Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 2 ώρες πρίν, MK2012 είπε:

Ερώτηση προς όλα τα κορίτσια παρακαλώ. Σήμερα έκανα ραντεβού με Σφακιανουδη κ σκέφτομαι να αλλάξω γιατρό κ να προχωρήσω μαζί του. Εχει κάποια κοπέλα δοκιμάσει μαζί του και αν ναι, πως ήταν η εμπειρία αυτή ;

Καλησπέρα ! Σήμερα είδα τον Σφακιανουδη πρώτη φορά λόγω πολύ χαμηλής ΑΜΗ και μου είπες πως και εκείνος κάνει διπλή διέγερση σε ένα μήνα αν χρειαστεί. 

Τη ματαίωση τη καταλαβαίνω απόλυτα γιατί είμαι φυσει ρεαλίστρια και όλα τείνω να τα βλέπω κυνικά. Παρόλα αυτά, προσπάθησε να κάνεις λίγη υπομονή και θα δεις. Μη προδιαθετεις καταστάσεις. Αλήθεια σου λέω, σε καταλαβαίνω παρα πολύ. 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση!!

Τον είχα δει το καλοκαίρι αλλά δε μου είπε κάτι για διπλή διέγερση η αλήθεια είναι ότι περιμένω να ξαναέρθει για να κλείσω ραντεβού.εχει κάνει κλινική στη Λάρισα κ θα κλείσω εδώ ραντεβού ήταν να έρθει αύριο αλλά το ακύρωσε 

κ εγώ πολύ χαμηλή ΑΜΗ υψηλή fsh γενικά ορμόνες χαλια σχεδόν σε κάθε κύκλο..ενδομητριωση κ με μια ωοθηκη χωρίς σάλπιγγες..έχω τραβήξει πολλά αλλά τέλος πάντων..

2 ώρες πρίν, linaa είπε:

Ειναι πολύ καλός το μόνο αρνητικό ίσως ότι έχει αρκετό κόσμο . Γενικά έχει πολλές επιτυχίες σε δύσκολες περιπτώσεις Κ είναι Κ απτους πρώτους που υποστήριζε τον φυσικό κύκλο . 

κ αν σας πω ότι μου είπε για φυσικούς κύκλους αλλά εγώ ζήτησα ενέσεις κ απόρησε;! 😅 δε ξέρω γιατί αλλά θα προτιμούσα με ενέσεις κλπ 

2 ώρες πρίν, little miracle είπε:

εχω περασεη κι απ τους δυο προσωπικα. στο σφ εμενα με κουραζε απιστευτα ο απειρος κοσμος κ οι αναμονες. πραγματικα με διελυαν ψυχολογικα . επισης ειναι γνωστο πως ειναι ενας γιατρος που ακοκουθει κ καποιες συγκεκριμενες πρακτικες που σχεδον κανεις αλλος δεν αποδεχεται. οποτε θα ελεγα πως πρεπει να πας αν εχεις τυφλη εμπιστοσυνη αλλιως θα τρωγεσαι με τα ρουχα σου (οπως εγω) . ο μαντ αλλη φαση πιο χαλαρο κ οικογενειακο να το πω ετσι κεντρο. εμβρυολογικα ειναι πολυ καλα κ τα δυο. εχω πολλες φιλες που πετυχανε κ στον εναν κ στον αλλο. 

Εδώ το θέμα είναι ότι θα κάνει συνεργάτης του τις ωοληψιες κ αν πάμε καλά όταν έρθει η ώρα της εμβρυομεταφορας θα είναι ο ίδιος.σαν κέντρο μου είπε είτε Αθήνα είτε Λάρισα είναι το ίδιο Απλά εδώ σίγουρα δεν έχει κόσμο όχι όσο Αθήνα δλδ 

εχω διαβάσει κ από άλλες κοπέλες για τις εγχυσεις κ δε σας κρύβω ότι στην πρώτη εμβρυομεταφορα που είχα κάνει σε άλλον γιατρό ίσως θα έπρεπε να κάνει μια υστεροσκοπηση πρώτα.

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Επίσης -άσχετο- έχω αρχίσει και βλέπω στο web tv του antenna το τούρκικο σήριαλ 'κισμέτ' που παιζόταν πέρυσι...το είχε δει καμιά σας; Ωραίο φαίνεται από τα 3 επεισόδια που έχω δει μέχρι τώρα...

πολύ ωραιο αλλα σχετικα ξενερωτο τελος

OjQkp2.png?B89kEt5q

παλι δεν προλαβα καμια σας:-(εμεις κατα τα αλλα ειμαστε μια χαρα.παιδιατρο θα παμε τελος του μηνα για μπιμπι.μου βγηκε πολυ γλωσσοκοπανα τελικα.οτι ακουσει το λεει,λιγο παραφρασμενο βεβαια.αυτες ειναι οι νεες λεξεις:τελλα(στελλα η γειτονισσα)τουλια(τζουλια η σκυλιτσα.τινι(τζουλιετινι το παιδακι της)μπεμπη το μωρο της κουμπαρας,τατου(γεια σου.γιογιο το γιογιο,πιπιλα(αυτο το λεει πεντακαθαρα)μπικοτο(μπισκοτο.λαλα(γαλα),μπαλα την μπαλα και πετετα την πετσετα.και οταν νευριαζει μου λεει αντε και οταν την ρωτας τι κανει απανταει καλα καλα με το λ το σαλλονικιωτικο.επισης στα περισσοτερα τα λεει με γαλλικη προφορα και εχει πολυ πλακα.εχω βαλει την μαμα μου να της μιλαει σχεδον αποκλειστικα γαλλικα.

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερούουουουδια!

που είστε κοριτσάκια μου; Εγω εδώ ετοιμάζομαι να μαγειρέψω ψάρι για πρώτη φορά :) Χθές βγήκα με τις φίλες μου και περασαμε πολύ ωραία. Ηπιαμε τα κρασάκια μας και τα είπαμε! Τι μου κάνετε;

Τσες μου επιτέλους μπήκες. Τρέχεις ε; πες μας τι ετοιμάζεις; νυφικό; στείλε καμιά φώτο να δουμε. Η μικρή σου λέει πααααρα πολλά λογάκια. Ανυπομονώ και γω να μιλήσει ο αργυράκος μου αν και μάλλον αργουμε ακόμη. Εμείς μάλλον βγάζουμε δόντια πάλι...αντε να τελειώνουμε καμιά φορά με αυτή τη δουλειά! Επηρεάζονται πολύ τα μωράκια μας! εμένα θα έχει ή δυσκοιλιότητα ή διάρροια όταν βγάζει δόντια και σίγουρα θα κάνει και κοκκινίλα στο κωλαράκι του...Μα τι σχέση έχει, δεν μπορώ να καταλάβω.

Χριστινάκι μου ολα γίνονται με τη γυμναστηκή. Και η κοιλιά φευγει και όλα. Αρκεί να το θέλεις. Θα βρεις τους ρυθμούς σου πιστεύω. Και αν αρχίσεις πάλι τις περσινές σου βόλτες στις παραλίες και κολυμπάς, ακόμη καλύτερα!

Πάω να μαγειρέψω λεμεεεεεεεεεεεεεεεεε

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Καλησπεραααα περα για περααα!!!

Τι μου κανετε;;;;;Τζεσικακι!Ποτε ειναι ο γαμο της αδερφουλας σου;;Με τη βαφτιση τι γινεται;;;Ποτε θα τη κανετε;;;;;Λορετακι τι ωραια που βγηκες με τις φιλεναδες σουυυ(παλι....τεσπα! :) )

Ηταν να βγουμε κι εμεις τη προηγουμενη εβδομαδα αλλα αρρωστησε η μια και τωρα....καλο καλοκαιρι μπουααααα

Με τη δουλεια μια απο τα ιδια....αλλωτε λιγο καλυτερα αλλωτε πολυ χειροτερα...τεσπα

Χριστινακι μουυυ καλα σε λεει το Λορετακι!!Γυμναστικη χρειαζεσαι και λιγο διατροφη και χαμπαρι δε θα παρεις ποτε θα φυγουν ολα!!!(εχμ...ναι...λεμε τωρα...:) )

Κουρεψαμε το μικρο μου παλικαρακι και ειναι σα πεζοναυτη παιδιαααααα με τη μηχανη του τα πηρε ο αντρας μουυυυ θα τον σκοτωσωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!

Θα γινω συζυγοκτονος....αμαρτησα για το παιδι μου κυριε προεδρε....κυριε δικαστα...κυριοι ενορκοι.....

αχχχχχχχχχχχ αντρες......:)

Α...να πω οτι φωναζει ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΜΑ.....δε ξερω τι επαθε παιδια αλλα συνεχως και αδιακοπτως ειτε γελαει ειτε κλαει ειτε γκρινιαζει μαμα φωναζει.....ελεος δηλαδη....:) :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

ρε συ γιατι το κουρεψε το αγορι μου? Για να δυναμωσουν? Να του δινεις μελιτζανα για να μεγαλωσουν γρηγορα (ε ποσα ξερω η ατιμη :) κοριτσια τα επαιξα! Εκανα ολες τις αποδειξεις του 2010 κ επαθα σοκ με ολα αυτα που ξοδευουμε! Επισης σημερα πηγα φαρμακειο κ ημουν χαλια. Μου μετρησαν την πιεση κ ειχα 6μιση με 3!!! Μετα εφαγα 3 μπαμπαδακια κ πιτσα κ στανιαρα! Αντε σμουτς!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Καλησπέρα σας κοριτσάρες μου....

Και εγώ αισθάνομαι χάλια που βλέπω έρημο το καφέ μας......

Λορετάκι γιατί ήσουν χάλια(βλέπε πίεση)?Να τρως κοριτσάρα μου......αφού γυμνάζεσαι εξάλου τι να πούμε και εμέις που μόνο τα σαγόνια προπονούμαι εκτός το άλλο....;);)

Α είχες αναφέρει για την περίοδο εε?Εγώ αδιαθέτησα εχτές 13/4 και συμπτωματικά το 2009 ήταν η ΤΕΡ!!!!έχω 2 μήνες γύρω στις 35 μέρες και ένα μήνα τον πηδάω...χαχαχαχ λόγω θηλασμού βέβαια αλλά το καλό είναι πως έχω 2 μέρες ροή από 3!!!!!!

Ελενάκι μας μας έχεις λείψει πολύ πολύ και γιαυτό θέλω να σε βλέπω να γράφεις πως τα περνάς καλά στην δουλειά γιατί για χάρη τους υπολειτουργούμε.....

Γιατί του τα έκοψε τα μαλλάκια του?Εμάς μας έχουν φάει να τα κόψουμε και τα παίρνω στη κράνα κάθε φορά....

Τζες γλυκιά μου ετοιμάζεστε πυρετωδώς για το γάμο της αδελφούλα σου και την βάφτιση εε?Με το καλό κοριτσάκι και να μπαίνεις να γράφεις μας λείπεις....Καλέ τι πολυλογού.....

Χριστινάκι μου και εγώ συμπάσχω μαζί σου έχω μια κοιλιά μη την δείτε καλύτερα!!!!!

Μαράκι το καλύτερο κάνετε...Τα δικαιώματα σας στην δουλειά και στη ζωή διεκδικείται!!!!Τι κάνει το Αφροδιτάκι μας?Πολλά φιλάκια!!

Αννια πουείσαι????????Φιλάκια...

¨ολες πήγατε παιδίατρο εε?εμείς αρχές του Μαίου....

Εγώ γυναικολόγο θέλω να πάω μετά το Πάσχα τώρα.....Για παπ.

Λοιπόν σας αφήνω πάω για τούφες...φιλάκια σε όλες σας....

αν ξέχασα και καμία σόρυ λόγω ώρας.....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Μποντζορνο φιλεναδες μου!!!

Πινω το καφεδακι μου και σα σκεφτομαι και ειπα να πω και μια καλημερα!

Αχ Λορετακι μου και τον Χρηστακη ετσι τον ειχαμε κανει μολι χρονισε αλλα ηταν καλοκαιρι ολη την ωρα στη θαλασσα τσακα τσακα βγηκανε...τωρα ποτε θα κανει παλι μαλλια ο χοντρουλης μου;;;;Στεγιουλα μονο τρεις μερες πειροδο;;;;παιδια τι ειναι αυτα;;;εγω μπορει να κλεισω και δεκα!!!ελεοςςςςςςςςςςςς!!!!!

Πηγαμε χτες και ψωνισαμε λαμπαδε και τα σιναφη με το νονο του μεγαλου και τη Κυριακη ερχονται και οι νονοι του μικρουλη!Αντε εφτασε η μεγαλη εβδομαδα!!Σαββατο του Λαζαρου αυριο!!!Φιλακια κοπελες μου!!!!

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

Καλημερα,παει θα το κλεισουμε το μαγαζακι.....ΠΩ πω εχω απιστευτο πιασιμο και ο μικρος απιστευτη γκρινια ολημερα και ολη νυχτα απο το παλιομμρ..Αχ νυσταζω η δολια.....Στελα 3μερες περιοδο???εγω 3μερες εχω πλημμυρα και αλλες 4κανονικη ροη....Σνιφ.....

:-D

Καλημερα,παει θα το κλεισουμε το μαγαζακι.....ΠΩ πω εχω απιστευτο πιασιμο και ο μικρος απιστευτη γκρινια ολημερα και ολη νυχτα απο το παλιομμρ..Αχ νυσταζω η δολια.....Στελα 3μερες περιοδο???εγω 3μερες εχω πλημμυρα και αλλες 4κανονικη ροη....Σνιφ.....

δεν θα το κλεισουμε το μαγαζι,εχουμε περασει τοσα και τοσα μαζι.με το που θα φθινοπωριασει παλι εδω θα ειμαστε:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Γεια σας και από μένα! Γύρισα από γυμναστήριο και πάλι ζαλίζομαι...ααααααα δε με βλέπω καλά! Εκανα μόνο διάδρομο και ποδήλατο γιατί δεν άντεχα!!!

Τώρα έφαγα ένα γεμιστό κουλούρι και ένα κακάο και στάνιαρα!!! χιχιχιχιι

Ρε παιδια΄δεν κλείνει το καφέ, θα ξαναπάρει τα πάνω του! τωρα είμαστε σαν κάτι ξεχασμένα καφενεία που έχουν κανα δυο παπουδάκια που παίζουν πρέφα και έναν μόνο του που πίνει ελληνικό...:)

Στελλιτσα και γω ετσι ήμουν με την περίοδο όσο θήλαζα! Αννια και τζες τι κάνετε;

Ελλενάκι μου θα μεγαλώσουν ρε συ τα μαλλάκια! αχ ποτε θα το δω το αγόρι μου. Ρε συ να βγούμε κανένα βράδυ τα δυο μας...αχ να τα πουμε με την ησυχία μας!

Το μαρινάκι τι κάνει; καιρό έχει να φανεί... Και η μαρία αραγε έφυγαν και αγγλία;

Πάω να ξεντυθώ και να κάνω μπάνιο. Η μαμά μου με τον μικρό είναι στις κουνιες...

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...