Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

τζεσικακι μου δεν προκειτε να πιω κονιακ δεν επινα φαντασου πριν μεινω εγκυος γιατι πολυ απλα με αναγουλιαζε φαντασου τωρα...χαχαχαχαχχα..θα παρω καμια χολς θα πιω και λιγα ζεστα και ελπιζω να περασει.....θα βγω τωρα παω να τοςυ δωσω φρουτοκρεμα...φιλια σε ολες....

δεν το νοιωθεις το κονιακ πολυ γιατι εξατμιζεται με το βρασιμο

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Τι κάνετε κοριτσάρες μου?

Θαλεια μου δεν ήξερα τι να σου πω και ευτυχώς τα τελευταία σου μνμ είναι αισιόδοξα!!!

Τζες σε νιώθω θέλω να κοιμηθώ επιτέλους σερί!!!

Γαμώ τα δόντια μου γαμω!!!

εμείς πάντα με τις μεγάλες ώρες ξυπνάμε!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπέρα!!!!

Σας βασανίζουν τα δόντια Στέγια; Και εμάς το ίδιο! Και βρίσκει παρηγοριά με το να μας δαγκώνει!! Κανονικές δαγκωματιές σας λέω!!

Όσο για τον ύπνο, από τότε που γεννήθηκε έχουμε κοιμηθεί σερί μόνο 5 βραδιές που ήμασταν σε εκδρομές οι δυο μας. Μάλλον το συνηθίζουμε σίγα-σιγά...

Τζέσικα θα το κρατήσω το γιατροσόφι σου γιατί εγώ τρελαίνομαι για κονιάκ έτσι και αλλιώς :-)

Άννια μου περαστικά σου! Και εδώ στο γραφείο όλοι με κρύωμα και πονόλαιμο είναι!

αχ πριν λιγο φαγαμε σιδερωσα και 2πληντυρια και τωρα παω για νανακια...ο πονολαιμος καλα κρατει...κοριτσια εγω εχω να κοιμηθω βραδυ απο τον μαιο του 2009 πολυ λιγα βραδυα εχω κοιμηθει σερι... :(

:-D

Διαφημίσεις

Καλησπεραααααααααααααααααα!!!!

Τι κανετε;;;χαθηκα ε;;;αχχχχχχ γμ τη δουλεια μου γμ.....

Λορετακι μου χρονια πολλα για τον αντρουλη σου!Σε πηρα δυο τρεις φορες...τη πρωτη χτυπησε και μετα σα να με γειωσες νομιζα θα με παρεις εσυ αλλα δε πηρες και οταν σε ξαναπηρα ηταν κλειστο,εμεινες απο μπαταρ;;;; :) :) :)

Μαρινακι να χαιρεσαι κι εσυ κοριτσακι μου το Γωγο σου!

Αννια μου ολα καλα πανε κοριτσι μου!Αυτη η φορα θα ειναι και η τυχερη!!!Δεκεμβρη γεννας πρωτα ο Θεος;;; :)

Τι αλλο;;;;Α...εμενα ο δικος μου κανει κατι τρελλα στον υπνο μετα το Πασχα,ξυπναει απο τα χαραματα και το μεσημερι κοιμαται πολυ λιγο...βεβαια εγω ειμαι στη δουλεια οποτε δε τα καταλαβαινω...αλλα ερχεται ΣουΚου και φοβαμαι οτι θα μου κανει τα ιδια μπουααααααααααααα :) :) :)

Θαλεια αντε σιγα σιγα περνεις τα πανω σου...ηθελες το χρονο σου...λογικο ;)

Α....επισης ....πονεσε το ποδι μου να στεκομαι με το ενα ποδι στο τοιχο....μπορω να κατσω;;;;ε;;;;κυρια;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

αχ ελενακι μου ναι εμεινα απο μπαταρια κ δε θυμωμουν το κιν να σε παρω! Μετα αργησαμε κ ειπα να μην ενοχλησω! Μ'αυτα κ με τ'αλλα δεν αλληλοευχηθηκαμε! Λοιπον κανονισε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κοριτσάκια μου!!!!!! Γυρίσαμε πριν 3 ωρίτσες και μπήκα να διαβάσω τα νέα σας!! Μου λείψατε!!

Θάλεια μου πολυ λυπήθηκα με τα νέα σου.... ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός..θα δείς!!

PCqNp2.png

Τώρα στο ταξίδι περάσαμε πολύ ωραία!! Η μικρή ξεσάλωσε κανονικά...ήθελε όλη την ώρα να περπατάει μόνη της και γενικά ήταν πολύ χαρούμενη!! Ταξιδιάρα θα μας βγει και αυτή!! :D:D Την βάλαμε μια μέρα και σε καρουσέλ και μετά ήθελε όλη την ώρα! Γενικά ήταν πολύ καλή και δεν γκρίνιαζε σχεδόν καθόλου! Το μόνο αρνητικό ήταν ότι φάγαμε κάτι με τον αντρούλη μου που μας χάλασε και είμασταν χάλια τις τελευταίες 2 μέρες...Το θετικό όμως είναι ότι είμαι.....-2,5 κιλα!!!!!!!!!!!`:P:p:p

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Χριστινάκι ΤΕΛΕΙΑ νέα ειδικά το τελευταίο!!!

Θάλεια μου και εμένα με δαγκώνει στο στήθος(όχι στη ρώγα στο στήθος)θέλει συνέχεια ζιζάκι και το βράδυ ξυπνάει ανα μια ώρα!!!!

Ελένηηηηηηηηηηηηηηη τι κάνεις?

Αννια μου ποποπο και 2 παιδιά και έγκυος και κάνεις πάλι περισσότερες δουλειές από εμένα!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

xristinaki καλως ηρθατε...αχ ειμαι πολυ χαρυμενη μιλαω με μια φιλη μου στο φεις ημασταν κολλητες απο τα 5μεχρι τα 14μετα χαθηκαμε,και ειναι αθηνα κ λεμε αυριο να συναντηθουμε

:-D

Αννια τέλειαααααααααααααααααααααααα θέλω και εγώ καφεδάκι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Λωρακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυ :)

Δηλαδη αν κραταω τριανταφυλλο δε θα με γνωρισεις;;;;;

Μηπως το θες το γαρυφαλο στο αυτι;;;;εχμ...για παν ενδεχομενο;;;χιχιχιχι

Χριστινακι μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τι ωραια που περασατε ωραιαααααααααα κι εγω θελω ρε παιδια.....τι θα γινει;;;;;εγω ποτε θα παω ταξιδι στο εξωτερικο;;;;;;;

Ειναι καμια εδω ή θα μιλαω μονη;;;Περιμενω τον Κοσμακο να φερει τρελλα γυρονια σλουρπ!!!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

χελοου! Χριστινακι καλως ηρθατε! Τελεια περασατε πονηρουληδες! Μπραβο! Ελενακιιι βαλε κ γαρδενια, δε με πειραζει! Αντε πες, ποσο χλαπακιασες, μη ντρεπεσαι! Στελλιτσα καλα ο γιαννος? Βγαζει δοντακια? Εγω βγηκα με τον αντρα μου αλλα γυρισα νωρις γιατι παλι ζαλιζομαι! Ααα δε παει αλλο! Ξαπλαρω τωρα, φιλια σε ολες!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...