Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας και χαρα σας κοριτσακια μου.

εφτιαξα κουλουρακια ελατε να τα φαμε!!!!!!!!νωρις το θυμηθηκα

λου μου εισαι πουλ τυχερη για το μασαζακι που δεχτηκες.φυσιοθεραπευτρια ηταν η κοπελα?ποσο σου κοστισε?θελω και εγω.

μανιταρακι μου πολυ χαρηκα που μπηκες αντε πια μην με κανεις να σε περνω τηλεφωνο.εκτος και αν θελεις οποτε κανε μου αναπαντητη να σε περνω οποτε θελεις.φιλια πολλα

αννια ειχες και στον αντωνακη ανακατοσουρες?πωπω πρεπει να ειναι πολυ πακετο.

γλυκουλα τι καλα που ειστε στο εξοχικο .πολυ σε ζηλευω καθε τοσο τσουπ και αλλαζετε παραστασεις.θα βρεθητε και με την χαρουλα?φιλια στο θηριακι σου

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημερες καλημερες!!!!!

Μεγαλη Τεταρτη σημερα και πρεπει επιτελους να παμε λιγο εκκλησια...βεβαια πρεπει να βαψω και τα αυγα μου το βραδυ γιατι αυριο δε θα προλαβαινω οποτε και παλι δε ξερω αν θα μπορεσω...θαπροσπαθησω ομως!!!Χτες το απογευμα εκανα τσουρεκια!!!Πρωτη φορα!Στην εμφανιση καλουτσικα ειναι...στη γευση θα μου πει ο μπαμπακας μου που θα ρθει σε λγο αφου ολοι νηστευουμε...τα παιδια φυσικα δε νηστευουν αλλα οταν τα ξεφουρνισα χτες κοιμοντουσαν...ας ελπιχουμε οτι θα τρωγονται χιχιχιχι!

Αννια μου ολα καλα με το νινακι σου!Προσοχη και οχι πολυ κουραση λοιπον!!!Αν....γινεται αυτο με δυο παιδια!

Λορετακι....τι μασαζακι ειναι αυτο;;;Δδε με τα πες αυτα στο τηλεφωνο...:)

Γλυκουλα τωρα εξοχικο θα μενετε;;;

Ρηνουλι μου ειμαστε οι προκομενες της παρεας;;;χαχαχαχαχα ;)

Μαρινακι μου πως ειναι τα παιδακια σου;;;Αχ ελπιζω καλυτερα σημερα!Σε σκεφτομαι πολυ!Φιλακια σε οοοοοοοοοοοοοοοοολες σμουτς! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γειά σας κοριτσάρες μου,τι κάνετε?

Εγώ είμαι πολύ,πολύ καλά!!!!!!

Μόλις με ενημέρωσε η νονά του Γιάννου πως θα έρθουν να κάνουν μαζί μας Πάσχα!!!!

Γιούπι τρέλα γιατί ο μπαμπούλης μας δουλεύει απογευματινός και θα βαριόμουν πολύ μετά που θα έφευγε!!!!!!

οσο για τα υπόλοιπα έχω εδώ και 3 μέρες και θέλω να φτιάξω τα σμυρναίικα,μιά μου έλειπαν τα αμύγδαλα,μία μου έλειπε η ζυγαριά οπότε και σήμερα το βράδυ θα τα φτιάξω!!!

Τι λέτε σήμερα θα πάτε στο Ευχέλαιο?

Εμείς λέμε να πάμε οικογενειακώς..

Θα δούμε...Τώρα πάντως τα 2 αντράκια μου κοιμούνται αγκαλίτσα...

Έχω 2-3 μέρες που πετάω στα σύννεφα...

Είμαι τρελά ερωτευμένη και έχω λιώσει στα φιλιά με τον Γιάννο αλλά και με τον Τζώνυ!!!!χαχαχαχαχαχαχα

Εχτές 19/4 είχαμε επέτειο της σύλληψης του Γιάννου και την γιορτάσαμε (όχι με προπόνηση,δε μπορώ Μ.Εβδομάδα) αλλά με χαλβά.χαχαχαχαχαχα

Εντωμεταξύ αρχίζω προχτές και του λέω του μπαμπούλη μας ξέρεις άυριο έχουμε την επέτειο...

ξέρεις ε δουλεύεις νύχτα όπως και τότε.

ξέρεις ε θα φτιάξω τα κουλουράκια όπως τότε έφτιαξα το εκμέκ.

ξέρεις ε αδιαθέτησα στις 13 όπως και τότε...

να βλέπατε τα μάτια του συζύγου!!!!χαχαχαχαχα

Τώρα όσο αφορά εσάς σα έχω λίγο χάσει...

Ελένη μου ΄χάρηκα που σε είδα αλλά τι ώρα είναι αυτή καλή μου?Σε πειράζω...

Είστε χρυσοχέρες μαζί με την ειρήνη για στείλτε και από εδώ λίγο τσουρεκάκι η μια και κανα κουλουράκι η άλλη...

Γλυκούλα έβαλες νετ και στο εξοχικό?Γιούπι θα τα λέμε και από εκεί πλέον εε?

Μπράβο!Τι κάνει ο Ευθύμης?Πολλά φιλάκια..

Άννια μου πολύ σκέφτομαι πως περιμένουμε διδυμάκια!!!!!!Ανακατωσούρες από τώρα και με τέτοια χοριακή!!!!χαχαχαχαχα

Μην κουράζεσαι..στο ξαναλέω...

Λορετάκι αυτά είναι μασαζάκι και λιώσιμο!!!!!!

Μανιταράκι μου τι κένετε?

Πολλά φιλάκια και εδώ να ξέρεις πάνε όλα πρίμα!!!!!!

Μαρινάκι μου πως είναι η κουκλάρα μας?Πολλά φιλάκια...

Τζες σας ζηλεύω εκεί στη Κέρκυρα δεν έχετε κάτι ωραία έθιμα τώρα το Πάσχα?Φιλάκιαααααα

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας και από μένα!!! απο το πρωί γράφω στο κινητό και σβήνονται!!!

Αννια μου εχεις πολύ καλή διάθεση ε; μπράβο κορίτσι μου, μακάρι να το επαναλάβετε το θαυματάκι φέτος!!

Ελενάκι μου εκανα και γω ενα μασαζάκι γιατί το σωμα μου είναι πιασμένο παντου. Ειρηνάκι ειναι απλή μασέζ (:) παιρνει 20 ευρώ για μία ώρα καλά δεν ειναι;;; πάω να βάψω αυγά...αυριο τα βάφουν αλλά δε θα προλάβω...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

geia sas κοριτσακια τι μου κανετε?

εγω εκανα τσουρεκια κουλουρια και εχω βρασει και τα αυγα μου τα εχω ετοιμα να τα βαψω αυριο

ουφφφφ τι αλλα? εμεις φετος θα ψησουμε σπιτι μου πρωτη χρονια στο δικο μας σπιτι και θα ερθουν οι γονεις μου και πεθερικα μου και ο αδερφος του αντρα μου με παιδια και γυναικα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

καλησπερα σας!!!

στελλιτσα ετσι που τα ελεγες στον αντρα σου ειμαι σιγουρη οτι περιμενε να του πεις και ειμαι εγκυος οπως και τοτε!!!ευχομαι να σας ερθει μολις το αποφασισετε.

χαρουλιτσα μου.τελεια θα περασετε!πολυ ωραια που θα ερθουν ολοι οι αγαπημενοι σας.

λες να τα βρασω και εγω σημερα.για μεγαλη πεμπτη λενε βαψιμο πειραζει αν θα βρασουν αλλη μερα?καλα κατα τις 0.00 θα ξεκινησω για να ειμαι μεσα.αυριο θα κανω και τα τσουρεκια μου.εκτος και αν με πιασει σπαριλα και δεν κανω τιποτα περα απο τα αυγα.

4ywWp2.png

Γεια σας!!! Σας μιλάει η ανεπρόκοπη της παρέας, ουτε τσουρέκια έκανα (ούτε κατά διάνοια), ούτε κουλουράκια φέτος, ούτε και αυγά προβλέπω να βάφω, μάλλον θα τα βρω όλα έτοιμα! Χεχεχε! Η μικρή μου ευτυχώς είναι τελείως απύρετη σήμερα και...πάμε για άλλα!

Στελλίτσα σε καμιά 15 αριά μέρες να περιμένουμε ανακοινώσεις???? Όπως τότε?

Κι εγώ Άννια για δίδυμα σε κοβω με τέτοια χοριακή! Φτού φτού να μη σε ματιάσουμε και άντε να πάρεις τα πάνω σου με τις αναγούλες!

Λορετάκι μια χαρά σου παίρνει 20 ευρώ η κυριούλα!

Ελενίτσα και Χαρούλα θα με ξελασπώσετε να στείλετε κανένα τσουρέκι κατά δω ή θα βολευτώ με Τερκενλή και θα πείσω άπαντες ότι τα έκανα μόνη μου? :)

mGKop3.png60Jvp3.png

αααααααα κοριτσακια το εχω πει πρωτη για τα διδυμα πριν καλα καλα παει στο γιατρο η αννια.παω να βρω το ποστ μου.

μαρινακι μια χαρα η μικρη σας.ευχομαι να μην ξανααρρωστησει ποτε ποτε!

ουτε εμενα μου φαινονται πολλα για το μασαζακι λου.

4ywWp2.png

το βρηκα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.parentscafe.gr/showthread.php?t=790&page=771

το μηνυμα 23105

ετσι και ειναι διδυμακια θα παω να γινω μεντιουμ.και αν ειναι και ενα αγορι και ενα κοριτσι οπως μου ηρθε η φωτιση δεν το συζητω!!!!!!!!!!!!!

αλλα ρε στελλιτσα και μαρινα που γραφει η αννια για χοριακη?κοιταζα τα μηνυματα αλλα δεν ειδα να γραφει καπου.

4ywWp2.png

Γεια σας!!!!

τι μου κάνετε; εγώ άβαψα αυγά χθες! πειράζει;

Σημερα εφτιαξα τα καλαθάκια μου και θα πάμε να φάμε στα πεθερικά. Ηρθε και ο αδερφός του Γιώργου με την Γερμανίδα συνυφάδα ή όπως αλλιώς λέγεται! Αυριο θα φύγουν όλοι μαζί και θα μείνουμε οι 3 μας!!!!! τελειααααα! ουτε τραπέζια ουτε τιποτα! μονο βόλτες, φίλους και παιχνίδι!!!!

Ρε παιδιά τι δίδυμα λέτε; το καταλαβαίνετε από την χοριακή;

Ειρηνάκι έκανες τσουρέκι; Ελενάκι ωραία τα τσουρεκάκια τα δικά σου;

Αχ πάω να την πέσω

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!

αυγα οκ

κουλουρια οκ

τσουρεκια φουσκωνει ακομα το ζυμαρι.

η συνταγη ειναι 2 χρονων δοκιμασμενη της μπαρμπαριγου.

μαρινακι και εσεις και του χρονου να εχεις και την βοηθεια της μικρης χρυσοχερας.

τα αυγα βγηκαν χαλια αλλα δεν με απασχολει για το καλο τα εκανα.απο τα 11 σωθηκαν τα 7 και καλα βαφτηκαν τα 3.χαχα

4ywWp2.png

30 ε ?ποιος θα τα φαει καλε?

το μεσημερι εφτιαξα στον μπεμπι λαχανικα και αλεσα πατατα καροτο κολοκυθι αυγο ψωμι και λαδι και το εφαγε τσακα τσακα.καλεσα την πεθερα αλλα δεν ειναι ευκολο για τον πεθερο.ειναι μεγαλος ανθρωπος και δεν ξεκουναει ευκολα.μπορει να ερθουν ο αδερφος μου με την οικογενεια του.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...