Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χρονια πολλαααααααααααα!!!Χριστος ανεστη!!!!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας και τις οικοεγενειες μας!!!Ευχαριστω για τις ευχες σας για τον γιοκα μου!!Περασαμε ομορφα,φαγαμε ηπιαμε δοξα υο Θεο ολα καλα!!!

Ο Αναστασακος κοιμοτανε απο τις δυομιση μεχρι τις εξι και τεταρο(οπου και τον ξυπνησα,ε ποσο πια;;;;;)Οποτε ημουνα χαλαρη!!!

Εσεις;;;Πως περασατε;;;Ε;;;

Γλυκουλα σαραντα ατομα;;;Τι κατσικι ψησατε εσεις παιδακι μου;;;Μπραβο σας κοριτσι μου!!Και του χρονου να ειστε γεροι!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γλυκουλα μου χρονια πολλα!! φανταζομαι οτι δεν εβαλες κωλο κατω ε?στο εξοχικο ησασταν?ωραια τα περνατε στις γιορτες αν κρινω απο το παρτυ του ευθυμη....τελεια και του χρονου.

λεναλ μια χαρα τα καταφερατε με το μικιο.αν και εορταζων τον κοιμησες δεοντως

4ywWp2.png

ναι ειρηνη μου στο εξοχικο ημασταν....και βαλαμε 2 κατσικια και μπολικα λουκανικα και παιδακια και πανσετες και και και μην τα ρωτατε!!!τωρα οπως καταλαβαινεται ειμαι ψοφια αλλα δεν μπορω να κοιμηθω γιτι εχω υπερενταση...

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Γεια σας κοριτσάκια και χρόνια πολλά!!!!

μια ερώτηση θα κάνω: πόσο κατσίκι μπορεί να φάει ένας άνθρωπος;;; εεεε;;;;

πώς περάσατε; εμείς μια χαρά ήσυχα οι τρεις μας!

Ελενάκι σου ευχήθηκα το σάββατο για τον Αναστάση και σε πήρα και σήμερα για χρόνια πολλά μόνο την Κυριάκη που ήταν πράγματι η γιορτή του δε σε πήρα :shock: Είμαι στον κόσμο μουουουουου!!

Γιορτάζει ο αντρούλης μου σήμερα...Δε θα κάνουμε όμως τιποτα ιδιαίτερο!

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΚΑΘΕ ΜΕΓΑΛΟ ΣΑΣ ΟΝΕΙΡΟ...ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΟ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ...Ν'ΑΝΑΣΤΗΘΕΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ..ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΟ ΝΑ ΓΙΝΕΙ..

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ&ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!!!!

ΕΛΕΝΗ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!

ΛΟΡΕΤΤΑΚΙ ΤΟΝ ΣΥΖΥΓΟ

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΤΟΝ ΓΩΓΟ

ΚΑΙ ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ,ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα κοριτσαια....στεγια μου τι ομορφο αυτο που εγραψες....λενακι χρονια πολλα να χαιρεσαι τον αναστασακο σου αν και καθυστερημενα......λορετακι μου εσυ να χαιρεσαι τον αντρουλη σου,και μαρινακι εσυ τον γιοκα σου!:tongue:τελικα χτες δεν βγηκαμε γιατι και τα 2τα μικρα μου εχουν μπουκωμα και δεν ηθελα να τα αφησω στην πεθερα,τωρα ειναι κρυωμενα δεν ξερω:confused::confused:παντως απο χτες εχουν λιγοτερα μυξονια...αυτα παω να ξαπλωσω λιγο γιατι βαρυστομαχιασα...:tongue::tongue::tongue:φιλια σε ολες

:-D

Χριστός Ανέστη αγαπούλες μου να ειμαστε όλες καλά και να χαιρομαστε τις οικογένειες μας!

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΤΟΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΣΥΖΗΓΟ ΤΗΣ ΛΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΓΩΓΩ ΜΑΣ ΤΗΣ ΜΑΡΙΝΑΣ ΜΑΣ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΑΝΝΙΑ μου μολις εμαθα τα υπεροχα νεα μπράβο καρδούλα μου όλα να πάνε καλά!!!!!!

Θαλεια μου μην στεναχωριέσαι καλό μου ξέρω πως είναι απογοειτεύεσαι στην αρχη αλλα αργοτερα θα είσαι καλητερα και θα προσπαθήσει ξανα και όλα θα πάνε καλά!

Πολλα πολλα πολλα φιλιάαααααααααααααααααααα!!!!!!!!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

καλησπερα σας!!!!

μαρινα να χαιρεστε το παληκαρακι σας το ομορφο!!

λου μου να χαιρεστε και εσεις τον αντρα σου! !!!!!οσο για την ερωτηση περι κατσικιου για μενα το πασχα δεν μου λεει τιποτα.δεν τρωω με τιποτα και ποτε κατσικι αρνι και οτι προερχεται απο αυτα.εννοω εντοσθια κτλ κτλ

μαρζαβακι μου τι κανεις?χριστος ανεστη και χρονια πολλα και σε σας!!!φιλια και απο μενα!!και στο ομορφο αφροδιτακι σας!

4ywWp2.png

καλημερα! Σας ευχαριστω για τις ευχες σας! Αντε αρχιζει παλι η καθημερινη μας ρουτινα! Ωραια ηταν αλλα αν συνεχιζε κ αλλο θα γινομουν 100 κιλα! Μαρινακι μου να ευχηθω κ γω για τον γιωργακη σου! Να τον χαιρεσαι! Περιμενω να γυρισετε να μας πειτε νεα απο τις εκδρομες σας! Φιλιαα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ααααααααααααααααα θα σας μαλλώσω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!

γύρισα από γυμναστική και το καταευχαριστήθηκα!!!!

εχω ένα σπιτι βομβαρδισμένο και αύριο περιμένω πεθερικά και κουνιαδοσυνυφάδες ή όπως αλλιώς λέγονται... και το βράδυ θα βγω αααααααα δε προλαβαίνω!!!!

Τους είπα να έρθουν απόγευμα και θα κάνω τζις κεικ πορτοκάλι που είναι σουπερ, το έχω ξανακάνει και θέλω και κάτι ευκολο-εντυπωσιακό-αλμυρό...έχετε καμιά ιδέα;;;;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπερα κοριτσιατι κανετε? εμεις καλα....αχ βαζω στην φαμιλια φαγητο και μετα θα στρωθω να διαβασω τα νεα σας...σημερα περιμενω μια κοπελα να μου κανει ενα ρεκτιφιε μανικιουρ-πεντικιουρ αντε γιατι η φτερνα εχει γινει σαν σολα.....

:-D

ηρθα και εγω!!!λορετακι και μαρινακι χρονια πολλα για τον συζυγο και για τον γιο.παντα ευχομαι με μια μερα καθυστερηση:Pκοριτσια εφαγα μεχρι τελικης πτωσεως και περασαμε φανταστικα.ευχομαι να ερθετε καμια φορα πασχα εδω γιατι αξιζει τον κοπο παρολο που ειναι κουραστικο.ειδα και τις φωτο στος φεις και εχω παθει πλακα με τα αγορια σας(ελενη,ελενη,λορετα και χαρα) το ποσο αντρακια εχουν γινει,ειναι μουρλια.λορετα στειλε κανα κομματακι τζικ κεικ πορτοκαλι που ειναι απο τα αγαπημενα μου και μετα παω σε κλινικη αποτοξινωσης φαγητου:tongue::tongue: θαλεια μου σου ευχομαι να το ξεπερασεις γρηγορα και οποτε νοιωσεις ετοιμη να το βαλεις μπρος για το 2ο νινι.στεναχωρεθηκα πολυ:-(:sad:εμαθα και εγω για μια γνωστη μου οτι ειχε συνδρομο αδειου σακου,καπως ετσι μου το ειπαν.πηγε να γινει εγκυμοσυνη αλλα απετυχε.εκανε αποξυση αλλα εχει φαει φρικη γιατι προλαβαν οι ορμονες να κανουν αλλαγες.θα δειτε οτι το 2012 θα ειμαστε παλι ολες εγκυος,ας περασουμε ενα ανεμελο καλοκαιρακι:P:p:p

OjQkp2.png?B89kEt5q

καλησπερα σας!!!

τζεσικακι αυτο ελεγα χτες στον καλο μουοτι καποια φορα θελω να ερθω κερκυρα (πασχα) εννοειται για να δωσουμε και τα χερια.ξερεις τα συνοικεσια.τι κανει το μαναρακι σας?

να μου το φιλησεις

λωρακι φωναξε τον ασπρο σιφουνα να σε βοηθησει.

αννια εισαι ετοιμη?πως πηγε το μανικιουρ?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...