Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 24 λεπτά , Alex@ είπε:

Το 15 δεν είναι απαγορευτικό όταν το ανώτερο φυσιολογικό είναι 12, επίσης είπες μέσος όρος το 15 άρα έχεις κύκλους με μικρότερη τιμή. Η οιστραδιολη ποση ειναι;;

Ελπίδες πάντα υπάρχουν, μην χάνεις το κουράγιο σου!

Γενικά η fsh είναι μεταξύ 12-19 και η ε2 23-80. Απλά με την ΑΜΗ 0,07 έπαθα σοκ! Τί να πω.. η ελπίδα πεθαίνει πάντα τελευταία!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Ααααααα, βρε συ Ειρήνη, σα μεγάλο αντράκι είναι!!!! Κούκλος! Νομίζω πως τώρα σου μοιάζει περισσότερο ή είναι ιδέα μου; Όσο για το κούρεμα, άψογο! Μα με αλφάδι τον κούρεψες;;;;;:tongue:

Ωχ, το μικρό μου βήχει στον ύπνο του. σάλια, μύξες, δόντια, τί άλλο Θεέ μου;;;;;;:(

Λορετάκι υπόταση ε; Τί δηλαδή την έχεις μέρες; Μήπως από τη δίαιτα; Μήπως να φας πολλά κοψιδάκια τώρα που έρχεται και Πάσχα;;;;;; Για το κούρεμα που λες, εγώ τον κούρεψα γιατί είχε μία μεγάλη γρούντα για μαλλί, ασύμεττρη και ατίθαση!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Ααααααα, βρε συ Ειρήνη, σα μεγάλο αντράκι είναι!!!! Κούκλος! Νομίζω πως τώρα σου μοιάζει περισσότερο ή είναι ιδέα μου; Όσο για το κούρεμα, άψογο! Μα με αλφάδι τον κούρεψες;;;;;:tongue:

Ωχ, το μικρό μου βήχει στον ύπνο του. σάλια, μύξες, δόντια, τί άλλο Θεέ μου;;;;;;:(

Λορετάκι υπόταση ε; Τί δηλαδή την έχεις μέρες; Μήπως από τη δίαιτα; Μήπως να φας πολλά κοψιδάκια τώρα που έρχεται και Πάσχα;;;;;; Για το κούρεμα που λες, εγώ τον κούρεψα γιατί είχε μία μεγάλη γρούντα για μαλλί, ασύμεττρη και ατίθαση!!!!

μπα μαλλον η ιδεα σου ειναι.ασε αρχιζει και μοιαζει στην πεθερα μου.:shock::shock:

η αληθεια ειναι οτι φαινονται κατι σκαψιματα αλλα δεν πειραζει θα μεγαλωσουν παλι.:rolleyes:

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

πρινσακο αρρωστο ειναι το μικιο σας?

δεν ηξερα οτι τον κουρεψες και εσυ?δηλαδη ηρθα τριτη και καταιδρωμενη.

μανιταρακι που εισαι ?ελπιζω να μην σε ζοριζουν πολυ τα πελατακια σας.

στελλιτσα εσυ που εισαι?ειστε καλα πια?

χαρουλιτα?σου ειπα?δεν εχασες και πολλα που δεν ηρθες.μπουρουχα ηταν το θεατρικο.

4ywWp2.png

Είχε απίστευτη γκρίνια από χθες το βράδυ, δηλαδή δεν θυμάμαι πόσες ώρες κοιμήθηκα και σήμερα ήταν λίγο ζεστός, πολλάαααα σάλια και μύξες. Με τις υγείες σας που λένε!!!

Πρέπει να εισηγηθώ να φτιάξουν ένα smilies να χασμουριέται, θα με χαρακτηρίζει απόλυτα!!!! Αχ, νυστάζωωω! Γιατί η μέρα να έχει μόνο 24 ώρες:;;;;; Βάλτε καμμιά ώρα παραπάνω στη μέρα να δούμε Θεού πρόσωπο ντε!!!!!!!! Εκτός κι αν μεταναστεύσω σε άλλον πλανήτη, π.χ. Ουρανός, κρόνος, εκεί η μέρα είναι μεγαλύτερη σωστά;;;;

Ρηνιώ με καλεί το κρεβάτι μου!!! θα σε πάρω για το καφέ, είπαμε το σκ μετά το Πάσχα, πρώτα ο θεός πάντα βεβαίως βεβαιώς!!!!

Φιλάκια πολλά σε όλες σας και στις υπόλοιπες που θα μπείτε!!!!!!

Διαφημίσεις

Καλημέρα! Είπαμε άμα ρίχνω εξαφανιζόλ, μετά παθαίνω σύνδρομο στέρησης και μπαίνω συνέχεια, χαχα!!! Καλημέρα όλη μέρα λοιπόν! Ο μικρός ακόμα κοιμαται, δεν ξέρω αν είναι καλό αυτό για το υπόλοιπο της ημέρας:rolleyes:! Σε λίγο πρέπει να πάω στη μπαλαλάικα και βαριέμαι αλλά έχουμε ξεμείνει εντελώς από ζαρζαβατικούλια και να πάρω και φρουτάκια του μοναχογιού και φακούς για τα ματάκια μου! Ciao!

Καλημερα!!!!!

Εμενα ξυπνησε απο τις οκτω και αυτο ΣΙΓΟΥΡΑ δεν ειναι καλο αφου ξυπνησα κι εγω μπουααααααααα

Εννοεις λαικη πρινσι μου;;;τι ειναι αυτο το μπαλαλαικα καλε;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Πρινσι μου...συγνωμμη αλλα εφαγα φλας....το τικερακι σου λεει οτι ο λορδος σου ειναι ενος ετου και....εξι ημερων....μηπω παει λιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιγο λαθος;;;;;;;;;:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερούδια!

σηκώθηκαμε και μεις και γω ήμουν τυλιγμένη με τα χαρτιά από σοκολάτες και σοκοφρέτες και ενιωσα απίστευτες τύψεις για τη γουρουνιά.ΕΕεε να ρίχνω τόσο ιδρώτα και μετά να κάνω γουρουνιές;;;;;;; μα σταματήστε με και σεις! Πρινσι μου τρώω πολύ οπότε η υπόταση μάλλον δεν είναι από την αφαγία!!!! :)

Εχει χαζουλόκαιρο αλλά θα τις πάμε τις βολτίτσες μας...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...