Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 1 λεπτό , MK2012 είπε:

Οχι δε το κάναμε γιατί θέλαμε να δώσει σπερμα μια φορά (δε βγαίνουν οι μέρες της αποχής) γιατί παρασκευή φεύγει ταξίδι κ εγώ δε θέλω να χάσω τον κύκλο οπότε θα κάνω ωοληψια με κατεψυγμένο σπερμα . Πεμπτη έχουμε ανδρολόγο να δούμε τι θα μας πει κ θα το κάνει το σπερμοδιάγραμμα όταν γυρίσει. 
      Καλά τα έλεγα πάντως πως θα μπερδευτώ αν πάω σε πολλούς. Από άποψη vibe ανθρώπου πάντως μου έβγαλε κάτι θετικό, ίσως πιο πολύ από Μαντ. που είχα δει πριν ένα χρόνο. Σκέφτηκα πως αν έχει κ εξειδίκευση στους φυσικούς, γιατί απ ότι κατάλαβα έχει πολλά τέτοια περιστατικά, ίσως να είναι σωστή επιλογή.

Νομίζω ο ανδρολογος θα θέλει να δει κάτι πρόσφατο.... Τώρα ότι είχατε κάνει ίσως Κ να μην ισχύει ... Οπότε σίγουρα θα ζητήσει εξετάσεις για να σας πει κάτι. 

Ναι απο άποψη ανθρώπινη νομίζω ο σφακ σε κερδίζει δεν υπάρχει νομίζω κοπέλα που να τον έχει αντιπαθησει 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Αχ κι εγω τις μελεταω...μονο που δε ξερω αν και ποτε θα παρω αδεια και ψιλοτσατιζομαι...χμ...

κελακο μου ναι ε;;;μετακομιζετε τελικα....ε λογικο ειναι να εχεις αντιδρασεις αλλα θα προσαρμοστουν ευκολα τα παιδια μην ανησυχεις,ολα θα πανε καλα :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Υπομονη με τα δοντακια ρε παιδια....μεχρι δυο χρονων θα τραβανε ζορι τα ερμα τα μωρακια μας....Εμενα τους εβγαλε τους τραπεζιτες και τους τεσσερις και ηρεμησε!Παμε γι αλλα τωρα ;)

Δύο χρονών?????:shock::shock::shock: Τέλεια, δε θα βαρεθώ τουλάχιστον θα είμαι σε εγρήγορση, χαχα!!!! Εντωμεταξύ ο δικός μου έχει λυσσάξει, όταν τον πάω στις κούνιες μιλάει από μακριά στα παιδάκια (τους φωνάζει, αλλά το κάνει μάλλον από τη χαρά του!!!). και το γελείο του πράγματος είναι πως δείχνει προτίμηση στις νέες μαμάδες! Τις κοιτάει πονηρά και τους γελάει συνέχεια. έχουμε γίνει ρεντίκολο, πολύ γέλιο!!!!

Κελάκο μετακομίζετε κοντά ή μακριά?

τι γινεται εδω??/εχουμε μαζωξη?

αντε για να δουμε θα κοπιασουν αλλες ?

μαρινα περαστικα σας .μην ανησυχεις τωρα ξερει πως γινεται.απλα χρειαζεται λιγο θαρρος.

πρινσακο ακομα περιμενω να παμε για τον ερμο τον καφε.εχω ξεροσταλιασει πια.φιλια πολλα και σε σενα και στο μικρο χαρουμενο αντρακι σου.

κελακο επιτελους!!!!!τι κανεις?οι φωτογραφιες ειναι πολυ ομορφες και εισαι ενα πολυ ομορφο κοριτσακι.ρε συ ποσο εισαι?που μετακομιζετε με το καλο?

4ywWp2.png

Αχαχαχαχα πρινσυ μου τι σε περιμενειιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Ουρα θα κανουν οι κοπελες εξω απο τη πορτα σα σε λιγα χρονακια!!!!Μουρνταρης μας βγηκε ο λορδος ετσι;;;χιχιχιχιχι

Εμεις προ το παρον πονηρα κοιταμε μονο....το φαι μας!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Ρηνουλι μουυυυυυυυυυυ!!Καλε...πιπινι ειναι δε το ξες;μη κοιτας που εχει 4 παιδια...:)

Συγνωμμη....εμενα με προσπερασες ή μου φανηκε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Διαφημίσεις

Αχαχαχαχα πρινσυ μου τι σε περιμενειιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!Ουρα θα κανουν οι κοπελες εξω απο τη πορτα σα σε λιγα χρονακια!!!!Μουρνταρης μας βγηκε ο λορδος ετσι;;;χιχιχιχιχι

Εμεις προ το παρον πονηρα κοιταμε μονο....το φαι μας!! :) :) :)

Τί να σου λέω, σχεδόν ντρέπομαι!!! Τους κάνει ακόμα και ματιές με τα μάτια του. Έλεος πια!!!! Πάει, καταστράφηκα!!!!!!! και επαναλαμβάνω, το κάνει αποκλειστικά στις νέες μαμάδες! Δηλαδή όταν συναντηθούμε θα σας την πέσει, χαχα!!!!

Ειρήνη διάβασα πως κουρευτήκατε, μεγειά!!! Δηλαδή από ότι κατάλαβα τον έκανες γλομπέ???? Θέλω φώτο!!!!!!!! Να σου πώ, δεν τρόμαξε με την ξυριστική? Γιατί ο δικός μου όταν πήγε να τον πλησιάσει ο άντρας μου με την ξυριστική έγινε η μάχη του Δράμαλη και επειδή είχε γίνει πολύ γκράντς το καλό μου με τη μαλούρα, τον κούρεψα στον ύπνο του επαγγελματικά και το ευχαριστήθηκα!!!!

Διαφημίσεις

Ρηνουλι μουυυυυυυυυυυ!!Καλε...πιπινι ειναι δε το ξες;μη κοιτας που εχει 4 παιδια...:)

Συγνωμμη....εμενα με προσπερασες ή μου φανηκε;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

οχι μπιρμπιλωματακι μου δεν προσπερνιεσαι εσυ αλλα τι να πω?ευχαριστω για τα καλα σου λογια?ε ναι λοιπον ευχαριστω η για τα καλα σου λογια.περιμενω να δω τον ομορφο τον μοιαστο μας .σκεφτομαι να τον παω στον κουρεα να του τραβηξει δυο χαρακιες απο καθε μερια.ξερετε να φαινετε σαν αλητακι.

καλε ποσο πιπινι ειναι?ρε κελακο πως νομιαζα οτι εισαι μεγαλοκοπελα σαν και μας?

4ywWp2.png

πρινσακο απο χτες το βραδυ ξεκινησαμε και αρχισε και εκλαιγε οποτε δεν τον ακουμπησα γιατι φοβηθηκα μην αρχιζει και ουρλιαζει και κανουμε μιση δουλεια.οποτε μονο την ανοιγα εκανε θορυβοπ και του την εδινα να την κραταει.και σημερα το πρωι ηταν μια χαρα.ας οψεται η λεναλντα που με παρεσυρε.

4ywWp2.png

επιτελους κοσμος! Κελι μου χρονια κ ζαμανια βρε! Μετακομιζετε? Ωχ φανταζομαι ποσα πραγματα θα εχετε ε? Πρινσακο μα τι παιδι εχεις? Κ μενα του αρεσουν τα κοριτσακια αλλα ντρεπεται! Ελενακι μου επιτελους θα ξεκουραστεις! Εγω παλι υποταση. Εφαγα γκουντις στο κρεβατι κ τωρα σοκοφρετα. Ο αντρας μου θα με χωρισει τον εχω πρηξει. Μεχρι τα 2 θα βγαζουν δοντια??? Ελεοος!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

για συνατηση εγω δεν χρειαζομαι καμια προετοιμασια .......

οποτε θελεις μου λες.εμεις ειμαστε πανταχοθεν ελευθεροι

καλως το και το νεραιδακι μας με την υποταση.υπουλη η υποταση ...........

σε βλεπω να περνεις κανα δυο κιλακια μεσα στο σαββατοκυριακο.

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...