Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Τέλεια τα νέα Άννια μου! Και 10 κιλάκια έινια μια χαρά, δεν είναι πολύ λίγα!! Αλλά φρόντισε μόνο να ξεκουράζεσαι αυτήτη φορά και να μην καθαρίζεις και κάνεις δουλειές ολημερίς και οληνυχτίς!!! Άσε τις γενικές για του χρόνου!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

χαχαχα χριστινακι και να θελω δεν μπορω,γιατι εχω τετοιες ζαλδες και ανακατωσουρες απο χτες ουτετα ποδια μου δεν μπορω να παρω.....Μια χαρα εχει και ενα θετικο το οτι δεν θα γινω τοφαλα σε αυτη τ ην εγκυμοσυνη(να πανε ολά καλα βεβαια)...Θα γουρουνιαζω αλλα με μετρο

:-D

μπράβο άννια μου, όλα καλά. Τα κιλάκια λίγα είναι αλλά θα προσπαθήσεις... Ουφ ολη μέρα τρώω και γω σήμερα, κλαψ μου έλειψε το γυμναστηριο αλλά ειμαι ψιλοχάλια. Λέτε αύριο να είμαι καλά; αχ μακάρι!

Και είναι δυνατόν να μην έχουμε μια βιταμίνη σ'αυτό το φαρμακόσπιτο;;;:shock:

πάω να μαλλώσω τον αντρουλη μου

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Άννια μου μια χαρά η χοριακή σου, χαλαρά μην κουράζεσαι και μην παίρνεις θάρρος με το που θα νιώσεις καλύτερα!

Θαλίτσα τέλεια που ακούσατε καρδούλα! Το Dubai κι εμένα δε μου άρεσε!

Στέλλα άντε να τους τάξουμε βόλτα μπας και δούμε άσπρη μέρα! Χτες πάλι κάτι έκανε, μέχρι 10 βήματα αλλά μετά βαρέσαμε ένα 39,6 και όλα καλά!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλησπερα!!!!πολυ χαρηκα που μπηκα και διαβασα τα ευχαριστα:Pαννια μου και θαλεια με το καλο να ερθουν τα μωρακια σας.τετοια να ακουω καθε μερα και να μου φτιαχνει η διαθεση.μαρινακι περαστικουλια,που θα παει θα σταματησουν αυτες οι παλιοιωσεις.σοφακι καιρο ειχα να σε διαβασω.την ψιλοαρπαξα και εγω με τον τρελο καιρο.λορετα τον μαη ξεκιναω τζιμ για να σου κανω συμπαρασταση(βεβαια ελπιζω να μην εχω αλλαξει γνωμη γιατι αν εχει καλο καιρο θα αρχισω τα μπανια)ελενακι μου μου πολυ αρεσει το κουρεμα του ανασταση οπως μου αρεσει και του μπιλακου μου.εξαλου θα δυναμωσουν;)τι αλλα,ολο ξεχναω.μου λειπετε ολες πολυ πολυ πολυ.αααααα για πειτε μαρινακι,χριστινακι και θαλεια γιατι δεν σας αρεσε πολυ το ντουμπαι,δεν το προτεινετε δλδ για ταξιδακι????χριστινακι τι εγινε τελικα με τις διακοπες,ποτε φευγεις???

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Γεια σας και πάλι! Πήγα επιτέλους και ψώνισα παπούτσια ανοιξιάτικα διότι κυκλοφορούσα με μπότες με 25βαθμούς...έλεος! Δεν είχα τίποτα όμως.. όχι ότι αυτά που πήρα μου αρέσουν αλλά θα κάνω υπομονή ένα μήνα μέχρι να αρχίσω να βάζω τα πεδιλοειδή!

Βρε Μαρινάκι τόσο πυρετό ανέβαση η κουκλίτσα σου;; Περαστικούλια..τι να πω... σε ακούω ψύχραιμη τουλάχιστον!

Τζες μου φεύγουμε Μ.Παρασκευή και απότι είδα ο καιρός δεν θα είναι καλός...γμτ!! Όλη αυτή την εβδομάδα είναι καλοκαίρι και όταν θα πάμε εμείς θα χαλάσει...γκρρρρ.... Όσο για το Ντουμπάι ίσως δεν το είδα πολύ αντικειμενικά..δεν είανι ότι δεν στο προτείνω απλά το βρήκα πολύ τεχνητό! Εμείς πήγαμε και αρχές Σεπτεμβρίου μετά τις Μαλδίβες που ήταν ο παράδεισος και ίσως γι'αυτό ξενερώσαμε τόσο πολύ..επίσης είχε ΤΡΕΛΗ ζέστή τότε! Δεν αντέχαμε καθόλου έξω! Αν ποτέ αποφασίσετε να πάτε νομίζω ότι την άνοιξη θα είναι πολύ καλύτερα!

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσια γυρισα απο γιατρο ολα καλα...ειδαμε βεβαια μονο σακο και ξεκιναω ενεσεις ηπαρινης που θα πρεπει να της κανω μονη μου 1καθε πρωι...:shock::-(και ειμαι γενικα πολυ φοβιτσιαρα σε αυτα......αυτα τωρα βραζω μπροκολο αν και ψιλοανακαταευομαι αλλα νηστευω και δεν θελω να γουρουνιασω....

:-D

Βλέπω το νησί και έχει διαφημίσεις οπότε μπήκα να σας διαβάσω!

Άννια μου δεν είσαι καν 4 εβδομάδων, δηλαδή δεν είχες ακόμα καθυστέρηση, οπότε λογικό να βλέπετε μόνο σάκο προς το παρόν!Κάνε κουράγιο με τις ενέσεις και σε λίγο θα σου γίνουν συνήθεια!

Χριστινάκι για πες μας για πού με το καλό?

Εμείς πάλι χτυπήσαμε 39,6 και έκανε τρελό εμετό το γάλα της η μικρούλα μου, ελπίζω αύριο να είναι καλύτερα, τελικά της έβαλα αντιπυρετικό υπόθετο γιατί δεν έπεφτε ούτε με πονστάν ο πυρετός.

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

χριστινακι τι εκανες τα αξημερωτα καλη μου?με γεια τα παπουτσακια σου.διακοπες ετοιμαζετε ε?τελεια!!!με το καλο κοριτσακι μου.

τζεσικακι δεν πες μου οτι θα πας και εσυ για χτισιμο κορμιου.αμαν ρε παιδια ας μην και καμια τσουπωτη να κανει παρεα μαζι μου.μηπως τελικα πρεπει και εγω να μπω στην διαδικασια?να ξερεις οτι και εσυ μας λειπεις πολυ συμπεθερουλα μου.

οπως μου λειπει παρα πολυ και το μανιταρακι που μου φαινεται οτι επιτηδες δεν μπαινει για να μας κανει να την αποζηταμε.αντε μανιταρακι μου τα εχεις καταφερει!!φιλια πολλα

αννια ευχομαι να πανε ολα μια χαρα.εκανες αξετασεις για θρομβοφιλια και σου τις συνεστησε ενεσεις?

θαλεια εγω επερνα utrogestan απο την μερα που εμαθα οτι ειμαι εγκυος μεχρι και 6 μηνων.εγω τα επερνα κολπικα.το ιδιο το χαπι το περνεις με δυο τροπους.η απο πανω η απο κατω.εγω εχασα ενα εμβρυακι στις αρχες τις εγκυμοσυνης οποτε και μου το εδωσε προληπτικα βοηθαει να κρατηθει το εμβρυακι .μου ειχε πει να περνω και ενα σαλοσπιρ την ημερα για παν ενδεχομενο θρομβοφιλιας αλλα δεν τα πηρα ποτε.το utrogestan ειναι κορτιζονη .

οπωσδηποτε να περνετε ολες οι εγκυουλες φυλλικο οξυ http://www.google.gr/#hl=el&source=hp&biw=1382&bih=687&q=%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B9%CE%BA%CF%8C+%CE%BF%CE%BE%CF%8D&aq=0&aqi=g2g-s1g4g-s1g2&aql=&oq=%CF%86%CF%85%CE%BB%CE%BB%CE%B9&fp=432240bb05f52a0

μαρινακι και παλι περαστικα σας.ευχομαι να μην ξανα αρρωστησετε ποτεεεεεεεεεεεεε

4ywWp2.png

δεν ημουν τωρα τελευταια εγινα.εβλεπα που καθοταν ο δημητρης με τις ωρες και απο το να βλεπω την πλατη του ειπα να παρω θεση

καλα ειναι κοιμαται,σημερα κοιμηθηκε περισσοτερο το μεσημερι και νωριτερα το βραδυ.τωρα που τον εχω κουρεψει νομιζω οτι αλλαξα παιδακι.τελειως διαφορετικος.πλακα εχει.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...