Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας κοριτσακια!

καλα ειμαστε σε γενικες γραμμες, εγω πηζω ασχημα στη δουλεια, και επιστρεφω σχετικα αργα στο σπιτι αυτο τον καιρο, καμια φορα παει 7-8 το απογευμα..Η μερα περναει αστραπη..

Εχω γυναικα για το μαγειρεμα, διοτι δεν προλαβαινω να κανω τιποτα μεσοβδομαδα, παρα μονο το φαγητο της φωτεινουλας και τα βραδινα των παιδιων. Η μικρη τρωει ακομα το δικο της αλεσμενο, κανονικα με μπαχαρικα κλπ, αλλα δεν μασαει καλα οποτε δεν την βαζω ακομα στα δικα μας. Εσας τρωνε ξεχωριστο φαγητο ή το δικο σας?

Μη αλεσμενα τρωει μονο σουπες, τραχανα, φακες..ολα τα αλλα στο μπλεντερ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλησπερα αγαπουλες η δικια μου τρωει μη αλεσμενα απο9 μηνων αλλα τις μαγειρευω ξεχωριστα οταν ειναι να φαει ψαρι κατα τα αλλα τα τρωει ολα και εμας αν μπορουσε!

της εμαθα να πινει μονη τησ το γαλατακι στο κρεβατι και μετα νανι μονη την φιλαω και νανι λεει παρα πολλες λεξεις πορτα κακα πιπι κλει το κλειδι ματια μπαι παει νατο νιε ποτε ταντα απο την τσαντα γκιγκι το σιντι ντολα την ντορα γουιι τον γουινι παπα τα παπουτσια μπεμπα την κουνια μπελα πεγια τα παιδια ουβ και μαω εχει παρα πολυ γελιο τη να πω γελαμε συνεχεια φτουφτου μην την ματιασω!

Αννια μου ναι αυτην ειναι η Μαρια!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Καλημερα κοριτσακια μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!

Με ξυπνησε νωρις το παλικαρι μου εκανα κι εγω ενα καφε και μια που εχει ησυχια στο σπιτι μπηκα να δω τι κανετε :)

Επαθα σοκ απο τις πολλες πληροφοριιες!!!!!!!!

Αννια μου με το καλο να φερεις τα μωρακια σου στο κοσμο!Να προσεχεις τον εαυτο σου και ολα θα πανε καλα!

Λορετακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ στεναχωρεθηκα ρε συ για τα ζοντακια σου.....τοσο πολυ ρε γμτ;;;α θα σε τηλ το απογ να τα πουμε!

Μανιταρακι μου κελακο μου μαρακι μου χαρηκα πολυ που ειδα ποστ σας!!

Μαρινα κοριτσι μου ευχομαι τα προβληματα υγειας που αντιμετωπιζει η οικογενεια σου να ειναι γρηγορα περαστικα και να μη ταλαιπωρηθειτε αλλο!

Εμεις ειμαστε καλα,η δουλεια ακομα πικρα και πολυ δυσκολα...μου λειπουν και πολυ τα παιδια και ειδικα ο μπεμπακος μου...αλλα ειναι δυσκολες οι εποχες οποτε μωκο και τραβαμε το κουπι...

Φιλια πολλα σε ολες και τα παιδακια σας :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κορίτσια!!! Τι κάνετε; Παρασκευή!!! Παρασκευή!!

Έκανα μία ανακάλυψη χθες που δεν είχα όρεξη για δουλειά και ήθελα να τη μοιραστώ μαζί σας. Μπήκα στη σελίδα του Παιδικού Μουσείου στην Πλάκα και είδα ότι έχουν κάποιο χώρο για παιδάκια 0-3!! Είχα πάει παλιότερα εκεί γιατί είχαμε διοργανώσει μία παιδική γιορτή για τα παιδιά της εταιρείας που δούλευα και είχα εντυπωσιαστεί από τις δραστηριότητες. Τότε δεν είχαν κάτι για τα μικρούλικα αλλά τώρα που μπορώ να πάω τον μικρό μου θα το κάνω το συντομότερο!

Η σελίδα τους είναι www.hcm.gr

Μήπως να κανονίζαμε και μια συνάντηση εκεί;; Τι λέτε;;

Φιλιά!

Διαφημίσεις

Χελόου,

πέρασα πάλι μια κρίση σήμερα που εκλαιγε ο μικρός όταν έφυγε η μαμά μου (χτυπιόταν στα πατώματα είναι η σωστή έκφραση) αλλά περάσαμε ενα πολύ ωραίο απογευμα και τώρα ήρθα στα ίσα μου!

Μαράκι η κορούλα σου πολυ προχώ! :-P Εμείς λέμε παπα παπα (παπάκι) μμμμμμμμμμ (αγελάδα) two (ε ναι, μιλάμε αγγλικά τι θέτε τώρα, το έμαθε από ένα παιχνίδι και του λέμε one και λέει two)...νομίζω αυτά λέει και καμιά φορά και τσον (κινέζικα:shock:)

Επίσης τρώει μόνο αλεσμένα και φυσικά δικό του φαί γιατί τα δικά μας οταν τα δοκιμάζει κάνει μια φάτσα αηδίας. Σήμερα έφαγε κιμά γαλοπούλας με λαχανικά και τραχανά.

Ελενάκι μου φιλιά!

Θάλεια δε θυμάμαι τι δουλειά κάνεις;

Οι υπόλοιπες που είστε; Αννια θα δινεις παρόν κάθε μερα να είμαστε ήσυχες....

Απο δευτέρα θα αρχίσω τη δίαιτα orac. Την έχετε ακούσει; ΔΕ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

πάω να δω ντιβιντι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

αννιααααααααααααααααααααααααααα τι διαβαζουν τα μπιρμπιλοτα μοτ ματια εχεις διδυμα?? μπραβο κοπελα μου με το καλο..

εμεις κοριτσακια μια χαρα απλα τρεχω με διαφορες δουλειες

πολλα φιλια σε ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...