Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλημέρα χρονια πολλα κ καλη χρονια!!Με υγεια κ τύχη!!!

Θα ήθελα τη βοήθεια κ τη γνώμη όποιας κοπέλας γνωρίζει (δε ξέρω αν γράφω στο σωστό θέμα).Γεννεσις η γέννημα έχουν καλύτερο εμβρυολογικο;ενώ ελεγα να ξεκινήσω στον κ.Σφακιανουδη ψάχνω κ για το γέννημα στον κ.Μαντουδη γιατί διάβασα κάπου ότι εχρι ξεκινήσει ένα καινούργιο πρωτόκολλο duo stim για διπλή διέγερση ωοθηκών σε γυναίκες με χαμηλό απόθεμα..

Έχει κάνει κάποια το συγκεκριμένο πρωτόκολλο;

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Χαχαχα κι εγώ έπαθα πλάκα που το θυμάσαι!!!

Τα χέρια μας όταν χαιδεύουμε την κοιλιά τα βάζουμε πάντα χαμηλό κάτω από τον αφαλό και το μωρό νιώθει τη ζεστασιά και κατευθυνεται προς τα εκεί, και όταν ξαπλώνουμε βάζουμε μία κουδουνίστρα ανάμεσα από τα πόδια και το μωρό τείνει να πάει εκεί που ακούει τον ήχο!

Είναι λίγο αρρωστούλα πάλι Σόφη μου!

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

περαστικα σας...κι εγω την προηγουμενη βδομαδα αρρωστη ημουν ...τσατσαλωθηκα τελειως και βγηκα η κυρια...εχω παντα την ταση να αλλαζω χειμερινα καλοκαιρινα πολυ νωρις .και αντε το χειμωνα παει κι ερχεται.το καλοκαιρι ομως Παντα την αρπαζω αααααψψψψψψψψψουυυυυ

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

ΗΡΘΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΔΩ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

καλησπερα σας,

καλη μεγαλη εβδομαδα!

ο καλος μου εχει σημερα γενεθλια.ευχομαι να ειναι παντα καλα και παντα διπλα μας.

αννια μου πολλα συγχαρητηρια!!σου ευχομαι τα καλυτερα.φανταζεσαι να εχεις διδυμα.ωραια θα ηταν χαχα.οπως και να εχει σου ευχομαι να εχεις μια τελεια και τελειομηνηνη εγκυμοσυνη.

μαρινακι περαστικα σας ρε κοριτσακι μου.τι τραβας και εσυ ρε κουκλιτσα μου.

σοφακι τι κανεις ?μας εχεις εγκαταλειψει τελειως εσυ κυρια μου.οταν λες τσατσαλωθηκες να υποθεσω οτι εννοεις τσιτσιδοθηκες?αχ ωρες ωρες δεν σας πιανω.

στελλιτσα τι κανεις?παλι ξενυχτι και εσεις?

σημερα ηρθε η νονα και μας εφερε την λαμπαδα του μπασμενου μου.απλη λαμπαδιτσα οπως την παραγγειλαμε και αυγο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

ΓΕΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ είδα φως και μπήκα...

καλέ νύχτα ο μπαμπούλης και έμεινα εδώ να σερφάρω.......

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Με τα νέα της Αννιας μας ξεχασα να σχολιάσω τα νέα από το Μαρινάκι μας....

αχ μωρέ η Μαριελενα μας κόλλησε?ωχου πια με αυτές τις παλιοιώσεις...

αααα να μη ξεχάσω δε πειράζει που είχατε πισωγυρίσματα με την Περπατόπιτα μας κάνετε συμπαράσταση..Τι σόι ζευγάρι θα ήταν αλλι'ως...Βρε λες να τους δούμε να περπατάνε αν τους τάξουμε συνάντηση?

cIhqp3.png

9knMp3.png

καλα κανεις!εμεις αποχωρουμε σιγα σιγα!αντε καλο ξημερωμα!!!!!!

Καληνύχτα θα την κάνω και εγώ πάω για τούφες...βαρέθηκα μόνη...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Αχχχ καλησπέρα, καλημέρα ούτε ξέρω τι να πω τέτοια ώρα....

Κοιμήθηκα 2,5 ωρίτσες, ξύπνησα και δεν μπορώ να ξανακοιμηθώ με τίποτα... τέελειααα!

Καλα μου λέτε τι είναι αυτές οι 'τούφες' που λέει η στέγια συνέχεια;;:D

Αχχ βαριέμαι..τι να κάνω τέτοια ώρα; Πάω να φάω μου φαίνεται...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερούδια σας!!!! Καλή εβδομάδα!!!

Έχετε γράψει τόσα πολλά που δεν τα θυμάμαι πια!! Μου έμεινε όμως το νέο της Άννιας και καταχάρηκα!!! Μπράβο σας!!! Ελπίζω να πάνε όλα καλά!

Εμείς τελικά είδαμε καρδούλα τσουπου τσούπου την Παρασκευή. Δεν ακουγόνταν αλλά είδαμε που χτυπούσε. Μας είπε και ο ντοκτόρ ότι όλα είναι καλά και ησυχασα... Να σας πω την αλήθεια είχα φοβηθεί λίγο γιατί στο Ντουμπάι είχα κουραστεί παααααρα πολύ (δεν μου άρεσε και τόσο κιόλας) και είχα άγχος. Ευτυχώς όλα καλά. Μόνο που μου είπε να πάρω utrogestan 2/μέρα και από την ταραχή μου δεν τον ρώτησα για ποιο λόγο. Το έχει πάρει καμιά σας; Γιατί το δίνουν;

Ετοιμαζόμαστε και για την εκδρομή μας στην Ύδρα! Μ. Πέμπτη θα φύγει ο μικρός με τους γονείς μου και εμείς θα πάμε Μ. Παρασκευή. Θα περάσουμε ένα βράδυ "μόνοι μας"!!! Αμαρτία Μ. Εβδομάδα αλλά κοντεύουμε να το ξεχάσουμε!!

Δεν σας ζαλίζω άλλο για την ώρα. Θα ξαναμπω αργότερα γιατί δεν βλέπω να έχω όρεξη για δουλειά σήμερα....

φιλιά!!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου,

Αννια μου με το καλό η νέα σου εγκυμοσύνη!!!! Ευχομαι ολα να πάνε καλά! Εμείς αν περιμέναμε ετσι να πιασουμε παιδί ακόμη στην προσπάθεια θα ήμασταν! Θάλεια μπράβο που είδατε την καρδούλα. Αντε να μη κουράζεσαι και συ πολυ. Το ντουμπάι είναι ψιλοβαρετό μου έχουν πει. Τι λες και συ;

Χριστινάκι τι σ'επιασε χθες και δε κοιμήθηκες; τελικά εφαγες; ελπίζω όχι...πώς τα χάνεις έτσι τα κιλά μπαμ μπαμ βρε παιδί;;;;

Σοφάκι μου τι κάνεις; Θες και τρίτο ε;;;;; μπράβο...

Μαρινάκι περαστικά σας...και γω άρρωστη είμαι και δε θα παω γυμναστηριο. μπουχουχουχουχουχ...μέχρι πριν απο λίγο σκεφτόμουν να πάω αλλά μου την είπε ο άντρας μου και τώρα ξαπλωσα λιγάκι. Ηρθε η μαμά μου ευτυχώς να κρατήσει τον μικρό...Εχω μπουκωμα, πονάει το στομάχι μου και έχω πάθει και ένα πιασιμο στην πλάτη...μουρλια

Στέγια μου τι κάνει ο Γιάννος μας; σημερα γινομαστε 15 μηνών!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσια και καλη μεγαλη εβδομαδα!

τι κανετε?

εμεις πολυ καλα, ειχα αρκετη δουλεια αυτες τις μερες και ετρεχα να τα προλαβω ολα, ανυπομονω για το πασχα και τις λιγες μερες αργιας. Δεν θα φυγουμε αλλα ελπιζω οτι θα περασουμε πολυ καλα εδωπερα.

Αννια μολις διαβασα τα νεα σου, με το καλο, ολα να πανε καλα.

ωρες ωρες κι εγω το βαζω στο μυαλο μου το τριτο, αλλα νιωθω ακομα τη φωτεινουλα μου πολυ μωρακι και λεω, να μεγαλωσει λιγο ακομα και να το ξανασκεφτουμε..ΑΝ... Αν τωρα εμενα εγκυος, το πιο πιθανο να εμπαινα στο τρελαδικο :-P:razz::-P

Καλημερούδια!! Αχ τελικά κοιμήθηκα στις 6 το πρωί..:shock::shock:

Και λορεττάκι δεν το γλύτωσα το φαγητό...αλλά εντάξει ένα τοστάκι έφαγα, μην φανταστείς κάτι φοβερό!

Θάλεια μου μπράβο για τα τέλεια νέα! Utrogestan δίνουν απ'ότι ξέρω αν υπάρχει φόβος αποκόλλησης ή κάτι τέτοιο. Εγώ δεν έχω πάρει ποτέ!

Το Dubai ούτε εμένα μου άρεσε...καθόλου όμως..πολύ τεχνητά όλα..το ξενοδοχείο όμως που μέναμε ήταν ΦΟΒΕΡΟ! :wink:

PCqNp2.png

κοριτσακια καλημερα,πριν απο λιγο εμαθα τα αποτελεσματα 447η χοριακη με βαση την τελευταια περιοδο 24/3 μια χαρα ειναι...το απογευμα εχω γιατρο...σας ευχαριστω παρα πολυ για τις ευχες σας...μιλησα και με τον χειρουργο που μου ειπε οντως χριστινακι να μην βαλω πανω απο 3κιλα το πρωτο τριμηνο και συνολο πανω απο 10κιλα σε ολη την διαρκεια...αν και δεν νομιζω να βαλω κιλα γιατι ξεκινησα με πολλες πολλες αναγουλες ακομα και η μυρωδια με κανει να θελω να κανω εμετο..

:-D

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...