Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Όσες φιλες έχω Αθήνα κι έκαναν φυσικούς, έκαναν στον Σφακ και έχουν όλες μωράκι😄

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

αντε βρε χαζουλα!!!θα περασει μη στεναχωριεσαι και θα επιστρεψεις δριμυτερη στις αθλητικες (και οχι μονο) δραστηριοτητες σου :) :) :)

Εγω μια απο τα ιδια....γυρναω απο τη δουλεια και δε θελω να μιλαω σε ανθρωπο γιατι γκρινιαζω συνεχως αν ανοιξω το στομα μου....και δεν ειναι του τυπου μου αυτο γμτι.....

Καλημερα σας! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημεεεεεεερα!

που ειστε όλες;;; θα φάτε ξυλάκι για ακόμη μια φορά. Εγώ είμαι καλύτερα να πω την αλήθεια μ'αυτό το πράγμα στην πλάτη (τελικά δεν είναι εμπλαστρο είναι κάτι άλλο που έχει και φάρμακο). Δηλαδη λέω αύριο να παω γυμναστήριο.

Χθες πήγε ο γιώργος τον μικρό στον γιατρό για μαντου (εγώ ήμουν ξάπλα με τη μέση) και τον μέτρησε και τον βρήκε πάλι 77 ποντους. Δηλαδή ξαναπέσαμε καμπύλη και φτάσαμε στην 10. Σήμερα τον πήγα σε μια φίλη μου που έχει παιδί ίδια ηλικία με τον δικό μου το οποίο είναι 81 ποντους. Τα παιδιά ήταν ίσα στο ύψος. Αντε να είχαν 1 ποντο διαφορά!!!!!! Μου την έχει δώσει ο γιατρός μου έτσι που τον μετράει και με αγχώνει οτι έχω παιδί - νάνο!!!!

Επίσης αυτό το παιδάκι που πήγαμε (αυτό το εξυπνο που σας έλεγα παλιά) είναι αρκετά ζωηρό και ο αργυράκος ήταν μαζεμένος και μου έσφιγγε το χέρι. Φοβήθηκε ο γλυκουλη μου!!!!!

Τι κάνετε; Εγώ πάω για ξάπλες να πω την αλήθεια. Θα παω δουλειά πιο μετά...

σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας τι κανετε?εμεις την παρασκευη πηγαμε παιδιατρο και καναμε το εμβολιο ιλαρας ερυθρας παρωτιτιδας και μας βρηκε 80 ποντους πηρε δηλ.1 ποντο σε δυο μηνες και αρχισα να ανησυχω!!!!πεσαμε καμπυλη πηγαμε στην 50...αν συνεχιστει και τον επομενο μηνα θα κανουμε εξετασεις να δουμε τι γινεται...επισης τον ρωτησα για τα δοντια και μου ειπε οτι τα πλενουμε κανονικα με οδοντοβουρτσα και νερακι...χθες προσπαθησα να το κανω αλλα δεν καθοταν με τιποταααααααααααααααα...

αυτα εν ολιγοις...εσεις τι κανετε???

RdgUp3.png?9bYD0Vuc

πηγαμε και εμεις για εμβολιο καναμε το mmr και το μαντου και η μαρια το χαβριξ και το μαντου...Ο αντωνακης ειναι 10800 και 83π..δεν ψηλωσε καθολου:shock:,θα παει καμια αυριο στην ππαρασταση?

:-D

Διαφημίσεις

'Εχω σκάσει στα γέλια λέμε!!! Και τα 3 προηγούμενα μηνύματα αναφερονται στο ότι ανησυχούν για το ύψος των παιδιών τους! Τελικά οι μανάδες είμαστε αγχωτικές από μόνες μας και ψάχνουμε να βρούμε λόγους για να ανησυχουμε! Το λέω και για την αφεντιά μου φυσικά μη παρεξηγηθεί καμία!

mGKop3.png60Jvp3.png

μαρινάκι εχεις δίκιο αλλά μιλάνε οι χήρες μιλάνε και οι παντρεμένες!!!! βρε ντερέκια είναι τα παιδιά σας...εμείς τι να πουμε;;;; τι κάνετε πέρα απο το ύψος κορίτσια? μαρινάκι καλά;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλησπέρα πέρα ως πέραααααααααααα

εδώ χορό προ υπνο-μπάνιου...

εγώ ακόμα παιδεύομαι από τα λαιμά και ω,ναι κόλλησε και ο μπαμπούλης μας!!!

εμείς δεν έχουμε παιδίατρο μόλις κλείσουμε τους 15...

έχουμε να πάμε από τον χρόνο....

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Xάλοου γκερλς!!! Τι μου κάνετε;;

Λορεττάκι μάλωσέ με ..το αξίζω!!! :D:D Κορίτσια γυρνοβολάμε ΟΛΗ ΜΕΡΑ... δεν ξέρω τι με (μας) έχει πιάσει και πάμε όλο βόλτες, παιδικές χαρές, σε μαγαζιά με παιχνίδια...γενικώς όλο κάπου πάμε... πονάνε οι πατούσες μουυυυυ!!!! Αφήστε που πλέον η μικρή θέλει να είναι όλη την ώρα στο μπαλκόνι να τρέχει και γενικώς χαίρεται...δεν ξέρω γιατί..δεν έχω καθόλου παιχνίδια έξω ακόμα...

Χαχα αυτό με το ύψος το είχα και εγώ άγχος κάποια στιγμή πριν 2-3 εβδομάδες όταν μέτρησα την Αριάδνη και την βρήκα πιο κοντή από όταν την είχε μετρήσει η γιατρός πριν 2 μήνες!!:shock::shock: Αλλά μετά το ξεπέρασα...δεν με νοιάζει αν πέσει καμπύλη και στην τελική εγώ ήμουνα η πιο κοντή της τάξης μέχρι και το γυμνάσιο και μετά πήρα τα πάνω μου(τώρα είμαι 1.69cm)... Αυτό που θέλω να πω είναι ότι δεν χρειάζεται να αγχωνόμαστε τόοοσο πολύ πια γι'αυτές τις καμπύλες, αφήστε που συνήθως σε τέτοιες ηλικίες δεν μετριούνται και πολύ καλά τα βλαστάρια μας... λίγο να κουνηθεί το ποδαράκι...να τα 2 εκατοστά παρακάτω. Άπό κιλά πάλι έχω αρχίσει και την ανεβάζω στη δική μας ζυγαριά.. είναι 11200γρ

Tι άλλα;; Ααα...εγώ είπα να αρχίσω από αυτή την εβδομάδα να προσέχω λίγο τη διατροφή μου γιατί με έχει πάρει η κάτω βόλτα...δεν μου μπαίνει τίποτα εννοείται από τα ρούχα μου..και γενικώς δεν νοιώθω και πολύ καλά με αυτό... Κορίτσια πήρα 4,5 κιλά από το....'συμβάν'...αυτό σας λεώ μόνο... Θέλω να τα χάσω οπωσδήποτε και αν είναι δυνατόν να χάσω άλλα 4 (σύνολο...9 κιλααα ...βοήθειαααα :shock:) για να ξαναγίνω όπως παλιά...

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Επίσης -άσχετο- έχω αρχίσει και βλέπω στο web tv του antenna το τούρκικο σήριαλ 'κισμέτ' που παιζόταν πέρυσι...το είχε δει καμιά σας; Ωραίο φαίνεται από τα 3 επεισόδια που έχω δει μέχρι τώρα...

PCqNp2.png

Καλησπέρα τι κάνετε?Τι κάνουν τα λουλουδάκια σας?

Την δικιά μου την ταραζω στα φιλιά!

Εμεις ακομα καταληψη εχουμε φαει ξυλο και δακρυγόνα και μια μέρα νοσοκομείο αλλα τι να κάνουμε αυτο μας εχει μείνει οι εμεις οι αυτοι για τα παιδιά μας τα κάνουμε όλα να ζητιανεύουμε για το αυτονόητο την δουλειά μας!

Να μην σας ζαληζω σας αγαπάω ολες και μου λειπεται πολύ!

ticker.php?pic=a0em4vsvf5sm3yqy

γεια σας κοριτσακια! Κ μεις βολταρουμε συνεχεια! Ειρηνακι μου ο βασιλης ειναι ψιλολιγνος! Χιχι! Τι κανετε? Ξεκινησε δουλεια ο αντρουλης σου? Χριστινακι καλα κανετε κ βολταρετε! Κ εχεις δικιο για το υψος μωρε! Αλλα μας πιανει το αγχος καμια φορα! Οσο για τα κιλα, να τα χασεις ρε χριστινακι, σιγα σιγα! Θα βαλουμε μαγιο σε λιγο. Οσο για το κισμετ δε το εβλεπα αλλα ολος ο κοσμος ειχε κολλησει μ'αυτο. Μαρακι αγωνας για τη δουλεια ε? Υπομονη! Τι κανει η αφροδιτουλα? Θα βγω με τις φιλες μου σημερα κ δυστυχως μολις αδιαθετησα! Ο κυκλος μου απο 35- 37 μερες που ηταν πριν μεινω εγκυος τωρα εγινε 29-32. Καλο αυτο!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Eμμ αυτό θέλω και εγώ λορέττα μου να τα χάσω...να δούμε πως όμως αφού δεν μπορώ να κάνω δίαιτα...προσπαθω να μην χλαπακιάζω ολημερίς όμως! Η εμφάνιση με το μαγιό είναι το τελευταίο που με νοιάζει... να μπαίνω στα ρούχα μου θέλω! Εξάλλου με τη κοιλιά που έχει μείνει και στέκα να γίνω... αυτή δεν θα φύγει! μπουχουχου....

Αχχ καλή διασκέδαση σήμερα!!! Ωραία να βγαίνεις με φιλενάδες για βράδυ....ούτε θυμάμαι πότε το έκανα τελευτάια φορά......

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...