Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλη μερα καλη πρωτομαγια!!!

εμεις δεν καναμε τιποτα σημερα.

χριστινακι δεν ειχα καποια ασχημη εμπειρια.απλα φοβαμαι.ειχα μπει πολυ μικρη και παλι φοβομουν.το θυμαμαι σαν τωρα .φοβομουν να παω στην τουαλετα γιατι φοβομουν μην πεσω μεσα και φυγω απο το αεροπλανο.ουτε ο ταραντινο τετοια φαντασια.

λεναλ και λου πολλα φιλακια !μακαρι να κανετε και εσεις πολλα ταξιδια.

το μαρινακι ελπιζω να περναει μια χαρα.

μανιταρακι μου ευχομαι να μην ειναι τιποτα.ασε και εγω ειμαι καπως.η ενοχληση που ειχα ειναι λιγο χειροτερη και καθε πρωι νομιζω οτι μου εχει κατσει κατι στο στομαχι και οταν σηκωνωμε λιγο μπας και μου περασει ρευομαι συνεχεια.ενω ειχα φαει λιγο ρυζακι σκετο.δεν ξερω σκεφτομαι ολο τα χειροτερα.

πρεπει να παω να κανω υπερηχο να δουμε.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τελικα ουτε κι εμεις δε πηγαμε πουθενα...κατσαμε σπιτι και χλαπακιασαμε για αλλη μια φορα...

Προχτε εκανα εντωμεταξυ εξαγωγη φρονιμητη με ραματα αφου μου ανοιξε και το ουλο για να μου τον βγαλει....και υποτιθεται οτι για δυο τρεις μερες δε θα μπορουσα να φαω καλα ....κι εχω ξεσκιστει στη μασα........ουτε αυτο δε με σωζει πιαααααααα!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

νομιζω οτι το μονο που μας σωζει απο τη μασα ειναι μια ειδικη μασκα - κλειδαρια που θα προφυλασει το στομα απο την εισαγωγη τροφων! Μονο υγρα θα πινουμε με καλαμακι. Αλλα ειμαι σιγουρη πως μερικες απο εμας θα λιωνουμε τις πιτσες κ τα πιτογυρα στο μουλτι κ θα τα πινουμε ; ). Κ γω εχω φαει σα βοδι! Μμμμουουου!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κοριτσάκια μου συγνώμη που σας ανησύχησα που χάθηκα, χμμμ δεν διευκρίνησα ότι για κάμποσες μερούλες δε θα έμπαινα γιατί πήγαμε στα πάτρια εδάφη για Πάσχα. Αν και καθυστερημένα λοιπόν, Χριστός Ανέστη σε όλες και πολλές ευχές στους εορτάζοντες των περασμένων ημερών, να χαίρεστε τον Αναστασάκο και το Γιωργάκη σας Ελένη και Μανιταράκι κι εσύ Λορέτα τον αντρούλη σου ! Σας ευχαριστώ πολύ κι εγώ για τις ευχές! Εμείς δεν περάσαμε καλά είχαμε διάφορα θέματα υγείας με τους γονείς μας, αχ κοριτσάκια μου ότι και να μας συμβαίνει να σκεφτόμαστε ότι αν είμαστε υγιείς όλα τα άλλα είναι λεπτομέρειες!

Σας φιλώ προς το παρόν θα τα πούμε αύριο!

mGKop3.png60Jvp3.png

Ετσι ακριβως ειναι Μαρινακι μου....μονο που το καταλαβαινουμε οταν μας ερχεται η κατραπακια στο κεφαλι.....φιλια πολλα κοριτσακι μου!Ευχαριστουμε για τις ευχες να χαιρεσαι κι εσυ το παλικαρακι σου!

Καλημερα σε ολες!!!Αχ...κι ολας ηρθε η Δευτερα...τι γρηγορα που περναει το ΣουΚου....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα!!! Καλό μήνα!!! Καλή εβδομάδα!!!

Ειρήνη καλή αρχή στον αντρούλη σου. Σίγουρα θα σου λείπει αλλά τι να κάνουμε που δεν μας κάθεται το Τζόκερ...

Μανιταράκι είσαι από Πειραιά; Και εγώ! Και έχω μια φίλη επίσης από Πειραιά, που μένει επίσης τώρα πια στη Σαντορίνη! Και έχει μια κορούλα λίγες μέρες μεγαλύτερη από τα δικά μας! Να σας γνωρίσω! Έχεις να κάνεις εξετάσεις; Μην αγχώνεσαι! Ποιος μιλάει βέβαια... Αύριο πρέπει να πάω στο γυναικολόγο για να με τσεκάρει και δεν θέλω καθόλου!! Ούτε να τον ξαναδώ, ούτε τίποτα! Έχει χάρη που έχει τα αποτελέσματα από τις ιστολογικές. Αλλιώς δεν θα ξαναπήγαινα ποτέ σε αυτόν! Ουφ!

Χριστίνα το ταξιδάκι σας ακούγεται σούπερ! Καλά κάνετε και δεν περιοριζόσαστε τώρα με το παιδί. Εμείς Θεσσαλονίκη θέλουμε να πάμε και διστάζουμε...

Σας αφήνω τώρα για να δουλέψω και λιγάκι... :wink:

Φιλιά!!

kalhmera koritsia exoume kanei format ston ypologisti kai ta exo xasei ola :(....eimaste kala olo voltes xtes phga sto panigisri sti filadelfia proxtes se paidotopo den exoume valei pisino kato...o mikros evgale 4dontia mazemena 2trapezites kai 2dipla tous kynodontes ola apo pano,opotw gia auto kai ta myxonia.....epishs apo thn paraskeuh koimate seri kai xypanei 8.30-9.30apo ths 9.30-10to vrady!!!!!auta tha epistrepso otan ftiaxoyme to konservokouti giati den exei ellhnika filakia!!!

:-D

γεια σας! Πηγα γυμναστηριο μπας κ χασω τιποτα απο τη μασα του σουκου! Μαρινακι επιτελους! Κριμα για τους γονεις σας! Μεγαλωνουν μωρε κ μας κακοφαινεται! Εμεις εχουμε μονο 4 δοντακια! Αννια τελειο αυτο με τον υπνο! Θαλεια να αλλαξεις γιατρο! Ελενιτσα μου φιλια. Με ρωτουσε η μαμα μου σημερα τι κανεις! Ο αναστασουλης μας? Ειπε καμια κουβεντουλα?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Γειάααααααααααααααα τι μου κάνετε?

Δε θυμάμαι τίποτα εκτός στο νούμερο της χοριακής!!!

Άννια πάμε τελικά όντως για δίδυμα εε?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Και επανέρχομαι...

Καλή εβδομάδα και καλό μήνα κοριτσάρες μου...

Πως περάσατε?Τον Πιάσατε τον Μάη?

Εμείς ΝΑΙ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...