 μηνες! Μεγαλωσαν τα μωρακια μας! Τελικα επεσα μεσα χθες, 79 εκ κ 10960κιλα! Ακομη δεν εχει κλεισει κ η "πηγη" στο κεφαλι του κ θα ξανακανουμε εξετασεις. Κλαψ! Τι κανετε? Τι παλιοκαιρος! Πως θα περασει η μερα χωρις βολτιτσα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια!!!!!στελιτσα μου και μαρινακι ευχομαι ειλικρινα να ειναι ολα γρηγορα και περαστικα.λορετακι μου οσο για σενα καλο κουραγιο με τα δοντια.και εγω εχω να παω σε ενα σωρο γιατρους,για τσεκ-απ τα περισσοτερα και ανατριχιαζω.πρεπει να παω να αφαιρεσω και μια ελια απο το κεφαλι και τρεμωωωωωωωω.οσο για την μικρη εχτες καναμε το mmr.ειμαστε 79 εκ και 10,900γρ.πανε οι παλιες μερες μερες που επερνε βαρος,τωρα με τοσο τρεξιμο χανουμε θερμιδες:tongue:εδω ο καιρος εχει τρελαθει,μια ψιχαλιζει,μια βγαζει ηλιο,μια συνεφια.μια αερακι δλδ μια τρελα αλλα η υγρασια παραμενει:mad:θελω να μαζεψω τα χαλια μου και βαριεμαι.......περιμενω να σταθεροποιηθει ο καιρος για να ξεκινησουμε μπανια.αυτα......που ειστε οι υπολοιπες,ε????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...