Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Έτσι βρε κοριτσάκια, η υγεία είναι πάνω από όλα.

Εντωμεταξύ, άλλαξα και το τικεράκι γιατί έγραφε πως είμαστε 6 μηνών. Τσσσσσσσ, ε δεν είμαστε καλά, από τότε μέχρι τώρα ασπρίσαν κι άλλο τα μαλλάκια μου, οπότε το διόρθωσα. Αχ, θα πρέπει να σας αφήσω γιατί πρέπει να μαγειρέψω, να πατήσω κάτι ρουχαλάκια του μωρού και άλλα τέτοια. Τώρα τί θα κάνω από όλα αυτά δεν ξέρω, μπορεί και τίποτα τελικά, χαχα!!!!

Φιλιά πολλά και θα φροντίσω να μπω τις επόμενες μέρες, ναι???

μη,μη φεύγεις Πρινσάκι μου....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μαρινάκι μου,ελπίζω όλα να πάνε καλά...ακόμα ξύπνιος δε με αφήνει να γράψω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πού πήγατε?

πάω να δω Fringe και θα με βρείτε μετά εδώ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

εγώ είμαι εδώ...

κανείς άλλος?

cIhqp3.png

9knMp3.png

ΓΕια σας κοριτσάκια!!

Πρινσάκο επιτέλους!!! είπαμε να πιάσεις δουλειά αλλά εσύ έγινες μπισνες γουμαν ρε παιδί μου! πώς παει η δουλειά; ο μικρός; βάλε καμιά φώτο πρόσφατη...

Μαρινάκι μου ελπίζω να είναι όλα περαστικά! φαντάζομαι με τη δουλειά ε;

Η μικρή τεμπελουλα μας τι κάνει; ο γιωργάκης;

Αννια ωραίος ο Αντώνης με το κοντό μαλλάκι αλλά με το μακρύ μ'αρεσε πιο πολυ...να του τα ξαναφήσεις μετά το καλοκαίρι!!!

Στελλιτσα έβαλες καμιά φώτο; θα πάω να δω!

Λενάκι που πονάς στο χέρι; μήπως σηκώνεις πολυ αγκαλιά τον ράσελ;;; λέω μήπως:-P

μαγειρέυω ριζότο αλλά δε βλέπω να κάνω τιποτα νόστιμο...κλαψ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

οχιλορεττακι μου δεν τον σηκωνω πολυ τον ρασελ γιατι θελει να περπαταειπολυ και να κανει διαφορες διαολιες!!!το πρωι μπηκε μεσα στο ντουλαπι καιεβγαλε ολες τις κατσαρολες εξω και πηρε κουταλια και τις χτυπαγε σαν να επαιζε μουσικη...πολυ πλακα!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Καλησπέρα σας!!! Τι κάνετε;;

Ελένη που πονάει το χέρι σου; Μήπως έχεις πάθει καμιά τενοντίτιδα; Εμένα με βασανίζει χρόνια τώρα και μόλις τα κουράσω λίγο παραπάνω αρχίζει ο πόνος...

Μαρίνα ελπίζω να είναι περαστικά τα προβλήματα. Κουράγιο και υπομονή!

Εγώ τα πήρα πριν από λίγο με τον σύζυγο!! Του πρότεινα να βρούμε κάποια κοπέλα να μας κρατάει το παιδί 3-4 ωρίτσες μια φορά κάθε 2 εβδομάδες για να βγαίνουμε και εμείς λιγάκι και δεν του αρέσει λέει καθόλου η ιδέα... Και τι θα γίνει δηλαδή; Πότε θα ξαναβγούμε εμείς;; Όταν πάει φαντάρος ο μικρός;;;;Τι να πω!

Εσείς πως τα κανονίζετε βρε κορίτσια για να βγαίνετε λιγάκι με τον αντρούλη σας; Μόνο με γιαγιάδες;

γεια σου θαλεια...

εγω επειδη μενω με την μαμα μου ειμαι οκ με το ποιος θα μου κραταει το παιδι...αλλα δεν μου φαινεται παραλογη η σκεψη σου πρεπει να βγαινεται και εσεις λιγακι μεσα θα ειστε διαρκως???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Κοριτσάρες μου καλησπέραααααααααααααααααααααααααα

Γλυκούλα μου τι έχει το χεράκι?

θα συμφωνήσω με την Θάλεια!!

Θάλεια μου εγώ από την άλλη δε θέλω να τον αφήσω!!!!χρειάζομαι γιατρό εεε?

Λορεττάκι σου έχω εμπιστοσύνη τέλειο το ριζότο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Γεια σας και πάλι!

λενάκι και γω μάλλον τενοντίτιδα έχω πάθει και μάλλον απο τον θηλασμό που τον κρατούσα με το δεξί το χέρι πιο πολυ. Να ξέρεις αν είναι κάτι τέτοιο δεν περνάει ευκολα..κλααψψψ

Θάλεια καταρχήν τέλειος ο γιος σου. Είδα τις φώτο. Είναι κουκλος και ειστε και οι δυο ομορφα ζουζουνάκια:-P

Οσο για την κοπέλα εγώ το θεωρώ πολυ λογικό. Εμείς από τοτε που βρήκαμε νταντά είμαστε πολυυυυυυυυυ καλύτερα. Ερχεται περίπου δύο φορές την εβδομάδα από 3 ώρες. Τη μία είναι σίγουρα βράδυ που ο Αργύρης κοιμάται του καλού καιρού και μεις βγαίνουμε. Μας έχει κάνει πολυ καλό. Να το ξανασυζητήσεις με τον αντρουλη σου.

Στελλίτσα το ρυζότο ωραίο έγινε αλλά οχι πολυ light:-o Φώτο καινούριες δεν είδα!

Είδατε τον Αργυράκο μου που ποτίζει τα λουλούδια;;;;

Τα δικά μου τώρα που είναι μπλιαξ καραμπλιαξ:-(

Πήγα οδοντίατρο και μου είπε οτι το μπροστινό μου το δοντάκι είναι χάλια και μου το εβγαλε...μπουχχουχουχουχουχ μου έβαλε ένα προσωρινό και νιώθω πολυ χάλια. Επίσης μου είπε οτι τα πίσω μου δόντια είναι σε κακή κατάσταση και ΄πρέπει να παω σε περιοδοντολόγο και μάλλον θα χρειαστώ εγχείρηση με μόσχευμα για να μη τα χάσω (3 δόντια).... Είμαι πολυ στεναχωρημένη. Πρέπει αυριο να κλεισω ραντεβού στον άλλον τον γιατρο για να με δει.

αυτααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...