Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

και ο βασιλης ειναι ζηλιαρογατο,οταν κανω οτι φιλαω τον δημητρη οτι και να κανει τα παραταει τρεχει τρεχει τσιριζοντας απο χαρα και ερχεται και πλακωνει τον δημητρη στα φιλια και λεει μαααααααααα (το φιλακι).εμενα με εχει τελειως γραμμενη.λεει μονο μπαμπα,γιαγια και κοιτα δειχνοντας,ο δημητρης μου λεει δεν εχεις καταλαβει ακομα οτι οταν λεει μπαμπα εννοει εσενα?και του λεω εμ βεβαια αφου τα κανω ολα εγω?συνηθως οι αντρες του σπιτιου τα κανουν ολα.thats the reason.

ο αντρουλης μου ακομα σπιτι .ξυνομαστε ακομα,ειπαν θα ειδοποιησουν αυτοι .ελπιζω να μην εννοουν το καλοκαιρι

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Τι κάνετε κοριτσάρες μου?

Όλες καλά εε?

Μπράβο...

Δώσανε και παρών τα εργαζόμενα και εξαφανισμένα νιάτα είδα εε?Μπράβο.....

Εμείς ΤΕΛΕΙΑ!! Κοιμούνται οι άντρες μου και σερφάρω...

μετά θα πάμε εκκλησία(δε πήγαμε το πρωί)...

όσο για τα φιλιά εμείς πάντα φιλιόμασταν μπροστά του και πάντα έρχεται κοντά και αγκαλιαζόμαστε και φιλάμε ο ένας τον άλλο...

Εμένα άλλο ζηλεύει...

του λέει ο μπαμπούλης ή η γιαγιά(μαμά μου)άσε με να πιώ λίγο γαλατάκι και τους σπρώχνει...Ρίχνουμε τρελό γέλιο.....

Είμαστε και εμείς Λορετάκι σε φάση δοντιών εδώ και πολύ καιρόοοοοο τραπεζίτες....Μας έχει λίγο κοπεί η όρεξη αλλά οκ....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Γεια σας κοριτσάκια μου! Χαίρομαι που σας διαβάζω όλες καλά! Εμείς περάσαμε ωραία και ξεκούραστα το Σκ, ηρθαν οι νονοί των παιδιών, πήρα και εγώ δώρα για τη βαφτιστήρα μου και περιμένω να περάσουν οι μέρες να πάω να τη δω κι εγώ από κοντά!

Το άσχημο είναι ότι πάλι πιάνω τη Μαριαλένα ζεστή και με πολύυυ μύξα, μάλλον κόλλησε πάλι από το Γιώργο! Ουφφφφ! Να δω ποιός θα την κρατήσει πάλι από το σχολείο αν έχει και αύριο πυρετό!

Φιλάκια κοριτσάκια μου θα τα πούμε το βράδυ!

mGKop3.png60Jvp3.png

Xάλλουυυ, χάλουυυ! Τι μουκάνετε;;

Αχχ..τι καιρός!! Και εμένα μου αρέσει αλλά όχι για Απρίλιοοο...τώρα θέλω να καλοκαιριασει!! Και κυρίως να έχει και καλό καιρό στις διακοπές μας... για να δούμε...

Λορεττάκι συμπάσχουσες..ούτε εγώ γνώριζα για το χρυσό δοντάκι..

Ειρηνάκο μου σ'ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία για το προστατευτικό! Είχα πάει Jumbo αλλά δεν βρήκα τέτοιο! Θα πάω και σε άλλο να κοιτάξω!

Και εμάς ήρθαν οι νονοί μας σήμερα και έφεραν στη μικρή μια πανέμορφη λαμπάδα!!! Θα την φυλάξω ενθύμιο αφού δεν θα την ανάψουμε φέτος!

Τι άλλα;; Ααα ναι έχασα ένα κιλό!! Γιόύπιιιι!!!

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Γιουπι Χριστινακι μου!!!!!Γιουπιιιιιιιιιιι!!!Εγω εβαλα ενα σημερα χαχαχαχαχα νηστευω κι ολας...φαντασου τι εχει να γινει απο το Πασχα και μετα!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Λοιπον κοριτσια,επειδη εδω και 3μερες σχεδον εχω αναγουλες και απο χτες το βραδυ ειδα στο εσωρουχο ροζ0κοκκινα υγρα,αποφασισα να κανω τεστ..πηρα λοιπον το ψηφιακο κλιαρμπλου και απο οτι ειδα τα αποτελεσμαατ ειμαι γυρω στις 3βδομαδες...εχω τρελαθει απο την χαρα μου αλλα φοβαμαι γιατι δεν εχω καλο ιστορικο.....πηρα τηλ τον χασιακο και μου ειπε αυριο πρωι πρωι για χοριακη μετα επισκεψη απο εκει να ξεκινησουμε θεραπεια για την θρομβοφιλια και μετα να παω στον χειρουργο για να δουμε αν επηρεασει η εγκυμοσυνη στην ομφαλοκηλη και γενικα εκει μεσα.....αχ δεν ξερω τι να αισθανθω

:-D

Ειδατε παντως τι ενημερωτικο φορουμ ειμαστε ετσι;;;μεχρι και για χρυσα δοντια μαθατε σημερα χαχαχαχαχ!!Λορετακι δε μας ειπες πως αμαρτησες τη δευτερη φορα;;;ε;;;;¨Η μαλλον ασε μη μας λες καλυτερα και μας κολασει και αμαρτησουμε κι εμεις χχιχιχιχιχι

Στεγια μπραβο σας κι εγω ηθελα να παμε εκκλησια στην ακολουθια αλλα δυστηχως μολις τωρα τελειωσα τις δουλειες μου και εκανα ενα μπανακι αφου ψησαμε σημερα ψαρια και η μυρωδια ...ηταν διαχυτη πανω μου μπουαααααααα

rssOp2.pngDiP1p2.png

Αννια μου!!!Μπραβο σου κοπελα μου!!!Συγχαρητηρια για το σπορακι σας!!!Ολα καλα θα πανε μην ανησυχεις!!!Προσπαθουσατε;;;Νομιζα πως οχι λογω εγχειρησης!!Μα τι καρπερα παιδια ειστε εσεις!!!Αντε με το καλο κοριτσακι μου!!! :) :) ):

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Ρε συ Αννια....συγνωμμη κι ολας.....μηπωςτραβιοταν ο αντρας σου αφου τελειωνε και μετα;;;χιχιχιχιχι(αστειακι ε;δε πιστευω να παρεξηγηθηκες!!!!)

Εμεις αυτη τη μεθοδο χρησιμοποιουμε χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια τωρα χωρις θεματα!(ε...ας μη λεω και μεγαλα λογια βεβαια ποτε δε ξες τι γινεται!!χοχοχοχοχο)

Καλε η κοινωνια στα μικρακια!!Οταν κοινωναει ενα παιδακι λεμε εβαλες χρυσο δοντακι;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ρε συ Αννια....συγνωμμη κι ολας.....μηπωςτραβιοταν ο αντρας σου αφου τελειωνε και μετα;;;χιχιχιχιχι(αστειακι ε;δε πιστευω να παρεξηγηθηκες!!!!)

Εμεις αυτη τη μεθοδο χρησιμοποιουμε χροοοοοοοοοοοοοοοοοοοονια τωρα χωρις θεματα!(ε...ας μη λεω και μεγαλα λογια βεβαια ποτε δε ξες τι γινεται!!χοχοχοχοχο)

Καλε η κοινωνια στα μικρακια!!Οταν κοινωναει ενα παιδακι λεμε εβαλες χρυσο δοντακι;;;; :)

οχι καλε πριν τελειωσει τραβιοτανε,εχω και αποδειξεις;)

:-D

Mπράβο άννια μου!! Σου εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτή τη φορά!!!!! Με την επέμβαση ομφαλοκήλης σου είχε πει κάτι ο γιατρός τότε; Νομίζω πάντως ότι θα σου πει απλά ότι δεν πρέπει να πάρεις πολλά κιλά..!

Καλέ αν με τη μέθοδο τραβήγματος εσείς πιάνετε τόσο εύκολα παιδιά τι να πω...ή δεν τραβιέστε καλά ή είστε πολύυυυ καρπεροί!!! χιχιχιχιχιι...!!!

Μπράβο πάντως αφού το θέλετε και όλας!!!!

Κοριτσάκια μου σας καληνυχτίζω γιατί είμαι ψώφια!! Ελενάκι μου καλή εβδομάδα στη δουλειά να έχεις!

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσια μου γλυκα.

μπηκα να σας ευχηθω καλη βδομαδα μεγαλη βδομαδα μιας και συνεχεια στο τρεξιμο θα μαστε.

αννια μου υπεροχα τα νεα σου.ευχομαι ολα να πανε καλα αυριο

κι εμεις βαλαμε χρυσο δοντακι σημερα και μετα πηγαμε για φαγητο με τον αντρουλη μου οι 2 μας μετα απο πααααρα πολυ καιρο.εχουμε επετειο γαμου σημερα!7 χρονια γαμου:P:p λενε οτι ειναι σκοπελος σε ενα γαμο τι να σας πω θα σας γελασω .εγω δεν καταλαβα σκοπελο παντως.

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...