Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!!! Χρόνια πολλά!!!!!

Να χαιρόσαστε παιδάκια, αντρούληδες, όλους!!

Εδώ είμαι και εγώ και ίσως λίγο καλύτερα (μάλλον, ίσως, μπορεί :-)). Σας ευχαριστώ για τις καλές σας κουβέντες :-)

Δεν προλαβαίνω να διαβάσω όσα γράψατε στο μεταξύ αλλά ελπίζω να περάσατε όλοι καλά!!

Φιλιά σε όλες!!

Καλημερα παλιες καλες μου φιλεναδιτσες και απο την βροχερη Σαλαμινα.Χρονια Πολλα,Χρηστος Ανεστη.Εγω παλι δεν αντεχω αλλο αυτο τον καιρο,εκει που λεω ωραια καλοκαιριαζει,ξανα τα ιδια.

Τι βλεπω;Αννια εισαι εγκυουλα;μπραβο με το καλο.

Εμεις εδω τα γνωστα,τα σχολεια κλειστα και οπως καταλαβαινετε γινετε μαχη για τον υπολογιστη,μιση ωρα ο ενας και μιση ο αλλος,με χρονομετρο τους εχω.

Φιλακια πολλα σε ολες.

Y0zHp2.png?OgArctsO

γεια σας κοριτσακια μου τι κανετε???κελακο μου ολα καλα????θαλειαμου χαιρομαι που σε διαβαζω καλυτερα...εγω κοριτσια καλα εχω τρομερες αναγουλες και οτι και να μυρισω με αναγουλιαζει μπλιαξ...πηγα ξαναεκανα χοριακη καιπ εριμενω να με παρουν τηλεφωνο αντε γιατι εχω κατααγχωθει...

:-D

Διαφημίσεις

καλημερα χριστος ανεστη.

να μας ζησει ο αναστασης μας ,ο αντρουλης της λορεττας,ο γιωργακης μου.εχουμε αλλους?

ελπιζω να περασατε ολες καλα.

εμας ηρθαν οι κουμπαρες και μετα απο ποσο καιρο πηγα και για ποτακι ομως κατα τις 23.00 αρχισα να νυσταζω:Pνιατα.

παω να διαβασω λιγα απο τα νεα σας.

izE6p2.png?S6UQkQqM

χελοου! Κελι μου τι κανεις? Ολα καλα? Παρε κ συ σειρα στον υπολογιστη να μπαινεις που κ που ;) μανιταρακι μου να χαιρεσαι κ συ το αγορακι σου! Κ γω απο τις 11 το κρεβατακι μου σκεφτομαι. Τι κανουν τα παιδακια σου? Αννια οι παλιοαναγουλες θα φυγουν. Παλια λεγανε οτι ειναι ενδειξη καλης εγκυμοσυνης. Γιατι κανεις χοριακη παλι? Θαλεια σιγα σιγα θα εισαι καλυτερα κοριτσακι μου! Ελενακι τι κανεις? Κουκλος ο γιος σου! Σου μοιαζει! Γυρισα απο γυμναστηριο κ παλι ζαλιζομαι. Την παρασκευη θα κανω γενικη αιματος. Ειχα φτιαξει σαλτσα για μακαρονια κ την καταβροχθησα με φιδε! Μα παω καλα? Εκανα κ το τζιζ κεικ κ βγηκε ωραιο! Ειναι σουπερ ευκολο το συγκεκριμενο. Σματς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια μου!!!θαλεια χαιρομαι που μπηκες και που νοιωθεις καλυτερα.αννια τι εγινε με την χοριακη???λορετα στο τσιζκεικ τι εβαλες για κρεμα πορτοκαλι????τα εγραψα ολα μαζεμενα πριν ξυπνησει η μικρη,ουφ:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

γεια σας!!!!!!

κελακο μου κουραγιο με τον σπιτικο παιδικο σας σταθμο.οσο για το κομπιουτερ πιαστω πετα το κατω κανε το κομματακια και μοιρασε το

μανιταρακι μου να το χαιρεστε το γιαννακη σας.ολο σκεφτομαι οτι τον λενε γιαννη.μετα που το εγραψες θυμηιηκα οτι γεννηθηκε του αη γιαννιου η μικρουλιτσα σου.πολλα φιλια στο πολυχρονεμενο σου!!

αννια ευτυχως ολα καλα δειχνουν και ολα καλα να φτασουν ως το τελος.αλλωστε και η προσευχουλα που εχεις γραψει σιγουρα θα σε προστατευσει.αληθεια δεν μας ειπες τι ειπε η πεθερουλα σου?

συμπεθερουλα τελειωσαν οι προετοιμασιες σας?

γλυκουλα και εδω εβρεχε ολη νυχτα.αληθεια το εδω σου που ειναι?εισαι ακομα στο εξοχικο?

ασχετο δεν θελω να σας βαλω σε πειρασμους.αλλα εφτιαξα σπιτικα γκολντεν (βλ goodys) ηταν ακριβως το ιδιο.

4ywWp2.png

συμπεθερουλα μου ηρθα!!και θα ξαναφυγω γιατι ξεμειναμε απο γαλα.οι προετοιμασιες τελειωνουν απλως μου λειπουν κατι προσκλητηρια που δεν εχω μοιρασει οσο για τον γαμο της αδερφης μου ολο και κατι μενει να κανουμε.φιλα μου το αντρακι μου το μικρο και επανερχομαι σε λιγακι

OjQkp2.png?B89kEt5q

κοριτσια η πεθερα ειπε με το καλο...πραγματικα οι σχεσεις μας εδω και 2-3μηνες εχουν αλλαξει παρα πολυ προς το καλυτερο βεβαια που και που διαφωνουμε σε καποια θεματα αλλα οκ...δεν ξερω τι μεταλαξη επαθε ετσι ξαφνικα....

:-D

γεια σας κοριτσαρες μου ομορφες τι μου κανετε??/

αννια μου χαιρομαι που ολα πανε καλα. τωρα σε ποσο καιρο θα ξανακανεις χοριακη? και μετα απο ποιο μηνα θα ησυχασεις και θα ξερεις οτι δεν υπαρχει προβλημα??

οσο για τις πεθερες αυτο ειναι αληθεια εκει που ειναι στραβωμενες ειναι μια χαρα και εκει που ειναι μια χαρα πετανε και καμια μ@λακια να περασει η ωρα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...