Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Just now, MK2012 είπε:

Μακάρι κορίτσι μου … νιώθω πως ξεκινάω από το μηδέν πάλι και κάπως μου έχει κάτσει αυτό. Πέρα από τους φυσικούς πρέπει να βρεθεί και ποιοτικό ωάριο, έχουμε δρόμο…

Θα βρεθεί μην το σκέφτεσε ότι είναι απτό μηδέν . Πλέον έχεις μάθει απτά λάθη σου Κ κάνεις καινούρια αρχή . Έκανες Κ ένα σωρό εξετάσεις θα διορθώσεις Κ πράγματα που δεν έκανες ως τώρα Κ εσύ Κ ο άντρας σου 

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

καλημερα σας!!!!

λεναλ μου με γεια το κουρεμα.να σουτ πω οτι το σκεφτομουν πολυ καιρο και εγω και εχτες που το διαβασα ζηλεψα.προσπαθησαμε να τον κουρεψουμε και εκλαιγε.τρομαζε με τον ηχο της μηχανης.σημερα το πρωι ξαναεπιχειρησα και τα καταφερα.τωρα εχω και εγω ενα μπεμπακι γουλι.ετοιμος να καταταγει.ειναι πολυ ομορφος και δειχνει πιο αντρας.χαχα

τζεσικακι μου αντε με το καλο να τελειωνετε με τις προετοιμασιες και να ευχαριστηθειται τους κοπους που κανατε!!

αννια τι κανεις?δεν ηρθες θεατρο εσυ.........

να σου πω δεν εχασες και τιποτα ιδιατερο το μονο που θα συναντιμασταν.συναντηθηκα με την γλυκουλα εκει και γυρισαμε και μαζι.

λου μου τι κανεις?ευχομαι να μην ειναι τιποτα και να ειναι στιγμιαιο.τι πιεση εχεις συνηθως?οσο για την πρεφα ...... μονο ποκερ παιζω.τι παιζω που το εχω ξεφτυλλισει τελειως.ειμαι ενα χαρτομουτρο.

αντε να μπουνε και οι δουλευταρουδες σημερα.αντε μια εβδομαδα εμεινε για να τσακισω σουβλακια και μπριζολακια.πρωτη φορα στην ζωη μου που εχω να φαω κρεας τοσο καιρο.νομιζω αυτην την κυριακη τρωνε ψαρι?αν ναιθα το τσακισωωωωωωωωωω

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ειρηνακι μου! Τι κανεις? Ξεκινησατε δουλεια? Κ εσυ τον κουρεψες? Βαλτε καμια φωτο να δουμε τ'αγορακια σας! Ελπιζω οταν θα μεγαλωσεις να μη παιζεις τη συνταξη στο ποκερ! Χιχι! Οσο για την πιεση εχω συνηθως γυρω στο 9.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας!!! Τι μου κάνετε? Ξέρω, ξέρω τέτοια ώρα δεν είναι καμιά εδώ και απλά θα μονολογήσω! Δεν πειράζει!

Με γεια τα μαλλάκια του Βασιλάκη και του Αργυράκου!

Εμείς καλά, οι γυναίκες δηλαδή του σπιτιού γιατί οι άντρες όχι και τόσο! Κόλλησε και ο άντρας μου την ίωση της γαστρεντερίτιδας και ο Γιώργος έχει κάτι δεκατάκια εδώ και 2-3 μέρες και μπόλικες μυξούλες! Με τις υγείες μας! Κατά τα άλλα θυμάστε που σας κέρασα περπατόπιτα? Ε, φέρτε την πίσω! Η μικρή με την ίωση τα είδε όλα και πια φοβάται τόσο που δεν αφήνει το χέρι μου ούτε για μισό βήμα. Μόνο χτες νόμιζα ότι την κρατάω αλλά είχα το χέρι μου κάτω από το δικό της χωρίς να το ακουμπάω και έτσι περπάτησε λίγο. Ουφφφ ουφφφφ ουφφφ γιατί όπως καταλαβαίνετε αυτό σημαίνει τρελή γκρίνια και πάλι μέρα νύχτα, τι θα την κάνω αυτή την κοπέλα δεν ξέρω! Χτες ήρθε η νονά μας, μας έφερε το πιο όμορφο φόρεμα της αγοράς το είχα βάλει στο μάτι για τη βαφτιστήρα μου αλλά δεν έβγαινε στο νούμερό της και της πήρα ένα παρεμφερές, και πώς έγινε και η νονά μας έφερε το ίδιο!!!, παπουτσάκια, λαμπαδίτσα, πουκάμισο για το Γιώργο και 2 αυγά για τα παιδιά. Το παράκανε και της την είπα αλλά δεν ακούει!

mGKop3.png60Jvp3.png

Καλώς το Μαρινάκι!! εγώ την περπατόπιτα δε τη φέρνω, την έφαγα:-P. Θα περπατήσει μωρέ το μωρουλίνι πάλι. Τέλεια η νονά σας, μπράβο!! Μ'αρεσουν οταν τα κάνουν με την καρδιά τους!

Για τις αρρώστιές σας δεν ξέρω τι να πω. Νομίζω οτι κάποιος σας έχει ματιάσει! Εμείς κάναμε τρελές βόλτες και κοιμήθηκε τώρα. Αλλά μου κάνει νάζια και δε πίνει γάλα από μένα. Γενικά δε τρώει όταν τον ταίζω εγώ. Τι να κάνω; Τώρα κοιμήθηκε νηστικός. Εχει να φάει από τις 3. Βέβαια βγάζουμε τα πάνω δοντάκια. Λέτε και γιαυτό;

Ειρηνάκι τέλειος ο γιος σου με το κοντό το μαλλί. Πολύ μάτσο! Αχ δε ξέρω σήμερα σε σκέφτομαι κυρία ετών 75 με μαλλί φουσκωτό να παίζεις τη συνταξη (του άντρα σου) στο καζίνο. :-P:razz: Εχουμε μια τέτοια πελάτισσα που χρωστάει κάτι φάρμακα από περσι! Αχ επιτέλους έρχεται σαββατοκύριακο. Ελπίζω η ελενίτσα να μη δουλεύει. Φιλιά σε όλες

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Δε δουλευω!!!Επιτελους ΣουΚου!!!Αχχχχχχχχχ!!!

Τα μωρα μου κοιμουνται και ειπα να μπω λιγο μπας και πετυχω καμια σας!!Αντε ελααατε!!

Μαρινακι χαθηκες κι εσυ κοριτσι μου ε;;Πισωγυρισε η μικρουλα σου με την αρρωστεια ε;;μην ανησυχεις γρηγορα θα ρθειτε παλι στα ισια σας!!Ειρηνουλιιιι!!Τι κουκλος ρε συ ο Μπιλακος σου!!!Αχχχ εμεις τα κοψαμε ακομα πιο κοντα ομως....θα σας βαλω φωτο...:)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Α επισης Λορετακι μου πηραμε χτε το καρεκλακι που προσαρμοζεται στις καρεκλες και εχω ξετρελλαθει!!Πολυ πολυ βολικο!! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

αααααααααααααααααααααααααααα

καλεεεεεεεεεεεεεεεεε

τι βλεπουν τα ομορφα και μπιρμπιλωτα μου ματια;;;;;;

κελακο μουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Μονο για τη δουλεια μη με ρωτας....ΣουΚου ερχεται...προσπαθω να τη ξεχασω....:)

Εσυ;;;Τι κανεις φιλεναδιτσα;;;

rssOp2.pngDiP1p2.png

Και ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ήρθα κι εγώ!!!!!!! Γιούχου, γιούχου, γιούχου!!!!! Τί κάνετε???????

Αχ!!! τα΄χω παίξει, τα΄χω παίξει, τα΄χω δει όλα η γυναίκα!!!!! Πολλή δουλειά:(, ο μικρός έχει όρεξη για πολύ παιχνίδι:P οπότε μένει χρόνος για λίγο ύπνο:(. Πω, πω δε θυμάμαι από πότε έχω να μπω.... Αίσχος, ντροπή και κατάντια!!!!!! Συν τοις άλλοις είμαι και άυπνη, με το μικρό να ετοιμάζεται μάλλον για κυνόδοντες (ή χαυλιόδοντες όπως τους λέω!!!) και έχει γκρίνια, γκρίνια, και τί άλλο?????........ γκρίνια. Του έδωσα λίγο ντεπονάκι και κοιμήθηκε.

Αχ, για πείτεεεεεεε. Τί νέα????? θέλω update λέμε!!!!

Διαφημίσεις

Αχχχχχχχχχχχχχχχχχ τέλεια!!! :D:D:D:D:D Επειδή είχα καιρό να μπω είπε ο καλός θεούλης να μιλήσω επιτέλους με ανθρώπους!!!!!! Ελενίτσα, τί κάνει η Σαλλλλλλλλονίκη? Κελάκο καλή μου πώς είσαι? Μας έλειψες να ξέρεις!!!!!!

Πρινσακοοοοοοοοοοοο!!!!Καλεεεεεεεεεεεεεεεεε που ειστε οι υπολοιπες;;;;δε ξερετε τι χανετε χαχαχαχαχαχαχα

Πρινσακο μου η Θεσσαλονικη σε χαιρεταει και ρωταει πωτε θα ρθετε!!!....εχμ...τι να της απαντησω;;;; :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Υπομονη με τα δοντακια ρε παιδια....μεχρι δυο χρονων θα τραβανε ζορι τα ερμα τα μωρακια μας....Εμενα τους εβγαλε τους τραπεζιτες και τους τεσσερις και ηρεμησε!Παμε γι αλλα τωρα ;)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Θα της απαντήσω λοιπόν (της Σαλονίκης) όταν έχω την απάντηση!!!!!:tongue::tongue::tongue:.

Πλάκα πλάκα, έχω να έρθω πολλά χρόνια!!!:P:p:p

Αχ, μελετάω τις καλοκαιρινές διακοπές!!!! Είναι νωρίς λέτε???? Εγώ θέλω όμως και μάλιστα μόνιμες!!! Κατά προτίμηση στη Χαουάη!!!!!!:P

Me το που εκατσα αρχισε να κλαιει:rolleyes:

Οκ,δεν ρωταω,απολαυσε το σ/κ σου.:)

Εμεις εδω,εκλεισαν τα σχολεια και περαστικα μας παλι.Ετοιμαζομαστε για την βαφτιση πρωτα ο Θεος και οταν κλεισουν τα σχολεια θα κανουμε και την μετακομιση.Οι μισοι θελουν να φυγουν και οι αλλοι μισοι διαμαρτυρονται, οποτε εχω ενα θεμα!

Y0zHp2.png?OgArctsO

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...