Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Διαφημίσεις

χαχαχ δε πειραζει καλα ειμαστε και εμεις εδω ετοιμαζομαι να παω για νανι κοιμουνται η αντρες μου και βαρεθηκα και γω. τι δευτερα εχεις γιατρο ε??? αντε με το καλο κι ολα να πανε τ ε λ ε ι α

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

οχι βρε χοριακη εχω την δευτερα σε καμια 10μερες ακομα ο γιατρος...πηγα βεβαια ειδα σακο αλλα θελω να δουμε και καρδουλα......παω και εγω σιγα-σιγα να ξαπλωσω φιλια καλο βραδυ!

:-D

χελοου και γκουντμορνινγκ! Η χριστινα κ η μαρινα ψιλοεξαφανιζολ ε? Α θα φανε τιμωρια σιγουρα! Κ η ελενιτσα πολλες απουσιες! Κ αυτη τιμωρια στη γωνια στο ενα ποδι! ;) θαλεια μου μια χαρα στοχοι ειναι αυτοι! Εκτος απο τα κιλα ολα τα αλλα ειναι πανευκολα! Τα κιλα θελουν λιγη προσπαθεια αλλα κ αυτο στο χερι μας ειναι! Γλυκουλα καλη επιτυχια με τη δουλεια! Φιλια στις υπολοιπες!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα!!!!πριν απο λιγο ξυπνησαμε μανα και κορη,οσο καλοκαιριαζει τοσο πιο αργα ξυπναμε:Pβεβαια για εμενα δεν μου αρεσει γιατι χανω ολη την ημερα μετα αλλα βρε κοριτσια τα βραδια δεν κοιμαμαι καλα.ποτε δεν κοιμαμαι συνεχομενα και ολο ξυπναω:confused:που να παω να το κοιταξω????τεσπα θαλεια μου πολυ αισιοδοξο το μνμ σου το χτεσινο.ετσι να κανεις και θα ξανανεβεις γρηγορα:P:pστειλε αν θες και σε εμενα πμ για το φεις.ελενακι μου αφου αρεσει στο παιδι το εξοχικο αυτο ειναι πολυ καλο!!!!αννια μου σε νοιωθω με τις αναγουλες,ευτυχως μου εφυγαν τον 2ο μηνα.λορετακι πως ετσι πουρνο πουρνο???στο χριστινακι μην βαλεις απουσια,ειναι ταξιδακι στο europe!!!οι αλλες οι ζουζουνες που ειστε???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

καλημερα κοριτσια και εμεις ξυπνησαμε σημερα 10,20χαχχαχαχ ειμαι χαλια ο λαιμος μου ποναει και οτι και να αφαω τσουζει παρα πολυ :([αννια μου περαστικουλια!στην εγκυμοσυνη ειχα πολλες φορς τον λαιμο μου και μου ειχε πει η παθολογος οτι το καλυτερο σιροπι ειναι να βρασεις μεχρι να εξατμιστει μια κουταλια της σουπας κονιακ,μια λεμονι και μια μελι και να το πεις αμεσως και ας καιει.μετα θα εισαι περδικι.μου ειχε πει μεχρι 5 φορες την ημερα αν θυμαμαι καλα

OjQkp2.png?B89kEt5q

τζεσικακι μου δεν προκειτε να πιω κονιακ δεν επινα φαντασου πριν μεινω εγκυος γιατι πολυ απλα με αναγουλιαζε φαντασου τωρα...χαχαχαχαχχα..θα παρω καμια χολς θα πιω και λιγα ζεστα και ελπιζω να περασει.....θα βγω τωρα παω να τοςυ δωσω φρουτοκρεμα...φιλια σε ολες....

:-D

γεια σας! Ειμαι σε ενα καφε με τη μαμα μου κ τον μικρο κ εχει ιντερνετ! Τι κανετε! Τζεσικακι εμεις τετοιες ωρες ξυπναμε! Ρε κοριτσια τι ωρα κοιμουνται κ ξυπνανε τοσο αργα? Εμεις 7μιση εγερτηριο! Αννια περαστικουλια! Σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...