Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 15 λεπτά , Alex@ είπε:

Αν πριν δεν έκανες καμία άσκηση, ο οργανισμός είναι λογικό τώρα που ξεκίνησες να προσπαθεί να προσαρμοστεί στις νέες συνθήκες, οπότε μπορεί να επηρέασε τον κύκλο σου εφόσον ξεκίνησες πριν συμβεί η ωορρηξία κι να την καθυστέρησε. Έχεις μέρες καθυστέρηση; για να ηρεμήσεις κλείσε έναν υπέρηχο στον γυναικολόγο σου να σε δει.

Είμαι στα μέσα του κύκλου χωρίς ίχνος συμπτωμάτων κύκλου. Φαίνεται σαν να μην έχω οιστρογόνα, δεν έχω καν υγρά τα κλασικά. Ναι ξεκίνησα ενώ ήμουν αδιάθετη. Έκανα τον Οκτώβριο. Αλλά ναι αν δεν μου ερεθει σε 2 εβδομάδες ή δεν ξεκινήσουν κάποια συμπτώματα γόνιμων ημερών θα πάω σίγουρα. Έχω και περίεργα συμπτώματα και σκέφτηκα μην έχω κύστη. Και ναι έχω να γυμναστώ 6 μήνες. 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Κοριτσάρες μου γεια χαρανταν!!!!!!!!!!

Τι κάνετε?Εμείς δε χορταίνουμε βόλτες....

Του αρέσουν......

Μετά μπάνιο,μαμ και ύπνο βαθύ......

Εχτές έκανε και το πρώτο ξενύχτι στη γιαγιά και τον παππού...Αν δε φεύγαμε να έρθουμε σπίτι δε θα κοιμόταν...

Το μάτι γαρίδα και το στόμα λόγια....

Στο αυτοκίνητο να παρακολουθεί τα πάντα....

Και μπάνιο στις 1:30...

Σήμερα πάει για δουλειά ο μπαμπούλης οπότε θα πάμε βόλτα με τα πόδια....

Α!!!Εγώ κόλλησα από την πεθερά κάτι με πόναγαν τα εντεράκια μου και πήγαινα συχνά τουαλέτα...Δε μου είπε πως έχει κάτι και το είπε στον άντρα μου και με το που του λέω με κόλλησε δε ντρέπεται...νευρίασε....

Πάλι καλά ο Πρίγκιπας δε έχει δείξει κάτι....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Καλησπερα Στεγια μου!Αφου δε κολησε το μωρο αυτο ειναι το σημαντικο...δεν ειπε τιποτα μη τυχον και δεν πηγαινατε....γιατι γι αυτους αυτο ειναι το σημαντικο...και δε σκεφτονται τιποτα αλλο.....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Kαλησπέραααα κοριτσάκια μου!! Τι μου κάνετε;

Και εμείς πήγαμε βόλτα το πρωί με το καρότσι.. ο θεός να το κάνει βόλτα υατό βέβαια.. στην Αθήνα δεν θέλεις καρότσι.. 4χ4 θέλεις για να βγάλεις μια βόλτα το μωρό σου με τα κ**πεζοδρομια και το μπάχαλο που ο καθένας κάνει και παρκάρει όπου γουστάρει ...

αχχ καλά στέγια μου εγώ θα τα είχα πάρει πολύ χοντρά.. μα είναι δυνατόν ρε γμτ... με νεογέννητο και αυτή να μην το σκέφτεται ότι μπορεί να το κολλήσει;; τι να πω...

Λοιπόν θυμάστε τι σας έλεγα για το γάλα που σα να μην έχω πολύ αυτές τις ημέρες;; Ε... είχα κόψει λίγο τις σοκολάτες... εχθές ξαναέφαγα μια τεράστια και ναααα το γάλααα!!! Οπότε τώρα έχω και επίσημα δικαιολογία ότι όσο θηλάζω... τις σοκολάτες δεν τις κόβωωωω!!!!:tongue::tongue:

PCqNp2.png

Κοριτσάκια μου καλησπέρα τι κάνετε?

Θέλω τα φώτα σας!

Αποφασήσαμε πρώτα ο Θεός να κανουμε τα βαφτήσια της μικρής τέλη Ιουλίου!

και έχουμε μια ιδέα με τον άντρα μου να κεράσουμε και εκτός απο μπομπονιέρε και βαζάκια με γλυκό του κουταλιού ή βανιλια υποβρύχιο μήπως ξέρετε που μπορώ να βρω φθηνά γλυκά του κουταλιού και βανίλια?

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

Μαράκι μου εγώ εδώ είμαι αλλά δυστυχώς δεν ξέρω να σου απαντήσω!! Μια ιδέα όμως είναι να το φτιάξεις μόνη σου!!! :rolleyes::rolleyes: Και σπιτικό, και νόστιμο και πιο οικονομικό σίγουρα θα σου βγεί!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Λοιπόν θυμάστε τι σας έλεγα για το γάλα που σα να μην έχω πολύ αυτές τις ημέρες;; Ε... είχα κόψει λίγο τις σοκολάτες... εχθές ξαναέφαγα μια τεράστια και ναααα το γάλααα!!! Οπότε τώρα έχω και επίσημα δικαιολογία ότι όσο θηλάζω... τις σοκολάτες δεν τις κόβωωωω!!!!:tongue::tongue:

Χριστινάκι εμένα δε σταματάει ο στομας μου από δαύτες γι αυτό και πλημμυρίζω και αλλάζω 2-2 τις μπλουζες!:mrgreen::D:D:D

mGKop3.png60Jvp3.png

Eμένα Μαρινάκι δεν τρέχει καθόλου το γάλα!! ΑΦού είχα αγοράσει και ...πως τα λένε τώρα, δεν μου έρχεται η λέξη... και δεν τα έχω χρησιμοποιήσει καθόλου! (που είναι σαν βαμβάκια για να μην τρέχει το γάλα??)...κόλλησα τελείως!

Αχχ πάω να αποθηκεύσω λίγο τώρα που έχω για... ώρα ανάγκης και επανέρχομαι!!:cool:

PCqNp2.png

Δηλ οι σοκολάτες κατεβάζουν γάλα?

Άντε ρε και δε τρώω..Αν και δόξα το Θεό δεν έχω παράπονο...

cIhqp3.png

9knMp3.png

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Παρ'ελαβα το σλινγκ αλλά μ'εχρι στιγμής δεν καταφέρνω να βάλω τη μικρή μέσα σωστά! Πού θα μου πάει όμως!

Μαρία ούτε εγώ ξέρω να σε βοηθήσω!

Καλορίζικο θα το ευχαριστηθείτε σίγουρα μαμά και κόρη....

cIhqp3.png

9knMp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...