-
Από την διαχείριση / Admin news
-
2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:
Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;
Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί.
Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!
Τον είχα δει το καλοκαίρι αλλά δε μου είπε κάτι για διπλή διέγερση η αλήθεια είναι ότι περιμένω να ξαναέρθει για να κλείσω ραντεβού.εχει κάνει κλινική στη Λάρισα κ θα κλείσω εδώ ραντεβού ήταν να έρθει αύριο αλλά το ακύρωσε
κ εγώ πολύ χαμηλή ΑΜΗ υψηλή fsh γενικά ορμόνες χαλια σχεδόν σε κάθε κύκλο..ενδομητριωση κ με μια ωοθηκη χωρίς σάλπιγγες..έχω τραβήξει πολλά αλλά τέλος πάντων..
2 ώρες πρίν, linaa είπε:Ειναι πολύ καλός το μόνο αρνητικό ίσως ότι έχει αρκετό κόσμο . Γενικά έχει πολλές επιτυχίες σε δύσκολες περιπτώσεις Κ είναι Κ απτους πρώτους που υποστήριζε τον φυσικό κύκλο .
κ αν σας πω ότι μου είπε για φυσικούς κύκλους αλλά εγώ ζήτησα ενέσεις κ απόρησε;! 😅 δε ξέρω γιατί αλλά θα προτιμούσα με ενέσεις κλπ
2 ώρες πρίν, little miracle είπε:εχω περασεη κι απ τους δυο προσωπικα. στο σφ εμενα με κουραζε απιστευτα ο απειρος κοσμος κ οι αναμονες. πραγματικα με διελυαν ψυχολογικα . επισης ειναι γνωστο πως ειναι ενας γιατρος που ακοκουθει κ καποιες συγκεκριμενες πρακτικες που σχεδον κανεις αλλος δεν αποδεχεται. οποτε θα ελεγα πως πρεπει να πας αν εχεις τυφλη εμπιστοσυνη αλλιως θα τρωγεσαι με τα ρουχα σου (οπως εγω) . ο μαντ αλλη φαση πιο χαλαρο κ οικογενειακο να το πω ετσι κεντρο. εμβρυολογικα ειναι πολυ καλα κ τα δυο. εχω πολλες φιλες που πετυχανε κ στον εναν κ στον αλλο.
Εδώ το θέμα είναι ότι θα κάνει συνεργάτης του τις ωοληψιες κ αν πάμε καλά όταν έρθει η ώρα της εμβρυομεταφορας θα είναι ο ίδιος.σαν κέντρο μου είπε είτε Αθήνα είτε Λάρισα είναι το ίδιο Απλά εδώ σίγουρα δεν έχει κόσμο όχι όσο Αθήνα δλδ
εχω διαβάσει κ από άλλες κοπέλες για τις εγχυσεις κ δε σας κρύβω ότι στην πρώτη εμβρυομεταφορα που είχα κάνει σε άλλον γιατρό ίσως θα έπρεπε να κάνει μια υστεροσκοπηση πρώτα.
-
Cafe Ιανουάριος 2010
-
Θέματα
-
- 7.928 απαντήσεις
- 949.919 εμφανίσεις
-
- 940 απαντήσεις
- 475.803 εμφανίσεις
-
- 91 απαντήσεις
- 128.936 εμφανίσεις
-
- 11.150 απαντήσεις
- 2.167.035 εμφανίσεις
-
Είμαι έγκυος! Το πρώτο πράγμα που θα κάνω τώρα που βεβαιώθηκα είναι...
Από CoffeeMaker, in Τα ΧαΛαραααά καφέ !!
- 5 απαντήσεις
- 37.380 εμφανίσεις
-
-
-
Απιστία
Από Maro g, in Σχέσεις & Πεθερικά
- 11 απαντήσεις
- 447 εμφανίσεις
-
- 7.928 απαντήσεις
- 949.919 εμφανίσεις
-
- 1.339 απαντήσεις
- 49.715 εμφανίσεις
-
Τοκετος
Από vanats, in Θέλουμε να γίνουμε γονείς!
- 0 απαντήσεις
- 50 εμφανίσεις
-
- 8 απαντήσεις
- 43.944 εμφανίσεις
-
- 11 απαντήσεις
- 787 εμφανίσεις
-
- 974 απαντήσεις
- 100.552 εμφανίσεις
-
- 1.800 απαντήσεις
- 229.910 εμφανίσεις
-
- 10 απαντήσεις
- 145 εμφανίσεις
-
- 25 απαντήσεις
- 758 εμφανίσεις
-
Recommended Posts
Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.
Δημιουργήστε νέα εγγραφή
Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!
Δημιουργήστε νέα εγγραφήΣύνδεση
Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα