Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετε? σας γραφω απο τη δουλεια.

Μολις επεσα επανω στα νεα της Αννιας. Διδυμα??!!?? ΠΟΠΟ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ φανταζομαι!! :P:p:shock::shock::P

ολα να πανε καλα, προσπαθησε να ξεκουραζεσαι (οσο γινεται..)..

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειδες αννια που στα λεγαμε και δεν μας πιστευες????μπραβοοοοο!!!με το καλο και ολα να πανε καλα τωρα....

να σας πω εχω δυο συσκευασιες μπεμπιλινο το νουμερο 5 και δεν τις θελω γιατι μας κανουν αλλεργια...τις θελει καποια????

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

αχ κοριτσια μου σας ευχαριστω,εχω κατουρηθει χ#στει απο την χαρα μου..βεβαια φοβαμαι ταυτοχρονα γιατι μεχρι να τα παρω στα χερια μου και να το συνηδητοποιησω δεν θα ησυχασω.....

:-D

Αννιαααααααααααααααααα δε το πιστέυω κορίτσι μου! μπράβο! έχεις διδυμάκια τελικά ε; Λοιπόν ασε τα ποτά και τα ξενύχτια και τις δουλειές μη σε περιλάβω :) (τέλεια λέξη;;; την έλεγε μία γειτόνισσα στα παιδιά της όταν ήμουν μικρή!!!)

Βρε πολύτεκνη θα γίνεις απευθείας...

Εγώ γύρισα από το τζιμ και μαγειρεύω. Στελλίτσα και μεις με τα παλιόδοντα έχουμε πάθει... τώρα βγάζουμε τα δύο πάνω να φανταστείς και έχει ένα συγκαμα στον ποπό όπως κάθε φορά που βγάζει δόντια και πονάει το αγόρι μου. Μία πιάνει το στόμα του μία τον ποπό του....

Θάλεια μπράβο για όλα...Θα ηρεμήσεις σιγά σιγά κοριτσάκι μου, δεν είναι και λίγο αυτό ειδικά τώρα που έγινες ήδη μανούλα είναι πιο δυσκολο πιστεύω!

Οι υπόλοιπες πώς είστε τι κάνετε;;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΑΝΝΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑτο ήξερα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλά κορίτσια έχω τρελαθεί,ο Θεός είναι δίκαιος.....

Πολύ χάρηκα με τα νέα σου Άννια μου...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας λορετακι και στελιτσα....λορετα υπομονη με τα δοντια εμανα εβγαλε 5μαζι!!!!και ο κωλος του εχει γινει σαν της μαιμους κατακοκινος και ποναει το μαναρακι μου!!!!ααα παω να σας βαλω φωτο απο το κουρεμα....να δειτε χιχιχιχι...

στελιτσα μου και εγω την ιδια σκεψη εκανα...2αγγελουδια μου πηρε 2μου εστειλε!!!!! :)

καλώς την την μικρούλα μας.....

μαναράκι μου πως είσαι?

φάγατε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λορεττάκι μου συγνώμη που δε σου απάντησα αμέσως αλλά βαλθήκανε να κάνουνε το καφέ μας καφέ πολυτέκνων....:P:p:p:p:p:p

και εσείς δοντάκια καλή μου εεε?υπομονή δε μπορώ να πω τίποτα άλλο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσακια μου!

τι κανετε? σας γραφω απο τη δουλεια.

Μολις επεσα επανω στα νεα της Αννιας. Διδυμα??!!?? ΠΟΠΟ ΕΧΕΙΣ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΟΚ φανταζομαι!! :P:p:shock::shock::P

ολα να πανε καλα, προσπαθησε να ξεκουραζεσαι (οσο γινεται..)..

Πού είσαι κοριτσάρα μου?

Πώς πάτε?

Τι κάνουν τα ζουζουνάκια σου?

Ο Αλέξανδρος και η Φωτεινή μας?

Είδες η Άννια μας?

ο Θεός είναι δίκαιος....

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλα ειμαι στελιτσα μου...μαρη πολυ ωραια φωνη εχεις στο τηλεφωνο!!!!!!ναι φαγαμε εβαλα τον τονι για νανι και τωρα θα βαλω και την μαρια....αυριο το πρωι θα κανω τις εξετασεςι και θα κανει και η μαμα μου χειρουργειο κηλη και χολη και εχω αγχωθει που δεν μπορω να παω.. :(

Άννια το ξέρω..μου το έχουν ξαναπεί πάμπολλες φορές... εξάλλου είναι και το επάγγελμα μου καλέ ροζ γραμμές....χαχαχαχαχαχααχ:tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

Καλή επιτυχία στην μανούλα σου....Θα της έδωσες τέτοια χαρά με τα δίδυμα που δε θα την πειράξει που δε θα είσαι εκεί....

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας κοριτσια μου!!!αννια μου,γλυκεια μου πολυ χαρηκα:P:p:pσου ευχομαι ολοψυχα να εχεις μια τελεια εγκυμοσυνη.ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα:Dσυμπεθερα σου ευχομαι καθηστερημενα για την γιορτη σου,να σε χαιρονται οι αντρες σου μα πιο πολυ ο μπιλακος μου!εμεις παντρεψαμε την αδερφη μου το σαββατο,πολυ κλαμα:cry:απο συγκινηση και χαρα ενοειται.την κυριακη βαπτιζουμε και την θυγατερα!!!ελπιζω να ειστε ολες καλα.θα ξαναμπω οποτε βρω ευκαρια.βασικα να περασει και η βαπτιση και μετα παλι εδω θα ειμαι.φιλακια σε ολες και στα ζουζουνια σας!!

OjQkp2.png?B89kEt5q

ειδες αννια που στα λεγαμε και δεν μας πιστευες????μπραβοοοοο!!!με το καλο και ολα να πανε καλα τωρα....

να σας πω εχω δυο συσκευασιες μπεμπιλινο το νουμερο 5 και δεν τις θελω γιατι μας κανουν αλλεργια...τις θελει καποια????

Γλύκουλα που είσαι?

σε έχω χάσει.....Πώς πάτε στο εξοχικό..

μιλάμε ο Ευθύμης θα έχει αποτρελαθεί εεεε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...