Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

δε μπορώ να γράψω,έχω ξελιγωθεί στο χορόοοοοοοοοοοοοοο

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΈΒΑΛΑ ΣΤΟ ΦΑΤΣΟΜΠΟΥΚ ΦΩΤΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

βλέπω πρασινάκια?

άντε πείτε καμιά κουβέντα θα πάω να δω fringe

cIhqp3.png

9knMp3.png

Καλημέρα κοριτσάκια μου εμαθα τα πιο ωραία νέα τον τελευταιο καιρο ΜΠΡΑΒΟ Αννια μου τι ωραια να εισαι καλα και καλή τέλεια εγκυμοσύνη!

Τι σου είπε η Μαρία απο τον Χασιακο ειναι φιλεναδα μου!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από μένα!! Τί κάνετε;; Πως είστε;

Έχει απίστευτο αέρα σήμερα!!! Έχασα και 1 καλτσάκι του μικρού από τα απλωμένα :-(

Νιώθω απίστευτη κούραση βρε κορίτσια!! Τι θα γίνει πια;; Και ο μικρός κοιμάται κάθε βράδυ κατά τις 11! Πότε θα ξεκουραστώ και εγώ η μάνα;;;!!

xαίρεται!!!

Τι μου κάνετε?

εδώ όλα καλά....πάω για φαγητό...μάκια....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σου Στελλίτσα χορευταρού!! :-)

Καλή σου όρεξη!

Εγώ σήμερα δεν έχω μαγειρέψει, δεν έχω όρεξη να μαγειρέψω επιστρέφοντας από το γραφείο οπότε θα τη βγάλουμε με γιαουρτάκι...

Γειά σου Θάλεια μου,τι κάνετε?

έφαγες γιαουρτάκι?

εμείς αρακά.

τώρα άρχισε ο ΧΟΡΟΣ!!!!!!

πολλά φιλάκια...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

καλησπερα πως ειναι τα μωρακια?

εμεις καλα. καναμε ενα ταξιδι αστραπη και γυρισαμε ευτιχως προς το παρον ολα καλα.τα χριστουγεννα παλι ολοι οι γιατροι απο την αρχη.

αννια τελεια τα νεα σου.και οχι δουλιτσες αστες για την πεθερα.

τζεσικα να ζησει η αδελφουλα σου.

μαρινακι τις ευχες μου.

ειρηνακι τι εγινε ?εχω αγωνια.δυστιχως πριν λιγο εκατσα και δεν σε πηρα τετοια ωρα αντε για γραψε ολα καλα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Μανιταρακι μπράβο που είναι καλά τα νέα από τους γιατρούς! Για τα αγόρια σου δεν ήταν?

Λορετάκι τι είναι αυτό με τα δοντάκια σου? Μην το αφήσεις, γιατι θα γίνει χειρτόερα το πρόβλημα!

Γλυκούλα μου περαστικά και σε σένα με το χέρι σου!

Στέλλα ηρέμησε καθόλου με τον ύπνο του ο Γιάννος σου?

Θάλεια συμφωνώ κι εγώ ότι αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να κρατάει το παιδί έστω μία στις 15 κάποια γιαγιά για να πάτε μία βόλτα είναι απαραίτητο για το ζευγάρι να βρεθεί μία άλλη λύση.

Τα δικά μου προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά δυστυχώς, και λέω δυστυχώς γιατί είναι πιο σοβαρά έχει να κάνει με την υγεία συγγενικού μου προσώπου. Ας πάνε όλα καλά και χαλάλι η κούραση κυρίως η ψυχολογική. Κατά τα άλλα αναγκάστηκα και βρήκα γυναίκα στο τσακ μπαμ για να κρατάει τα πρωινά τα παιδιά μέχρι να πάνε σχολείο και να μου κάνει καμιά δουλειά, ελπίζω να πάει καλά! Μου πρότεινε μόνη της να έρχετε και κανένα βράδυ να τα κρατάει για να πάμε καμιά βόλτα με τον Χ. αλλά προς το παρόν ούτε καν το σκέφτομαι γιατί προέκυψαν τα άλλα θέματα και δεν έχω διάθεση, ωστόσο μακροπρόθεσμα πιστεύω θα μας ανανεώσει πολύ αυτό!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

mGKop3.png60Jvp3.png

Μανιταρακι μπράβο που είναι καλά τα νέα από τους γιατρούς! Για τα αγόρια σου δεν ήταν?

Λορετάκι τι είναι αυτό με τα δοντάκια σου? Μην το αφήσεις, γιατι θα γίνει χειρτόερα το πρόβλημα!

Γλυκούλα μου περαστικά και σε σένα με το χέρι σου!

Στέλλα ηρέμησε καθόλου με τον ύπνο του ο Γιάννος σου?

Θάλεια συμφωνώ κι εγώ ότι αφού δεν υπάρχει η δυνατότητα να κρατάει το παιδί έστω μία στις 15 κάποια γιαγιά για να πάτε μία βόλτα είναι απαραίτητο για το ζευγάρι να βρεθεί μία άλλη λύση.

Τα δικά μου προβλήματα δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά δυστυχώς, και λέω δυστυχώς γιατί είναι πιο σοβαρά έχει να κάνει με την υγεία συγγενικού μου προσώπου. Ας πάνε όλα καλά και χαλάλι η κούραση κυρίως η ψυχολογική. Κατά τα άλλα αναγκάστηκα και βρήκα γυναίκα στο τσακ μπαμ για να κρατάει τα πρωινά τα παιδιά μέχρι να πάνε σχολείο και να μου κάνει καμιά δουλειά, ελπίζω να πάει καλά! Μου πρότεινε μόνη της να έρχετε και κανένα βράδυ να τα κρατάει για να πάμε καμιά βόλτα με τον Χ. αλλά προς το παρόν ούτε καν το σκέφτομαι γιατί προέκυψαν τα άλλα θέματα και δεν έχω διάθεση, ωστόσο μακροπρόθεσμα πιστεύω θα μας ανανεώσει πολύ αυτό!

Φιλάκια πολλά σε όλες!

αχ μαρινακι ελπιζω να ειναι κατι περαστικο.

αληθεια τα παιδια γιατι δεν πανε σχολειο?

οσο για βραδυνη βολτα εχω να παω με τον αντρα μου απο πριν γεννησω τον μανωλη δηλ πριν απο 6,5 χρονια εχω καλημα να τα αφησω τα μικρα ,μαλλον δεν εμπιστευομαι σχεδον κανεναν εκτος την νυφη μου .

αχ λορετα προσπερασα αυτο με τα δοντια γιατι τρεμω και μονο στην ιδεα .προτιμω να γεννησω παρα να παω οδοντογιατρο.

ΕΙΡΗΝΗΗΗΗΗΗΗ που εισαι?μπες τωρα.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Άντε ρε κι εσύ προτιμάς να γεννήσεις παρά να φτιάξεις τα δόντια! Θα σας μαλώσω, μην παίζεται με αυτά γιατί μετά τα θέματα μεγαλώνουν και ο πόνος μαζί! Τα παιδιά τα στέλνω σχολείο αλλά επειδή φεύγω πάρα πολύ νωρίς για τη δουλειά, θα έπρεπε να τα σηκώνω από τις 6 οπότε έψαχνα γυναίκα να έρχεται όταν φεύγω και να τα κατεβάζει αργότερα!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλησπέρα,Μαρινάκι μου μέσα από την καρδιά μου εύχομαι όλα να πάνε καλά....

Ο ύπνος μας έχει επανέλθει στα κανονικά με 2-3 ξυπνήματα για μαμ....χαχαχαχαχα

Μανιταράκι μου όλα καλά?μας έλειψες...

Ειρηνάκο μπες να μας πεις τα νέα, πιστεύω όλα καλά....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...