Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Επιθέματ εννοείς Χριστίνα! Εγώ είμαισυνέχεια με τέτοια έξω και μέσα φοράωτα κοχύλια!

Στεγία πλάκα κάνουμε για τις σοκολάτες!Απλά προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε που τις καταβροχθίζουμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάκια μου καλησπέρα τι κάνετε?

Θέλω τα φώτα σας!

Αποφασήσαμε πρώτα ο Θεός να κανουμε τα βαφτήσια της μικρής τέλη Ιουλίου!

και έχουμε μια ιδέα με τον άντρα μου να κεράσουμε και εκτός απο μπομπονιέρε και βαζάκια με γλυκό του κουταλιού ή βανιλια υποβρύχιο μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω φθηνά γλυκά του κουταλιού και βανίλια?

Επειδή και εγώ γλυκό του κουταλιού θα προσφέρω και λικέρ θα το φτιάξουμε μαζί με την μαμά και την πεθερά...Πιο οικονομικά θα μας βγει εξάλλου...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Επιθέματ εννοείς Χριστίνα! Εγώ είμαισυνέχεια με τέτοια έξω και μέσα φοράωτα κοχύλια!

Στεγία πλάκα κάνουμε για τις σοκολάτες!Απλά προσπαθούμε να δικαιολογηθούμε που τις καταβροχθίζουμε!

χαχαχαχαχα....σας πίστεψα....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Να σου πώ και εγώ σαν δικαιολογία θα την έβλεπα να αρχίσω να την τρώω...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Μαρινάκι εγώ δεν το είπα για πλάκα!!!!! :D:D:D

Πάντως κορίτσια λίγο ο θηλασμός έχει αρχίσει και με κουράζει.. μ'αρεσει που το βράδυ επιτόπου την βάζω στο στήθος και ηρεμεί.. και πραγματικά βλέπω άλλη έκφραση στο πρόσωπο της όταν θηλάζει από όταν τρώει με το μπιμπερό.. .στο θηλασμό παίρνει μια έκφραση γαλήνια και ικανοποίησης.... δεν ξέρω αν το έχετε παρατηρήσει εσείς... Αλλα όσο να'ναι έχω αρχίσει και κουράζομαι που δεν μπορώ να πιω όσους καφέδες θέλω.. που δεν μπορώ να πιω κανένα ποτάκι... να βάψω το μαλλί κλπ κλπ....ε, όλα αυτά μου είχαν λείψει ήδη από την εγκυμοσύνη και τώρα ανυπομονώ να επιστρέψω στον παλιό μου εαυτό λίγο....

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

γεια σας περδικες!!!!!111

'χριστινακι μπορεις να κανεις οτι θελεις με τον θηλασμο μην νιωθεις πως στερεισαι πραγματα γιατι αυτο σε τρελαινει..μπες στο αλλο παρεντς και διαβασε θα δεις πως μπορεις να κανεις τα παντα..με μετρο φυσικα..και ποτακι μπορεις να πινεις και μαλλι να βαφεις και κανενα τσιγαρακι να κανεις και ολα....και διαιτα ακομη μπορεις να κανεις.μην κοβεις το θηλασμο εφοσων εχεις γαλατακι κριμα ειναι:):):):)

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Αυτό ακριβώς που λέει η Νουνού θα σου έλεγα κι εγώ! Μια χαρά βάφεις το μαλλί σου, και όσο για ποτάκι και καφέ με μέτρο επιτρέπονται! Τώρα βέβαια εσύ ξέρεις τις αντοχές σου και εγώ πιστεύω ότι οφελεί μόνο όταν και η μαμά δε νιώθει ότι καταπιέζεται! Πάω λίγο πιλάτες τώρα που κοιμήθηκαν όλοι και τα ξαναλέμε!

mGKop3.png60Jvp3.png

Δηλαδή βρε κορίτσια τελικά μπορούμε να βάψουμε το μαλλί;; (δεν εννοώ ανταύγειες).. είχα μείνει σε αυτο που λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν επιτρέπεται! Νύχια μπορούμε να βάψουμε;;

Επίσης εγώ ένα καφέ πίνω το πρωί.. έπινα και στην εγκυμοσύνη.. αλλα μπορούμε και ποτό;; (και δεν εννοώ κρασί)... φοβάμαι μην πιω κανένα ποτό και μετά περάσει στο γάλα και το μωράκι μου γίνει ντίρλα!!

PCqNp2.png

παντως κι εγω ετσι ενιωθα στο πρωτο μωρακι μου και φανταζομαι και η μαρινα το ιδιο μεχρι που διαβασα εδω τι λενε για τον θηλασμο και ξεστραβωθηκα...τωρα με ικανοποιει πολυ οταν θηλαζω το μωρο μου και δεν νιωθω καμια καταπιεση γιατι απλα τα κανω ολα....τωρα λεηζερ και τετοια νομιζω μονο πως δεν επιτρεπεται

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Δηλαδή βρε κορίτσια τελικά μπορούμε να βάψουμε το μαλλί;; (δεν εννοώ ανταύγειες).. είχα μείνει σε αυτο που λέγαμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι δεν επιτρέπεται! Νύχια μπορούμε να βάψουμε;;

Επίσης εγώ ένα καφέ πίνω το πρωί.. έπινα και στην εγκυμοσύνη.. αλλα μπορούμε και ποτό;; (και δεν εννοώ κρασί)... φοβάμαι μην πιω κανένα ποτό και μετά περάσει στο γάλα και το μωράκι μου γίνει ντίρλα!!

χριστινακι ΝΑΙ μπορεις να βαψεις το μαλλι αλλα εκεινο το γευμα καλυτερα να το βγαλεις και να το πεταξεις.και να του δωσεις απο το αποθηκευμενο που εχεις καταψυξη.μονο αυτο κατα τα αλλα μπορεις να πιεις μεχρι και 2 ποτα και να κανεις 4-5 τσιγαρα τη μερα...αυτα τα λεει η αγλαια που ειναι μετρ στον θηλασμο

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

γεια σας κοριτσια, ο μπαμπάς μας κοιμάται, το ίδιο και η μπέμπα και γω;;;; Κοιμαμαι όρθια, αλλά δεν μπορώ να κοιμηθώ μες τη μέρα... με το που ξαπλώσω ειδικά τώρα το χειμώνα θα ξαγρυπνήσω!

Λοιπόν εμείς θηλάζουμε αποκλειστικά, τρώει όποτε θέλει και από γάλα άλλο τίποτα, αλλάζω και γω επιθέματα και μπλούζες, αλλά επίσης έχω βάψει τα μαλλιά μου, έχω πιεί τα κρασάκια μου, καλά δεν είμαι και μπεκρόυ!!! και όπως είπατε ήδη τίποτα δεν απαγορεύεται στον θηλασμό, δείτε στο παρεντσ!!! Η ψυχολογική κούραση της μαμας είναι άλλο πράγμα, οπότε αν τίθεται θέμα αντοχής εντάξει δεν έχει νόημα να θηλάζεις αν η μαμά νιώθει χαλια ή πιεσμένη με οποιοδήποτε τρόπο.

Απο το εμβόλιο είχαμε και μεις πυρετό χθες, αλλά σημερα όλα καλά, επίσης είναι και μένα 5600 κιλάκια η ζουμπουρλίτσα μου, μεγαλώνουν τα γλυκά μου!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

Χριστίνα όπως λέει χαρακτηριστικά η Αγγλαία, αν πιείς τόσα ποτά που δεν θα περνούσες από αλκοtest, τότε μην θηλάσεις εκείνο το γέυμα στο μωρό σου αλλά το επόμενο ,αλλιώς δεν πειράζει επιτρε΄πονται μεχρι 2-3 ποτάκια ή κρασί την εβδομάδα, το μαλλί μπορείς να το βαψεις, το ψαξα και μετά τα βαψα, κανονική βαφή στην κομμώτρια!

ΤΑΟ

μπραβο βρε αννια μου....εγω ξαπλωνω στην κρεβατοκαμαρα μαζι με τους γιους μου...τελικα δεν την παλευα με τον μεγαλο να ξυπναει καθε βραδυ με κλαμματα επειδη ηταν ο μικρος μαζι μας, και τον εφερα κι αυτον με το κρεβατακι του..τωρα καλα κακα ο χρονος θα δειξει...

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

gεια σου Αννια, εγώ εδώ προσπαθώ να γράψω τιποτα τώρα που κοιμάται η μικρή αλλά βαριέμαι.... ηπιατε καφεδάκι εεε;;;:rolleyes:

ΤΑΟ

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...