Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 11 λεπτά , linaa είπε:

Νομίζω κάνεις δεν τα καταφέρνει μόνος του. Αλλά εντάξει δύσκολο να γίνονται Κ οι δουλειές σε δικό τους χρόνο όταν υπάρχει ένα παιδι. Κ ειδικά αν το παιδί έχει πρόγραμμα οπότε εκεί θα χαθεί το κάνε την δουλειά σου όση ώρα θες . Εκεί θα μπει έχεις μισή ώρα Κ μετά πρέπει να γίνει κάτι άλλο.....

Συμφωνώ ! 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημερα!!!!

Ελπιζω να ειστε ολες καλα!Εμεις βηχουμε αλλα το αντεχουμε προ το παρον!

Καλη Ανασταση σε ολες!Να χαιρομαστε τα παιδακια μας!Να μας φερει η Ανασταση του Κυριου μας υγεια και αγαπη!Αφθονη!!

Φιλια πολλα!!!Καλα να περασετε και....καλες μασες!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

κοριτσακια μου καλη ανασταση! Ελενιτσα μου ο Αναστασης γιορταζει σημερα ε? Να τον χαιρεσαι, να ειναι παντα χαμογελαστος κ ευτυχισμενος οπως βεβαια κ ο Χρηστακης μας! Φιλια σε ολες!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

κοριτσακια μου καλη ανασταση! Ελενιτσα μου ο Αναστασης γιορταζει σημερα ε? Να τον χαιρεσαι, να ειναι παντα χαμογελαστος κ ευτυχισμενος οπως βεβαια κ ο Χρηστακης μας! Φιλια σε ολες!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Αυριο μαρη Λωρ γιορταζει το πιδι μ΄!!!! :) :) :)

Ρηνουλι μουυυυυυυυυυ καλη Ανασταση!!!Να χαιρεστε την οικογενεια σας!!!

Φιλακιααααααααα!!!Σμουτς!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

καλη ανασταση φιλες μου να χαιρομαστε τους γιωργηδες και τον ανασταση της ελενιτσας μας.εγω θα μεινω σπιτι με τα μικρα και μετα θα παμε θεοδωριδου.καλα να περασετε!!φιλακια

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

χριστος ανεστη!!

λεναλ μου ενα τεραστιο φιλι στον πανεμορφο πανεξυπνο και πανγλυκο μπεμπαρο!!να τον χαιρεστε και να εχει καλη τυχη στην ζωη του το αγορι σας και το μεγαλο και το μικρο.να χαιρεσαι οληηηηηη την οικογενεια σου φιλαρακι μου.

λουλου μου μακαρι να ησουν εδω να σου την δωσβω ολη την μαγειριτσα με ολη μου την καρδια.(και αυτο γιατι εγω δεν την τρωω) δεν θα σας πω τι εφαγα σημερα γιατι θα πεσουν φασκελα πασχαλινα.χαχα

σοφακι μου γλυκο τι κανετε χρονια πολλα.πατε για διασκεδαση ε?να περασετε τελεια και ριξε και κανα χορο για μενα .

τζεσικακι μου πολλα φιλια στην νυφουλα μου.και σε σενα φυσικα συμπεθερουλα.

μανιταρακι μου εμεις τα ψιλοειπαμε χτες.φιλια πολλα σε ολα τα χαριτωμενα παιδακια σου χρονια πολλα και φιλια σε σενα.

χαρουλιτσα μου χρονια πολλα!!!καλες προετοιμασιες για αυριο.κοιτα να βουλωσεις στοματα με τις μαγειρικες σου ικανοτητες χρυσοχερα μου.φιλια στον παυλο

αννια κοιτα να τρως λιγο καλυτερα μικρουλα μου.δεν νομιζω οτι ειναι διατροφη αυτη που κανεις.φιλια στο εμβρυακι σου.

μαρινακι χρονια πολλα να περνατε τελεια και να κλεισει μια για παντα το κεφαλαιο ιωσεις για τα μικρουλια σας

ταο μου καλο υπολοιπο εγκυμοσυνης σου ευχομαι και εννοειται να ειναι τελειομηνη

στεγια δεν πιστευω να εχεις ηδη συλλαβει ............... που εισαι ξεκινησατε προπονησεις?

καλες προπονησεις σε ολες σας κοριτσακια.αντε και πρωταθλητριες!!!!!!!

4ywWp2.png

καλησπερα κοριτσια μου,χριστος ανεστη,χρονια πολλα σε ολες μας με υγεια ευτυχια και αγαπη!!!!Εμεις ειμαστε καλα απλα πολυ τρεξιμο τωρα χτες για να τον κρατησω ξυπνιο να παμε στην ανασταση ειδα και επαθα.....σημερα πηγαμε ολο βολτες με το καροτσι μιας και ολοι ηταν κατω και εψηναν,εφαγα μονο λιγη πετσα και 5-6πατατες...και 3κομματια γαλακτομπουρεκο:tongue::tongue::tongue:...το βραδυ λεμε να αφησουμε τα παιδια και να βγουμε με ενα ζευγαρι για ποτακι(εγω χυμο)φιλια σε ολες..!

:-D

γεια σας χρονια πολλα και χριστος ανεστη...τι κανετε?εμεις ειχαμε κοσμο εδω και γινοταν πανικος 40 ατομα μαζευτηκαμε και ξεσαλωσαμε...

θαλεια μου πραγματικα λυπαμαι αλλα ολα για καποιο λογο γινονται...πρεπει να εισαι δυνατη τωρα...

χρονια πολλα και στους εορταζοντες!!!

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...