Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καληspερα και απο μας εχουμε τα κλασσικα γκρινα αληθεια το μμρ ποσ καιρο κανει συπτωματα???το καναμε 12/4 αν οφειλετε εκει η γκρινια οκ αλλιως θα τον κρεμασω αναποδα 217827.gif217827.gif ..εγω ξερνοβολαω ολημερις σημερα δεν μπορω να παρω τα ποδια μου,ευτυχως αυγα τσουρεκια και φαγητο εκανε η πεθερα σημερα οποτε ειμαι οκ...!φιλια σε ολες.ερχονται οι κουμπαροι...εκανα χοριακη και τα αποτελεσματα 743

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΚΑΛΗΣΠΕΡΟΥΔΙΑ! Εστω και αργά καλή Μεγάλη Βδομάδα να χουμε, Καλή Ανάσταση!!!

Μπήκα και γω στα γρηγορα για ένα γεια και φυσικά σας φιλώ και απειρα, σας σκέφτομαι.... Κάλή τελειομηνη εγκυμοσύνη Αννια μου! Συγχαρητήρια! Αντε και οι άλλες σιγά σιγά, εεε;;; Φιλάκια κορίτσια μου!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

annia μου νομιζω κοπελα μου ξεχασα να σου πω καλη εγκυμοσυνη να εχεις και ολα καλα να παμε (το αλτσχαιμερ μη με παρηξηγεις) εγω απο χοριακες ςειμαι ασχετη δε ξερω που παν τα 4. τι αλλα γιατι τοση γκρινια ο μικρος σου?? εμεισ το μμρ θα το κανουμε μετα το πασχα.. τι συμπτωματα εχει??

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

ειρηνακι καλυτερα χαλαρα παρα τεραστια τραπεζια. Οσο για τ'αυγα, σπασανε μερικα κ τα πιο πολλα τα μοιραζω! Αννια μου εχεις αναγουλες ε? Θυμαμαι τα δικα μου! Υπομονη! Ταο μου καλη ανασταση κ σε σενα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

γεια σας κυρια μου τι κανετε? εμεις μια χαρα και εγω 40 αυγα εβαψα και ευτυχως ειχα μονο 4 απολιες και εγω τα μοιραζω οπωσ και τα κουλουρια και τα τσουρεκια απο 3 δοσεις τα εκανα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Κορίτσια ήθελα να σας ευχηθώ καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση!

Δεν θα μπω καθόλου τις επόμενες ημέρες γιατί νιώθω απαίσια. Δυστυχώς δεν τα καταφέραμε με το καινούριο μικρούλη μας και σήμερα ήμουν στην κλινική για τα απαίσια σχετικά... Πιστεύω όμως πως όλα συμβαίνουν για κάποιο λόγο. Ευτυχώς έχουμε τον υπέροχο Παναγιώτη μας και αυτό με παρηγορεί...

Να είσαστε καλά και θα τα πούμε λίγο αργότερα που θα νιώθω καλύτερα.

Καλό Πάσχα!

(((Θαλίτσα))) πραγματικά στενοχωρήθηκα πολύ. Σίγουρα όλα γίνονται για κάποιο σκοπό, κοίτα μπροστά και μην ξεχνάς να χαμογελάς.

Ρε κορίτσια τι γκαντεμόσκονη είναι αυτή στην παρέα μας? Να ήταν το τελευταίο νέο που μάθαμε δυσάρεστο στο καφέ μας και από εδώ και στο εξής να συζητάμε μόνο για γεννητούρια.

Για να πάμε και στα ευχάριστα, Τάο μου πότε έφτασες κιόλας 30 εβδομάδων? 'Άντε κοπελάρα μου και μπήκες στο τελευταίο τρίμηνο!

Άννια μου το MMR κάνει πυρετό κλπ συμπτώματα κυρίως μεταξύ 8ης και 10ης μέρας άρα είστε στο επίκεντρο, μακάρι να μη σου κάνει τίποτα άλλο!

Ειρήνη και Χαρούλα γεια στα χεράκια σας! Καλά πόσες δόσεις κάνετε ρε κοπελιές?

Αν δεν καταφέρω να μπω τις επόμενες μέρες να ευχηθώ σε όλες Καλό Πάσχα με υγεία και χαρά στις οικογένειές μας!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

kthaleia μου πολυ στεναχωρεθηκα οταν το διαβασα...σε καταλαβαινω απολυτα....αλλα θα σου πω αυτο που ειπε και ο γιατρος σε μενα,οτι ολα γινονται για καποιο λογο...

καλο πασχα να ευχηθω και εγω αν δεν μπω αυτες τις μερες γιατι ειμαι σαν κοτοπουλο ζαλαδα και αγιος ο θεος....ολη μερα σημερα εκανα εμετο(σορρυ )και εχω φαει λιγα δημητριακα ενα μηλο το μεσημερι μια πιπερια γεμιστη με ρυζι τωρα εφαγα τοστ μονο με κασερι και αυτο ειναι το φαγητο μου για σημερα....

Καλημερα κοριτσια μου....

Θαλεια λυπαμαι πολυ.....ευχομαι να συνελθεις γρηγορα..το παιδακι σου θα σε βοηθησει σε αυτο..

Χαρα .....χαρας το κουραγιο σου κοριτσι μου!!Ακου σαραντα αυγα!!Εγω εικοσι...και με το ζορι!Μπραβο σου και του χρονου!

Μαρινακι καλη Ανασταση κοπελα μου γλυκεια!Ευχομαι να ειστε ολοι καλα!

Εμεις εχουμε βηχα και πολλες πολλες μυξες και φτερνισματα απο χτες...βρηκαμε μερες να αρρωστησουμε...δε το βλεπω να πηγαινουμε στη περιφορα σημερα...τουλαχιστον εγω και το μωρο....

Αννια υπομονη πουλακι μου....oi πρωτοι τρεις μηνες ειναι δυσκολοι...μετα...συνηθιζεις!!Ξερεις εσυ ;)

Φιλια σε ολες!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

γεια σας κοριτσακια μου σημερα ειμαι λιγο καλυτερα εχω ανακατωσουρες αλλα οχι τοσο εντονες....Το βραδυ θα παμε στον επιταφιο εχω 4χρονια να παω :oops: .......Σαν σημερα πριν 3χρονια σκοτωθηκε ενας πολυ αγαπημενος μου θειος και ειμαι καπως ψυχολογικα! :(

θαλεια μου λυπαμαι πολυ πραγματικα δε ξερω τι αλλο να πω

κοριτσακια μου γλυκα να σας ευχηθω καλη ανασταση γιατι δε ξερω αν θα προλαβω να ξαναμπω πολλα φιλια σε σας και στα ζουζουνιαα σας

εμεις αυριο θα φαμε στη πεθερα και τη κυριακη σπιτακι μας

πολλα φιλια

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

θαλεια λυπαμαι πολυ κοριτσι μου! Ευχομαι να νιωσεις συντομα καλυτερα! Χαρα μου χρυσοχερα χθες μπηκα απο το κιν κ με πεταξε εξω! Ελενακι μου αρρωστησε ο γλυκουλης μου? Μαρινακι εσεις καλα? Αννια υπομονη με τις αναγουλιτσες! Θα μπω κ αυριο να σας ευχηθω! Σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...