Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Εντωμετάξυ το Μαρινάκι που είναι?

την έχουμε χάσει...

Άραγε μας κάνει ακόμα παρέα το Μαριελενάκι στο μη περπάτημα ή μείναμε μόνοι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Εχτές μιλούσα με κάποια γνωστή η οποία είναι έγκυος και της οποία η συννυφάδα γέννησε προ ημερών...

Λοιπόν με λίγα λόγια θα σας πω πως μερικές γυναίκες είναι βλήματα,βλάχες και άξεστες...

Της είπε πως το αγέννητο παιδί της γνωστής αποκλείεται να είναι τόσο όμορφο όσο τα δικά της!!!!!

:shock::shock::shock::shock::shock:

Μιλάμε τα πήρα κρανίο,τα λένε αυτά σε έγκυο?

Και γενικά όσο κουκουβάγια και αν είσαι τα λες αυτά?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Άννια που θα την βάλεις την φώτο?

Όλο λέω να φύγω και όλο εδώ είμαι....

και εγώ θα βάλω μια φωτο του Γιάννου από το Πάσχα...Την τράβηξε ο μπαμπούλης μας και είναι ΤΕΛΕΙΑ!!!

Εδώ στο άλμπουμ θα την βάλω....

cIhqp3.png

9knMp3.png

κατσε να την βαλω και εδω..χιχιχι εχω αλλαξει ταχρωματα το προφιλ μου και δεν βλεπω τιποτα ο στοκος....καλα πολυ ουφο η συννυφαδα ετσι??πολυ κακια μερικοι ανθρωποι ρε παιδι μου http://photos-c.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc6/227124_1983750643471_1534399641_2234391_184238_s.jpg227124_1983750643471_1534399641_2234391_184238_s.jpg

:-D

Τελικά είναι μεγάλη και βαριέμαι να τη φτιάξω τώρα θα σας την χρωστάω για το βράδυ....

φιλάκια πάω για τούφα και τα λέμε μετά...

πιστεύω να έχω μπανιαριστεί γιατί αλλιώς δικαίως θα μιλάω μόνη μου....χαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Τον είδα πολύ πρώτος με τα καρφάκια του εεε?

όσο για το προφίλ σου άλλαξε χρώμα και εγώ δε βλέπω....για την συννυφάδα τι να πώ?και να ήταν τα μόνα που είπε.......είπε και τον Γιάννο μου άσχημο.....χαχαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λοιπόν πάω,αν και μόλις θα ξαπλώσω θα σηκωθεί το μωράκι μου....φιλάκια σε όλες και θα τα πούμε αργότερα...

cIhqp3.png

9knMp3.png

πού είστε?

Πάω να δω Νησί και μετά εδώ......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Γιούχουυυυυυυ!!!!!! Τί κάνετε? Πού χαθήκατε καλέ? (Εδώ έχετε δικαίωμα να μου τις βρέξετε, εμ θράσος που το έχω κιόλας!!!!:tongue:)

Εμείς είμαστε καλά, μόνο που δε μου φτάνουν οι ώρες βρε κοριτσάκια, τί κακό κι αυτό! Διαπιστώνω κάθε μέρα, πως η φράση "δεν προλαβαίνω να κλά*ω", μπορεί να έχει απόλυτα κυριολεκτική σημασία:P:p:p!

Κατά τα άλλα, μεγαλώνουμε και τρέχουμε όλη μέρα!!!!

Άννια μου χάρηκα πολύ πολύ με την εγκυμοσύνη σου!!!!! Εύχομαι όλα να πάνε τέλεια!!! Τελικά την Παρασκευή δεν μπήκα γιατί εεεεεε..... ξέρεις με πήρε ο ύπνος στον καναπέ την υπναρού και ξύπνησα κατά τη 1 το βράδυ για να πάω στο κρεβατάκι μου!!! Αχ, η πεμπτουσία του "la vita `e bella" λέμε, χαχα!!!!

Εσείς τί νέα?

Τσα!!!! Επιτέλους!!!!!! Με μία μικρήηηηηηηηη καθυστέρηση αλλά κάλλιο αργά παρά ποτέ!

Άννια μου, μόλις τώρα διάβασα η κουτσομπόλα στις προηγούμενες σελίδες για τα διδυμάκια!!!!! Τί λες τώρα!!!! :shock::shock::shock::shock: Όντως ο Θεός είναι μεγάλος!!!!

Καλησπέρα φιλενάδες μου! Χαμένη είμαι κι εγώ, δυστυχώς έχω προβλήματα αρκετά σοβαρά, αλλά θέλω να ελπίζω ότι όλα θα πάνε καλά στο τέλος! Τα παιδάκια μου είναι καλά, η Μαριαλένα περπατάει όταν θέλει ακόμα και 5' αλλά συνήθως τεμπελιάζει και το ρίχνει στο μπουσούλημα(τι παιδί κι αυτό αλήθεια!!!) μάλλον περιμένει τον αρραβωνιάρη (δες Γιάννο) για να κάνουν μαζί τις τσάρκες τους!

Χάρηκα πάρα πολύ με τα νέα σου Άννια μου, όλα να πάνε τέλεια με τη διπλή εγκυμοσύνη σου! Να προσέχεις τον ευατό σου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...