Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχχ σας ευχαριστώ βρε κορίτσια!! Μπαίνω τώρα και στο πάρεντς για περισσότερες λεπτομέρειες!! Δεν νοιώθω καθόλου χάλια ψυχολογικά που θηλάζω.. μου ήταν πολύ ευκολο από την αρχή.. απλά τώρα τελευταία ένοιωθα λίγο ότι δεν μπορούσα να κάνω αυτά που σας είπα και πριν... αλλά αφού επιτρέπονται όλα με μέτρο τότε θα συνεχίσω το θηλασμό όσο περισσότερο μπορώ!!

Άννια πως ήταν η συνάντηση;;; Για πες μας λεπτομέρειες... με τα μωράκια σας βρεθήκατε;

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

μωρε δεν θα σαραντισουμε??? βουυρρρρρ εξω απο το σπιτι.ουτε φαι δεν θα κανω κοριτσια ουτε δουλειες ...απο το πολυ το κοπροσκυλιασμα θα πονεσουν τα ποδια μας...ο μικρος στο μαρσιππο ο μεγαλος στο σλιγκ.(χωραει!!!)κι αν ειμαι μονη?ο μικρος στο σλιγκ ο μεγαλος ποδαρατος....αντε καιρουλη μου καλε ανοιξε...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσάκια!!!

πεινάω τρελά και δεν έχω τίποτα που να μπορώ να φάω..΄.. κλαψ..

μπήκα σόφη να δω τον καιρό! απο βδομάδα χαλάει πολύ γμτ...

κλαψ...πώς θα πηγαίνουμε βολτίτσες...δε μπορώ μέσα στο σπίτι, μου τη δίνει...

Χριστινάκι και γω αυτά έχω διαβάσει για τον θηλασμό. Μην καταπιέζεσαι...λέηζερ γιατί δεν κάνει? Μου έχουν μείνει δύο δωρεάν ραντεβού και θέλω να τα κάνω μέχρι το καλοκαίρι...

πεινάω λέμε....

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Λοιπόν και λέιζερ επιτρέπεται, εδώ άλλες κάνουν όταν είναι έγκυος! Εγώ έκανα χτες το πρωί κανονικότατα και επέστρεψα να θηλάσω! Στο γιο μου μέχρι τον ένατο μήνα θήλαζα και στο καπάκι έμεινα έγκυος μέχρι που το κατάλαβα έκανα λέιζερ! Είναι πολύ βασικό να μη νιώθεις ότι στερήσε όλα αυτά, αν είναι έτσι καμιά δε θα θήλαζε! Όπως τα λέει η Νουνού! Πάντως χαρά στο κουράγιο σου κοπέλα μου που έχεις και τα δύο μωρά στο δωμάτιό σας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Γεια σας μανούλες!

Βρήκαμε βιβλιάριο στο ΠΙΚΠΑ στον Πειραιά. Πήγε η μητέρα μου, συμπλήρωσε μια απλή αίτηση με τα στοιχεία του μωρού, και της το έδωσαν. Εύκολο ήταν.

Σήμερα παραλάβαμε και το καρότσι μας επιτέλους που είχαμε παραγγείλει από το internet. Σούπερ είναι! Κάναμε και μια μικρή βόλτα για test drive:-)

Χριστίνα και εμένα με κουράζει λίγο ο θηλασμός αλλά η ευκολία της νύχτας και τα ωφέλη που έχει για το μωρό με παρηγορούν. Μόνο που όλο το 24ωρο κλεισμένο το στήθος με τα επιθέματα (γιατί έχω "διαρροές...") έχει αρχίσει να με ενοχλεί αρκετά και να με τσούζει. Υπομονή...

Καλό σας βράδυ!!

λορρετακι μη μου λες τετοια !!!και ειπα πως θα βγαινουμε συνεχεια!!ποτε θα ανοιξει επιτελους ο καιρος?μαρινα εσυ τι κανεις με τον μεγαλο?κι εσεις μικρη διαφορα εχετε.πως το αντιμετωπιζει το μωρακι?ειναι καμια εδω η μονη μου μιλωωω???

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Καλημερουδια,ηρθα κι εγω.Σημερα οπως και ολες οι μανουλες φανταζομαι εχω τα βλασταρια μου ολα στο σπιτι λογω απεργιας....Αν εχει καλο καιρο αργοτερα,αν και ετσι φαινεται λεω να τους παω μια βολτιτσα στη θαλασσιτσα μας εδω κατω που εχει και κουνιες....

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσιακια μου τι μουτ κανετε?

να και γω μια φορα πρωινη ειναι καμια εδω να πιουμε καφεδακι?????

κελακο εισαι εδωωωωωωωωωω?//////////

εμεις ειμαστε αρρωστοι ο μικρος κρυωσε και εχει βηχα και η μυτουλα χαλια και βαζουμε αερολιν και ορο καθε 6 ωρες επισης εχουμε και υπνηλια και δε τρωμε και πολυ ελπιζω να περασει γρηγορα γιατι ζοριζετε το βλασταστηρι μου.

ουυυφφφφφφφφφφφφφ εχουμε και πολλα σαλακια ο παιδιατρος μου ειπε προετοιμαζονται τα ουλακια μας για ζοντακια

αυταααααααααα λοιπον θα πιω καφε με καμια κοπελαααααααααααααα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλημέρα κοριτσάκια μου!

Σας ευχάριστω για τις πληροφορίες!

Στέγια τι γλυκά του κουταλιού θα κάνεις εχεις καμιά συνταγή να μου δωσεις θα το εκτημουσα!

Εμεις θα την κάνουμε στην παραλία με παρεω και μπάνιο πάνω στην θάλασσα!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...