Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ουφ εγραφα μια ωρα κ σβηστηκαν! Παλιοκινητο! Γκρρ! Αννια μου ολα καλα! Μπραβο! Ειρηνακι θελω γκολντεν. Πως το εφτιαξες? Τζες εβαλα μαρμελαδα κ χυμο πορτοκαλι στο τζις κεικ. Ωραιο εγινε! Χαρα τι κανεις? Εμεις καλα. Ωραια περασαμε! Του χρονου παλι

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ουφ εγραφα μια ωρα κ σβηστηκαν! Παλιοκινητο! Γκρρ! Αννια μου ολα καλα! Μπραβο! Ειρηνακι θελω γκολντεν. Πως το εφτιαξες? Τζες εβαλα μαρμελαδα κ χυμο πορτοκαλι στο τζις κεικ. Ωραιο εγινε! Χαρα τι κανεις? Εμεις καλα. Ωραια περασαμε! Του χρονου παλι

γεια σου λορετακι μου!!νοστιμο μου ακουγεται.εγω το φτιαχνω με φρεσκο χυμο και το δενψ με λιγο κορν φλαουρ και ζαχαρη.αχ μου τρεχουν τα σαλια.περιττο να σας πω οτι φαγαμε με τον αντρα μου ολα τα σοκολατενια αβγα της μικρης:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

ειναι καμια εδω???ο συζυξ πηγε να δει αγωνα με τον γαμπρο του και εγω ειμα με τα μικρα τα οποια τα κουρεψα και τα δυο χαχαχαχαχαχα......πινουν το γαλατακι τους και θα κανουν νανι σε λιγο....εγω εχω ενα λαιμο χαλια θα φαω λιγη σουπιτσα θα κανω ενα ζεστο μπανακι και θα κατσω να χαλαρωσω....ποια κοπελιτσα με ρωτησε για χοριακη???θα ξανακανω δευτερα την τελευταια και μετα θα παω για υπερηχο επιτελους!!!!!

:-D

Είναι καμιά εδώ;; Εδώ γίνεται ένα θαύμα! Η μία μου αγάπη βλέπει ποδόσφαιρο και η άλλη κοιμήθηκε από τις 8.30!!! Οπότε έκανα το ζεστό μπανάκι μου, άραξα στον καναπέ και σερφάρω με την ησυχία μου!! Γιούπι!!

Πήρα και κάτι αποφάσεις (μακάρι να μην μείνω στην απόφαση) για να τονωθώ λιγάκι:

1. Θα βάψω τα μαλλιά μου στο χρώμα τους για να εξαφανιστούν κάτι άσπρες που δυστυχώς πληθαίνουν γιατί μου θυμίζουν ότι γερνάω!

2. Ξεκινάω δίαιτα για να γίνω πάλι γυναίκα και όχι φάλαινα (θέλω να χάσω σύνολο 8-9 κιλά)

3. Θα πάω να φτιάξω νύχια τον ερχόμενο Σάββατο

4. Θα κάνω καθαρισμό προσώπου που δεν έχω κάνει ποτέ μου (ντροπή!)

5. Μόλις μας δώσει το οκ ο γιατρός θα θυμίσω στον αντρούλη μου πως περνάγαμε τον καιρό μας πριν από 2-3 χρόνια :wink:

Άντε μπας και πάρω τα πάνω μου γιατί τις τελευταίες μέρες νιώθω την κατάθλιψη να μου χτυπάει την πόρτα...

Να κανονίσουμε και κανένα καφεδάκι;;;

θαλεια μου ετσι να σε βλεπω(η μαλλον να σε διαβαζω):cool:ν α μην σε παιρνει απο κατω....δεν θυμαμαι εχεις φεις μπουκ???ειναι μια κοπελα που κανει μανικιουρ-πεντικιουρ στο σπιτι μονο με 20Ε:P:p

:-D

Διαφημίσεις

Είδα ότι οι περισσότερες τα κουρέψατε τα μικρά σας! Εγώ να σας πω την αλήθεια δεν θέλω να του τα κόψω! Κατσαρώνουν κιόλας στις άκρες και είναι μούρλια! Μόνο που τα μπροστινά μπαίνουν στα μάτια του και τον ενοχλούν. Τι να του κάνω όμως;; Αφέλειες;;;;

Και εγώ τόσα δίνω στην κοπέλα που θα έρθει. Κάνει πολύ καλή δουλειά! Θυμάμαι όταν με σουλούπωσε για το γάμο, δεν χάλαγαν με τίποτα!!!!!! Λυπόμουν να τα ξεβάψω!!

Σου στέλνω το όνομά μου με πμ για να γίνουμε φίλες :-)

Διαφημίσεις

γεια σας!!!πως ειστε?εμεις βολταρουμε κλασσικα, σημερα πηγα και σε συνεντευξη αντε να δω τι θα γινει επιτελους!!!

ειρηνη μου το εδω πλεον ειναι το εξοχικο μεχρι να ερθει και παλι χειμωνας στο εξοχικο θα μενω δυστυχως αλλα αφου αρεσει του παιδιου παω πασο...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...