Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Λορετάκι μου στο παίζει δύσκολο το αντράκι σου και σε στενοχωρεί? Συγνώμη αλλά κρυφογελλάω λίγο που -όπως όλες μας βέβαια, έτσι κι εσένα- ένα τόσο δα ανθρωπάκι είναι ικανό να σε ανεβάσει στα ουράνια ή να σε κάνει να σκάσεις που δε σου δίνει σημασία! Φάση περνάει και θα του περάσει! Βέβαια όπως σου είπαν και τα κορίτσια παίζει και το γεγονός ότι επειδή η μαμά σου δεν είναι όλη την ώρα μαζί του όπως εσύ και δεν έχει αναλάβει τα δύσκολα, όση ώρα είναι μαζί του να του κάνει τα χατήρια και μετά να μη λέει να ξεκολλήσει και ο μικρός! Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό όμως, αφού το παιδάκι σου περνάει καλά!

Οι υπόλοιπες τι μου κάνετε?

Σας είπα και ένα ευχάριστο? Η μικρή μου έκοψε και εμένα το μπιμπερό και πίνει το γάλα μονορούφι και πάνω από 250 μλ! Πολύ πιο γρήγορα από το Γιώργο που τον παρακαλάμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλημέρααααααααααααααααααααα

χρόνια πολλά Ειρήνη!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

γεια σας κοριτσακια μου! Ειρηνακι μου χρονια πολλα κ καλα, ευτυχισμενα κ χαμογελαστα! Αχ κοριτσια εχω τις "κλειστες" μου κ δε πολυμπαινω αλλα θα επανελθω! Ελπιζω να ειστε ολες καλα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Λορετάκι μου τι έχεις?

εδώ είμαστε άυπνα γαμώ τα δόντια μου γαμώ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Tι κάνετε κοριτσάκια μου;

Ειρηνάκο μας ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΑ!!!!!! Σου εύχομαι ότι καλύτερο! Πως είναι οι μέρες με τον Μπίλυ χωρίς την βοήθεια του μπαμπά;;

Εγώ δεν πολυμπαίνω γιατί έχω κολλήσει με μια σειρά που βλέπω και σε κάθε ελεύθερο λεπτό μου κάθομαι και τη βλέπω!! :P:p

Λορεττάκι μου μην μου στενοχωριέσαι για τα χθεσινά εε; Και εμένα η μικρή μου όταν είναι με τη μαμά μου είναι η καλύτερή της...αφού πάω να την πάρω και μου σκάει μεν ένα χαμόγελο αλλά μετά θέλει πάλι την αγκαλίτσα της γιαγιάς! Καλοπερνάνε γι'αυτό! Ενώ εμάς μας βλέπουν συνέχεια...!

Όσο για τα τιπς του ταξιδιού...κανόνισε το εσύ και εδώ είμαι να με ρωτήσεις ότι θέλεις!! (αν και δεν έχω και κανένα τιπ εδώ που τα λέμε! :wink:

Μαρίνα μου μπράβο για τη Μαριαλένα που έκοψε το μπιμπερό! Και για πες μου της δίνεις τώρα φρέσκο; Εγώ σας έχω πει που η παιδίατρος είναι πολύ υπέρ της σκόνης και αυτό συνεχίζω μέχρι και τώρα....αλλά επειδή το έψαξα λίγο και στο εξωτερικό δεν υπάρχει τέτοια 'οδηγία' ότι η σκόνη είναι καλύτερη και δίνουν φρέσκο, αποφάσισα και εγώ σιγά σιγά να αρχίσω να δίνω φρέσκο..όχι advance...το κανονικό! Επειδή νομίζω ότι δεν θα το πιεί έτσι ξαφνικά, θα της βάζω λίγο λίγο κάθε μέρα στη σκόνη μέχρι να πίνει μόνο αυτό... έτσι σκέφτομαι και πήρα σήμερα φρέσκο!

Bρε κορίτσια η πρίντσι μας χάθηκε τελείως!!!! Ααααα....πριντσάκο που είσαιιιι;;;; Δώσε στίγμα!

PCqNp2.png

καλως το Χριστινάκι!!

σε ποιά σειρά έχεις κολλήσει?

και εγώ κολλημένη είμαι με το fringe!!κάθε βράδυ ξενυχτάω να το βλέπω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Τι κάνεις στέγια μου;; Βγάζετε δοντάκια και ταλαιπωρείστε εε; Και εμένα τώρα τα βγάζει μαζεμένα μου φαίνεται γιατι είχε μόνο 2 και τώρα ξαφνικά έβγαλε άλλα 3 σε ένα μήνα! Αλλά εγώ δεν καταλαβαίνω διαφορά στη συμπεριφορά της να σου πω την αλήθεια!

Έχω κολλήσει με το 'κισμέτ' που παιζόταν πέρυσι στον Αnt1.. μιλάμε για πολύ μελό ρομαντικοδράμα αλλά μ'αρέσου κάτι τέτοια εμένα :wink: To fringe ποιο είναι; Για πες να το έχω υπόψη μου!

PCqNp2.png

σόρυ που βγήκα μαγείρευα...

είναι φοβερή σειρά με παραψυχολογία,πειράματα,παράλληλα σύμπαντα...το παίζει στο σταρ στις 00:30

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

όσο για τα δόντια εκεί το ρίχνω που μου ξυπνάει συνέχεια το βράδυ!!!

φαντάσου να μην κάναμε και co-sleeping...

cIhqp3.png

9knMp3.png

αχ κοριτσακια εγω εχω κολλησει με το csi χαχαχαχαχ...σημερα ειμαι μες την αναγουλα αι σιχτιρ...χριστινακι το κισμετ τοο ξερω απ'εξω...εγω ειχα κολλησει με το αγιαζι του ερωτα...ντοινγκ...παω να ταισω φαμιλια....θα μπω σε λιγο φιλιααααααααα

:-D

σας ευχαριστω πολυ κοριτσακια μου να ειστε ολες καλα.

εγω παλι κοριτσακια μου εχω κολλησει με τον εγκεφαλο μου δεν ξερω τι θα κανω πια.ολα σκατα μου φαινονται.ελπιζω να περασει .

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...