Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

jes μου να σου ζησει η αδερφουλα σου....εγω το καταλαβα απο μια δημοσιευση στο φεις χιχιχι ;) ...ρε συ στελα οταν γραφεις βγαινουν απευθειας τα γραμματα μπλε η τα ρυθ,ιζεις καθε φορα??θελω και εγω χρωματακι..σνιφ

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια μου!!!αννια μου,γλυκεια μου πολυ χαρηκα:P:p:pσου ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα:Dσυμπεθερα σου ευχομαι καθηστερημενα για την γιορτη σου,να σε χαιρονται οι αντρες σου μα πιο πολυ ο μπιλακος μου!εμεις παντρεψαμε την αδερφη μου το σαββατο,πολυ κλαμα:cry:απο συγκινηση και χαρα ενοειται.την κυριακη βαπτιζουμε και την θυγατερα!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα.θα ξαναμπω οποτε βρω ευκαρια.βασικα να περασει και η βαπτιση και μετα παλι εδω θα ειμαι.φιλακια σε ολες και στα ζουζουνια σας!!

Να σας ζήσουν τα νιόπαντρα!!!!

Με το καλό και η βάφτιση της Αρτεμούλας μας....

άντε να τελειώσεις από τα τρεξίματα να σε χαρούμε....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Το ρυθμίζω.........κάθε φορά,.....

στις μανούλες για πάντα τα έγραψες τα νέα?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

ναι το ξέρω για το Θαυματάκι έχω γράψει και στον Ιανουάριο 2012......για τα διδυμάκια μόλις είδα το μνμ της φρόσως....χαχαχαχαχτα πρώτα διδυμάκια του φόρουμ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

στελλιτσα τα'λεγες εσυ για τα διδυμα! Χιχι! Αχ αννια μου μετα τη γεννα (με το καλο) θα εξαφανιστεις! Θα τρεχεις λιγουλακι. Ο αντρουλης σου πως το πηρε? Τζεσικακι να μας βαλεις φωτο απο τον γαμο κ τη βαφτιση. Ευχομαι να γινουν ολα τελεια! Πρεπει να κανω μπανιο κ βαριεμαιαιαι πιφ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

κοριτσακια μου ια σας αφησω να παω να ξαπλωσω να παμε καμια οικογενειακη βολτιτσα μεχρι τις κουνιες μετα χιχιχιχι..φιλια σε ολες...και σας ευχαριστω για τις ευχες...

Άννια μου καλή ξεκούραση και να προσέχεις.....

Λορεττάκι μια από τα ίδια (για το μπάνιο).....

πάω και εγώ και θα τα πούμε το απογευματάκι έτσι?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Δε ξέρω για εσάς αλλά εγώ το βράδυ θα είμαι σίγουρα ΕΔΩ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχαχτώρα που είπες γοργόνες...

Ο Γιάννος έχει συνήθιο να βάζει τα 2 πόδια σε ένα μπατζάκι όταν ντυνόμαστε και τον φωνάζω Γοργόνο!!!!αχαχαχαχαχαχαχα:tongue::tongue::tongue::tongue:

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχαχαχαχαχαχαχα γοργονο...εμενα εχει αλλο συνηθειο τωρα ξεβρακωνετε...χτε ςτο παογευμα πηγαμε σε κατι γενεθλια και του εβαλα κιτρινο πουκαμισο και κιτρινα σταρακια που μας πηρε η νονα....κατσε ξεχασα να βαλω την φωτο το κανω τωρα αμεσως!!!

ξεβρακώνεται εεε?όπα ο Αντωνάκης...εμένα μόνο τις κάλτσες βγάζει...χαχαχαχαχαχα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...