Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Λορετακι μου γιατι τοτε ρε να πεφτει η πιεση σου;;;Μηπω παρακουραζεσαι με το γυμναστηριο λεω εγω.....

Οντως χαζουλοκαιρος και κουλοκαιρος...

Καλα να περασετε σματς :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Kαλημερούδια!!! Αχχ τι ωραίαα τι χαρά που ειδα μηνυματάκια απο πριντσάκο και κελάκο..αχχχ κελάκο μάυρη πέτρα έριξες πίσω σουυυ!!!!! Για που μετακομίζετε καλό μου;

Λορεττάκι μου και εγώ εδώ και 2-3 μήνες όταν σηκώνομαι νοιώθω σκωτοδυνη... Έχεις κάνει εξετάσεις αίματος τελευταία; Εγώ λέω να πάω μετά το Πάσχα γιατί μάλλον ο σίδηρος έχει πάρει την κατρακύλα....

Μαρινάκι περαστικούλια σας!!

Έγώ νομίζω ότι θα την κουρέψω τη μικρή στα 3 της....προς το παρόν έχει ακόμα πολύ κοντά μαλλάκια...δεν μακραίνουν λέμε!!!! Επίσης έχει μόνο 3 δόντια! Τα δύο κάτω και τον έναν τραπεζίτη κάτω! Δεν είναι λίγο κουφό αυτό; Τα πάνω μπροστά είναι πρησμένα εδώ και κάτι άπειρους μήνες και δεν λένε να σκάσουν!!

Ελενάκι μου εμένα ξυπνάει από τις 8 εδώ και μια εβδομάδα!!!! Που ήταν εκείνα τα ωραία 9 9.30 εε??

PCqNp2.png

γεια σας κοριτσακια μου,τι κανετε??εμεις ολα καλα...ειδα κινηση χτες ε??πρινασκο μας λειπεις καλεεεε.....Ελενακι μου καλε πως τον κουρεψε τον μικρο ετσι???σαν νεοσυλεκτο τον εκανε:D:Dε θα μακρυνουν γρηγορα τα μαλλακια του και εγω θελω να τον κουρεψω γιατι μακρυναν παρα πολυ ειναι και μπουκλα και τον περνανε ολοι για κοριτσακι.......Επισης ελεηνη η μπαλαλαικα ειναι ρωσικο μουσικο οργανο μαρηηηη,αδιαβαστη σε πιανω:lol:...Αυτα δεν θυμαμαι κατι αλλο κουρκουτιασε το μυαλο μου ολη μερα στο σπιτι...φιλια σε ολες....

:-D

γεια σας κι απο μενα τι καμνετε κορες???

ειχε κινηση χτες ε??? τσουπρες

εμεις μια χαρα σημερα θα παμε θεατρο με ενα αλλο ζευγαρι και ο μικρος στη γιαγια αυριο εχουμε παιδικο παρτυ το απογευμα. κατα αλλα μια χαρα

σας φιλω ολες

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Καλημεραααααααα!!Χρονια πολλα!!!Αχ αρχιζει η μεγαλη εβδομαδα!!!Η εβδομαδα των παθων!!Η ατμοσφαιρα ειναι κατανυκτικη (ή μηπως εγω ετσι τη νιωθω;;;;)Πηγαμε εκκλησια βαλαμε χρυσο δοντακι πηραμε βαγια και ηρθαμε να ετοιμασουμε γιατι περιμενουμε τους νονους μας!!!!

Αννια μουυυυ ειδες πως τον εκανε τον ερμο;;;;Μονο νεοσυλλεκτο;;;;αυτος εχει γινει πιο νεοσυλλεκτος και απο τους νεοσυλλεκτους......επισης εννοω πως το εννοει η πρινσυ το μπαλαλαικα γιατι το καταλαβα σα λαικη ενα πραμα ετσι οπως το λεει!!!

Ρηνουλιους τι κανετε;;;; :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Χριστινακι μου αν ειχα κορη...νομιζω οτι δε θα αφηνα ΚΑΝΕΝΑ να αγγιξει τα μαλλακια της!!Πολυ καλα το σκεφτεσαι...να μη σου πω οτι και στα τρια...νωρις ειναι!!!χαχαχαχ!!

χαρουλα μου καλοπερνας ετσι;;;Μπραβο σου!Σμουτς!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

καλημερα κοριτσακια μου....αχ πιαστηκα ολοκληρη..τελικα δεν πηγαμε εκλησσια γιατι εδω τουλαχιστον ριχνει καρεκλοποδαρα απο χτες το βραδυ...Φευγω κλαιει ο μικρος,μολις με δει οτι καθομαι ερχετε και κλαψουριζει το τεραρακι...

:-D

καλημερα κι απο μενα τι κανετε???

εχτες ριξαμε πολυ γελιο στο θεατρο τελικα πηγαμε 4 ζευγαρια χαχα πολλαπλασιαστικαμε περασαμε τελεια μετα πηγαμε τσιμπισαμε κατι και γυρισαμε κατα τις 3 δουλευει ο αντρουλης μου σημερα αλλιως θα ξενυχτουσαμε κι αλλο σχολαει βεβαια σε λιγακι.. στις 5 εχουμε και παιδικο παρτυ..

εδω φυσαει ελαφρα ευτυχως δε βρεχει ακομα

πολλα φιλια σε ολες παω να μαγειρεψω.. εγω η ακαρδη μανα ακομα το παιδι μου δε το εχω παρει θα το φερει ο μπαμπας του οποτε κανω κουρα ομορφιας μιας και δεν εχω δουλειες εκτος του μαγειρεματος

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

λεναλ μου βοηθεια σας.εμεις δεν πηγαμε εκκλησια.ηθελα και εγω να κοινωνισω μιας και εχω νηστεψει τοσο καιρο.

και εμεις περιμενουμε την μια νονα γιατι η αλλη ειναι σε νησι και ριχνω ενα fast skoup.

αννια και εδω ψιλιβρεχει αραια και που.αλλα ειναι ωραια.λατρεμενος καιρος.

μπραβο χαρουλιτα μου.περασατε σουπερ,εσυ τελικα πηγες για δουλεια?

τι εργο ειδατε ?

4ywWp2.png

γεια σας κ απο μενα! Εμεις παλι μες την αμαρτια! Χιχι! Ουτε εκκλησια, ουτε νηστεια (εφτιαξα λαχανοντολμαδες για πρωτη φορα). Μετα ξανααμαρτησα δε σας λεω πως ;) κ τωρα αραζω λιγο. Μας καλεσε η πεθερα μου για ψαρι κ μαλλον κατεβασε λιγο μουτρα οταν ειπαμε οτι δε θα παμε. Οποτε λεω να περασουμε μια βολτα κ απο εκει αργοτερα. Τον νονο τον ειδαμε χθες κ αυριο θα παμε στο βαφτισημιο του γιωργου! Ολα σας τα πα ε? Το χρυσο δοντακι τι ειναι ελενακι μου?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα λου!

καλα δεν ξερεις τι ειναι το χρυσο δοντακι?πλακα κανεις?η θεια κοινωνια .ετσι το λενε στα μικρακια.

εμεις πασχα δεν θα κανουμε τιποτα ο ιδιαιτερο.ουτε και με νοιαζει γιατι τα πασχαλινα εδεσματα μην σας πω τι τα εχω........

περιμενω ομως πως και πως να φαω μια τεραστια μπιζολα ενα τεραστιο σουβλακι και ενα λουκανικο.θα ηθελα και κεφτεδες η μπιφτεκια αλλα ειπα να μην το χτισω σε μια μερα.

τι κανει το αργυρακι μας νεραιδα?

μ αρεσει που ολο καθαριζω και ολο εδω βολοδερνω.

4ywWp2.png

πρωτη φορα το ακουω το χρυσο δοντακι! Ο αργυρακος μαλλον παλι βγαζει δοντακια κ ειναι λιγο γκρινιαρακι. Επισης ζηλευει τρελα αν μ'ακουμπαει ο γιωργος. Μετα του κραταει μουτρα κ ολο θελει αγκαλιες με μενα. Ετσι εχω δυο ζηλιαρακια μες το σπιτι. Ειρηνακι εσεις τι κανετε? Ο βασιλης? Ο αντρουλης σου ξεκινησε δουλεια?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...