Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Μπράβο στον Αντώνη!!!!

Και εμείς παλεύουμε με τους τραπεζίτες αλλά δε ξέρω τι γίνετε...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

το φτιαξαμε το μαραφετι επιτελους....στελιτσα μου εμενα ο κακομοιρουλης με τα δοντια μου κανει διαρροιες και εχει γινει ο κωλαρακος του κατακοκκινος...

να σας πω που ειστε ολες ε?

:-D

καλημερα.

ειρηνη μου με το καλο ο αντρουλης σου.

θαλεια για πες απο που πειραια?και η φιλη που σαντορινη?

εγω ειμαι απο χαραυγη και στην σαντορινη περισσα.

περειμενω να κανω πρωινα και βαριεμαι...

μαρινακι ευχομαι τα καλυτερα στους γονεις και να τους προσεχετε.στελιτσα πηγατε εκδρομουλα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλημέρα!!!

Μανιταράκι εμείς μένουμε στη Φρεαττύδα και η φίλη μου στην Καλλίπολη. Στη Σαντορίνη δεν θυμάμαι πως ακριβώς λέγεται η περιοχή που μένουν αλλά μένουν σε έναν φάρο (λόγο επαγγέλματος του άντρα της). Έχεις φεις να σας γνωρίσω;

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μανιταράκι μου τι κάνετε?

Πρωτομαγιά δούλευε πρωινός ο μπαμπούλης αλλά σχόλασε νωρίτερα γιατί ήρθε ένα φιλικό μας ζευγάρι και βολτάραμε!!!

Ειρήνη ξεχάστηκα βρε κοπελιά μου με το καλό στην δουλειά ο άντρας σου!!

Σήμερα γέννησε μια γνωστή μου η οποία είναι και μανούλα Ιανουαρίου 2010!!!Το δεύτερο μπουμπουκάκι της αυτή την φορά κόρη!!Είναι πανευτυχής γιατί θα την έχει αγκαλιά από σήμερα (στο πρώτο είχαν παιδευτεί με θερμοκοιτίδα)..

Φιλάκιαααααααααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Καλημερα κοριτσακια μου τι κανετε??εμεςι ειμαστε καλα επιτεους αρχισα να κοιμαμαι και νιωθω ντουρασελ αλλος ανθρωπος....Μολις ταισα τα μικρα και εβαλα τον τονι για νανι να απλωσω την μπουγαδα μου και να μαγειρεψω..Στελιτσα μου να σας ζησει η μικρουλα και μας γεννησε σημερα η αδερφη απο εναν οικογενειακο μας φιλο εναν αγοραρο 3700...αχ τι ωραια που ειναι τα γεννητουρια...

Να σας ζήσει και σε εσάς ο αντρακλας Αννια μου!!

Σήμερα η μέρα "σκοτεινή" έφυγε ο καλός μας άνθρωπος!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

γεια σας κοριτσακια κι απο μενα

ο μικρος κανει πυρετο 3 μερες αλλα οχι συνεχεια το πρωι και το βραδυ δε ξερω τι κουλο ειναι αυτο απο 38 μεχρι 39,5 και σημερα εκανα και εγω ενα ωραιο 38,5 αντε να δουμε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Γειά σου Χαρά...

Τι κουφό πυρετό με χρονοδιακόπτη έχετε?

Οι υπόλοιπες σήμερα που είμαι εδώ που εξαφανίστηκαν?

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

γειααααααα σας!!!τι κανετε?εμεις μια χαρα βολταρουμε οπως παντα!!!

χαρα μου περαστικα σας...μακαρι να γινεται καλα γρηγορα!!!

μανιταρακι περισσα μενεις???ολοι οι συγγενεις μου ειναι εκει θα βγουμε συγγενειε στο τελος!!!χιχιχι...

αυτα δεν θυμαμαι κατι αλλο...φιλιααααααααα

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

κοριτσάκια μου γεια, τι μου κάνετε χαθήκαμε ε;

είμαι λίγο στεναχωρημένη. Εχει τώρα μια βδομάδα που ο μικρός οταν ερχομαι σπιτι από το γυμναστηριο και καταλαβαίνει οτι θα φύγει η μαμά μου (και θα μπει για ύπνο) κλαιει παρα πολυ και δε με θέλει καθόλου. Πηγαινει στη μαμά μου και την αγκαλιάζει και οταν τον παιρνω εγώ ουρλιάζει, κλαιει και με σπρωχνει. Οταν φεύγει η μαμά μου κλαιει σπαρακτικά. Μετά έρχεται βέβαια στην αγκαλιά μου (για παρηγοριά). Με στεναχωρεί γιατί πια δεν τον αφήνω και τόοοοοσο πολυ. Τρεις φορές την εβδομάδα από 2-3 ώρες. Δε ξέρω τι να κάνω. κλαψ...

Ελπίζω να είστε ολες καλά

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Μην στεναχωριέσαι Λώρα! Έτσι κάνουν γιατί οι γιαγιάδες και οι παπούδες τους κάνουν όλα τα χατήρια. Ο δικός μου στην αρχή που επέστρεψα στη δουλειά, μου κράταγε μούτρα! Έκανε πως δεν με έβλεπε και γενικά δεν μου έδινε καμία σημασία. Τώρα έμαθε το πρόγραμμά μας και μου κάνει και χαρές και φιλιά... Όχι βέβαια πάντα. Αν φτάσω κάποια στιγμή που κάνει με τον παπού κάποιο από τα αγαπημένα του παιχνίδια, ίσα που μου χαμογελάει...

Χαρά περιστικά και γρήγορα!!

Άννια πρέπει να ξεκουράζεσαι τώρα. Όποτε βρίσκεις ευκαιρία... νάνι!!

Στελλίτσα τι καλά με τα γεννητούρια!! Να τους ζήσει!

γεια σας κοριτσια εγω παλι χαλια ειμαι εχω κρυαδες ο λαιμος μου ποναει η μυτη μου βουλωμενη και το κεφαλι μου λες και εχω 40πυρετο την αρπαξα μαλλον :( με αυτον το σκ@τοκαιρο...ελπιζω να ειστε ολες καλα φιλια!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...