Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Μαρη Λωρ τι θα γινει με το χαλι σου;;;Θα πας σς κανα γιατρο ή θα μου σπασεις τα νευρα;;;ε;;;;

Καλημερα σε ολες! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημέερα!

δίκιο έχεις Ελενάκι, μεσα στους γιατρούς είμαστε και μεις πετάμε χαρταετο. Και αυτός ο άντρας μου εχει μια βδομάδα που του λέω να κανονίσει εξετάσεις. Στον κόσμο του είναι :(

Αννια μου ο γιος σου με το μακρύ μαλλί είναι ΚΟΥΚΛΟΣ. μη τυχόν τον κουρέψεις. Πάω τζιμ (για λίγο)... επίσης μαγείρεψα στην χύτρα, να δω πως θα βγει...

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσακια....αχ νυσταζω κοιμηθηκα καλα αλλα δεν χορτασα...θελω ενα βραδυ να κοιμηθω και να ξυπνησω απογευμα χαχαχαχαχα.Ονειρο!!!!!!!!!Λορετακι ωραιος ειναι με αυτο το μαλλακι αλλα το καλοκαιρι σιγουρα θα τον κουρεψω εχει παρα πολυ μαλλι.....τι μαγειρεψες στην χυτρα καλο μου??εγω οτι μαγειρευω παντως γινετε πεντανοστιμο και πολυ γρηγορα...σημερα θα κανω μακαρονια με σαλτσα θα παω σ.μαρκετ θα γυρισω να φαμε να φτιαξω μαλλι και βουρ για καφεδακι ΜΟΝΗ ΜΟΥ!

:-D

Γεια σας κορίτσια!!!

Επιτέλους Παρασκευή!! Να κάτσω σπίτι με τους άντρες μου γιατί αυτή η εβδομάδα στο γραφείο ήταν πολύ δύσκολη! Δεν μπορούσα καθόλου να συγκεντρωθώ με αυτό που μου έτυχε...

Άννια μου να ευχαριστηθείς το καφεδάκι σου! Εγώ έχω να πάω για καφέ τουλάχιστον 3-4 μήνες... :-(

Διαφημίσεις

Άντε νοικοκυρεύτηκε και ο Γουίλιαμ... χααχαχ...

Λωρεττάκι όντως βρε συ φέρνεις στην Κέητ!!!!:D:D:D

Τι κάνετε κορίτσια; Εγώ βάζω πλυντήρια και προσπαθώ να συνέλθω από το ταξίδι... και γενικώς χαζολογάω στο σπίτι!

PCqNp2.png

Αχ αυτά τα πλυντήρια!!

Έχω να σιδερώσω 2 από την προηγούμενη εβδομάδα και μέσα στο ΣΚ πρέπει να βάλω άλλα 2!!!

Που καλά πήγατε Χριστίνα;; Εμείς λέμε να πάμε με το ζουζούνι μας σε 3-4 χρόνια για να καταλάβει και τίποτα... Ωραία θα ήταν να πηγαίναμε και μόνοι μας αλλά μας έρχεται δύσκολο να απομακρυνθούμε ιδιαίτερα...

Eγώ από τότε που πήρα στεγνωτήριο σιδερώνω πολύ πολύ λιγότερο!! Μόνο τα πουκάμισα και την έχω καταβρεί!

Θάλεια πήγαμε Γαλλική ριβιέρα (Κάννες, Νίκαια, Μοντε Κάρλο κλπ)... Τώρα για τα ταξίδια, επειδή τρελαίνομαι δεν μπορώ να σκεφτώ ότι θα σταματήσουμε τα ταξιδια λόγω της μικρής..οπώτε την πήραμε μαζί. Δεν θέλαμε να την αφήσουμε εδώ για Πάσχα και τελικά περάσαμε πολύ ωραία και της άρεσε πάρα πολύ! (εννοειται ότι δεν θα θυμάται τίποτα αλλά δεν πειράζει!!)

PCqNp2.png

Να'μαι και γωωωωω!!!

άννια μου πήγες για καφέ; πέρασες ωραία; εγώ πήγα επίσης με δυο φίλες μου το απόγευμα και πέρασα πολύ καλά! αχ η μία έχει κάνει λιποαναρρόφηση και έγινε ΤΕΛΕΙΑ...θέλω και γωωωωωωωωωωωω!!!! θα κάνω δεν μου γλιτώνει!

Τελικά το φαί μου έγινε καλουτσικο, κοκκινιστό με αρακά αλλά επειδή δεν υπολόγισα καλά τον αρακά και βγήκε λιγος έβαλα και λίγο ρύζι. Εντάξει τρωγόταν...:)

Χριστινάκι κάνατε σουπερ εκδρομή ε; μπράβο ρε κορίτσι! καλά κανετε!!!! και η μικρή μπορεί να μη θυμάται αλλά τα πάντα καταγράφονται σ'αυτήν την ηλικία. Οι τρεις σας αγαπημένοι και μακρυά από την ρουτίνα...Οσο για την Κέιτ, τι να πω, με δουλεύουν οι φίλοι μου νομίζω!!!!

Θάλεια πρέπει να πηγαίνεις και για κανενα καφεδάκι...δύσκολο ε;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Που ειστε βρε κοριτσια???σκ ε και ολες λειπετε??στελιτσα και μαρινα που χαθηκατε??και εσυ ειρηνη απουσια σε ολες....χτες κοριτσια περασα τελεια με την φιλεναδα μου αχ ειχα σχεδον 7χρονια να την δω...ειναι με ενα παιδι απο εδω στο ηρακλειο και τωρα ψαχνει σπιτι και δουλεια εδω στην αθηνα,αχ δεν το πιστευω οτι η τοτε καλυτερη μου φιλη θα μενει 20λ απο το σπιτι μου...Τα νεα μας τωρα,χτες με το που γυρισα απο την βολτα πηγα στην κουνιαδα ππου γιορταζε γυρισαμ ε11,

30η ωρα εκνα μπανιο τα μικρα και ξεραθηκανε απο της 12μεχρι της 10,30σερι!!!!!!!!και εγω απο τις 2μιλαμε 8ωρο σεριιιιιιι yeahhhhhhhh........Τωρα σε καμια ωρα θα φυγει ο συζυξ να παει γηπεδο και λεω να τα παρω να παμε καμια βολτα στον παιδοτοπο...αυτα φιλια σε ολες..

:-D

Διαφημίσεις

οχι οχι απουσια.θα μεινω δεν με παιρνει.........

εδω ειμαστε και εμεις.

χριστινιω αν πω οτι δεν ζηλεψα θα πω ψεμα.να ειστε καλα να πηγαινετε πολλα πολλα ταξιδια,τελεια που πηγατε ολοι πακετακι.δυστυχως εγψ δεν μπαινω σε αεροπλανα.σκατα......... τιποτα δεν θα δω.

εγω που λετε ειμαι του κινηματος δεν σιδερωνω.πως λενε με τα διοδια δεν πληρωνω εεε κατι αναλογο.

χτες καναμε το εμβολιο mmr ευχομαι να πανε ολα καλα.χτες παντως ηταν μεσα στην τσιτα.καλα και σημερα ηταν αλλα λιγοτερο.

ο δημητρης ξεκιναει την δευτερα δουλεια,αχχχχχχ που θα αφησει το γιοκα του?που το μεγαλωναμε μαζι .τι ωραια ηταν..τουλαχιστον τον χορτασε αρκετα.

αντε κοπελιες.εγω εδωσα στιγμα .οι υπολοιπες τωρα........

αντε και που να καλοκαιριασει.

4ywWp2.png

Kαλημερούδια!! Καλή Πρωτομαγιά!! Καλέ τι καιρός είναι αυτός;; Μ'αρέσει που θέλαμε να πάμε στην ανθοκομική έκθεση να δουμε λουλουδάκια.....

Ειρηνάκο μου έχεις φοβία με τα αεροπλάνα;; Γιατί; Είχες καμιά άσχημη εμπειρία; Και εγώ πριν κάποια χρόνια είχα αποκτήσει φοβία και έτρεμα κάθε φορά...αλλά το ξεπέρασα γιατί μου αρέσει τόσο πολύ να βλέπω καινούργια μέρη που δεν θα μπορούσε αυτό να με σταματήσει! Άσε που δυστυχώς το αυτοκίνητο είναι απείρως πιο επικίνδυνο...!! Καλή αρχή στον καλό σου με τη νέα δουλειά!!

Άννια μου τι ωραία που θα είανι κοντά η φιλενάδα σου! Άντε να πάρεις και εσύ τα πάνω σου και να βγαίνεις πιο συχνά!! Περισσότεροι καφέδες - λιγότερες δουλειές σπιτιού έτσι;;

Όντως το Μαρινάκι που να είναι; Μηπως κανόνισαν καμιά εξόρμηση της τελευταίας στιγμής;

PCqNp2.png

καλημερα.

παρουσα κι εγω.

αννια τελεια που θα εχεις 1 φιλη κοντα,ειναι σημαντικο.

οσο για τα ταξιδια εγω βρε κοριτσια δεν το εχω,οχι οτι καποιες φορες δεν λεω να ειμαουν καπου ομως παντα προτιμο το σπιτακι μου στον πειραια.πριν 13 χρονια καναμε το τελευταιο μας ταξιδι στην κρητη,απο τοτε οποτε μπορουσα να φυγω απο εδω παντα ηθελα πειραια.σεν σπαταλαω ουτε 1 μερα να παω καπου αλλου.φυσικα φταιει οτι ειμαι σαντορινη (χωρις επιλογη).στις 4 ερχομαι πειραια ομως για εξετασεις οποτε δεν ειμαι χαρουμενη γι αυτο το ταξιδι.ελπιζω να πανε ολα καλα και να ηρεμησω γιατι εχω τρελο ανχος.

izE6p2.png?S6UQkQqM

Καλη μερα!!

Καλο μηνα!!

Καλη πρωτομαγια!!

Να περασετε ολες υπεροχα!

Εδω παντως βρεχει........

Σημερα εχει ξεκουραση,και για μεσημερι θα φιαξουμε πιτσα!!!Σλουρπ....απο τωρα τη λιμπιζομαι....:)

Ειμαστε καλα και χαιρομαι που βλεπω και εσας καλα!

Μανιταρακι μουυυυυυυ home sweet home ναι αλλα χρειαζεται που και που κανα ταξιδακι....βεβαια εσυ δε το ζεις συνεχεια το σπιτακι σου οποτε λογικο να νιωθεις ετσι...

Ρηνουλι!Δεν περιμενα κατι αλλο απο σενα....χιχιχιχιχιχι

Κι εγω παιδια φοβαμαι τα αεροπλανα αλλααααααα θελω και ταξιδακια οποτε θα πρεπει να αντιμετωπισω τον φοβο μου οταν ερθει εκεινη η ωρα(αν ερθει μπουααααα)

Εσεις τι θα κανετε σημερις;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γιουχου! Καλη πρωτομαγια κοριτσακια μου! Εμεις ηδη πηγαμε μια βολτιτσα! Αλλα ο καιρος μπλιαξ! Κ εγω ειμαι σπιτογατος αλλα τωρα τελευταια πολυ το σκεφτομαι ενα ταξιδακι! Θα μετακομισουν ο γαμπρος μου βερολινο οποτε μας βλεπω να εκδραμουμε! Ειρηνακι καλη αρχη στον αντρουλη σου! Μανιταρακι μην αγχωνεσαι για τις εξετασεις. Ελπιζω να ειναι περαστικο. Χριστινακι θελω τιπς για το ταξιδι. Πηγατε με αεροπλανο? Νοικιασατε αυτοκινητο? Τι πηρατε μαζι σας? Ελενακι μου!!! Θελω κ γω πιτσα!! Καλη ξεκουραση σημερα! Αννια μου να βγαινεις! Οι δουλειες δε τελειωνουν ποτε!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...