Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

καλημερα κοριτσια..τι κανετΕ???εγω ειμαι καλυτερα σημερα απο αναγουλες..μανιταρι και κελακο τι κανετε??μαρινακι μου ευχομαι να ειναι κατι περαστικο να πανε ολα καλα.....βρε κοριτσια τι εχει γινει με την ειρηνη???ολα καλα?

:-D

καλημερα.

μην ανησυχειτε ειμαι καλα.ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον.

απλα δεν ειμαι σε καθολου καλη φαση.χωρις να ειναι κατι συγκεκριμενο.συγνωμη αλλα δεν εχω διαθεση καθολου να γρωφω και να σχολιαζω.ευχομαι ολες και τα μικρα να ειστε καλα.

4ywWp2.png

Υπομονή βρε Ειρήνη! Περαστικό θα είναι! Θα έρθουν τα κέφια ξανά!

Μαρίνα ελπίζω να περάσουν τα προβλήματα!

Λορέτα να φτιάξεις τα δοντάκια χωρίς φόβο!! Να σκέφτεσαι τι τέλειες φωτογραφίες θα βγάζεις μετά! :-)

Γειά σου Κέλυ! Γεια σου Άννια!

Άντε να φτιάξει ο καιρός, να φτιάξει και το κέφι μας γιατί δεν μας βλέπω καλά....

Διαφημίσεις

κελάκοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο

πού είσαι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλημέρα είπα?

ειρηνάκο μου ανέβα λιγουλάκι,δε σε έχω για νταουνιαρα...

Θάλια καλημέρα....

Αννια μου ξεκούραση...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Σαν εχτές ΄πριν 2 χρόνια είχα κάνει τεστ και βγήκε θετικό και σας σήμερα πήγα στο γυναικολόγο για επιβεβαίωση......Επίσης σήμερα κλείνω 2 χρόνια χωρίς τσιγάρο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

ναι Θάλεια!!!!

φέυγουμε να το γιορτάσουμε με σούπερμάρκετ και γενικά πληρωμές!!!

χαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αννια μου,τώρα όμως έχεις 2 ζουζουνκκια και 2 θαυματάκια στην κοιλίτσα σου!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας κοριτσάκια!

Είμαστε όλες "κάπως" ε;

Να πω την αλήθεια μανιταράκι μου και γω αυτο έλεγα στον οδοντίατρο: οτι πιο πολυ φοβάμαι με τα δοντια παρά με τη γέννα! :shock:

Ειρηνάκι μου ελπίζω να ηρεμήσεις γρήγορα. Κάνε μόνο θετικές σκέψεις. Κάτι σε άγχωσε;

Μαρινάκι μακάρι να πάνε όλα καλά. Τελικά τα προβληματα που δεν σχετίζονται με υγεία δεν θα πρέπει να μας στεναχωρούν και τόσο γιατί μετά μας έρχεται η κατραπακιά και καταλαβαίνουμε τι έχει αξία. Εγώ τώρα τελευταία το σκέφτομαι αυτό συνέχεια. Να μη γκρινιάζω για πράγματα που διορθώνονται!

Κέλι μου γιατί μπαινεις και δεν γράφεις εεεε;;;; θες μαλλωμα και τιμωρία; αντε γραψε κανένα νέο, τι κάνουν τα παιδάκια σου; είσαι καλύτερα;

Στέγια τέλειος ο μικρός σου με τα γυαλιά και το καπέλο. Εμένα δε δέχετε τιποτα στο κεφάλι του...

Αννια ελπίζω να περάσουν οι αναγούλες, πώς είσαι γενικά;

Θάλεια μου τι κάνεις;

Εγώ ήρθα απο τζιμ, έβαλα τον μικρό για νάνι και μαγειρεύω αρακά.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Πολύς αρακάς έπεσε σήμερα, τα παιδιά μου όμως τον καρασνόμπαραν!

Ειρηνάκι μου σε σκεφτόμαστε να ξέρεις, το βράδυ που θα πέσεις για ύπνο ονειρέψου για λίγο ότι σε στενοχωρεί να γίνεται μικρό και να απομακρύνεται την άλλη μέρα δες τη ζωή διαφορετικά το οφείλεις στον εαυτό σου και στο παιδάκι σου!

Έφυγα για παιδίατρο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...