Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 40 λεπτά , MK2012 είπε:

Ναι σίγουρα θα θέλει κάτι πιο πρόσφατο αλλά δε μας παίρνει από άποψη ημερών τώρα γιατί χάνω τον κύκλο. Οποτε θα δούμε τι θα του πει τώρα και σε 10 ημέρες που γυρνάει θα πάει να το κάνει. Σκεφτόμουν να κάνω ξανά ένα ραντεβού με Μαντ. αλλά νομίζω αν πάρω και άλλη γνώμη θα λαλησω. 

Όσες φιλες έχω Αθήνα κι έκαναν φυσικούς, έκαναν στον Σφακ και έχουν όλες μωράκι😄

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Κοριτσάρες μου γειάσας...

Μαρινάκι μου περαστικούλιαααααααααααα

Σε νιώθω αν και εμάς ο Γιάννος είναι μια χαρά λίγο βηχαλάκι κουβαλάει μόνο(πλέον)

Εγώ όμως ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι θα γίνει θα την βγάλω καθαρή δε ξερω!!!!

μια απο τα ιδια .η ελενιτσα απυρετη απο χτες μονο λιγες μυξουλες εμειναν.

εγω εναν βηχα τρελο δεν μπορω να ηρεμισω.ασε που απο τον βηχα κανω και ε....το.

ταο προσοχη με τις τουμπες. θαλεια καλο ταξιδι.

οσο για τον καιρο εδω ειχε ηλιο ομως και τρελο αερα δεν μπορουσες να κατσεις εξω:mad:

μαριναικι περαστικα και σε εσας.υπομονη.

λορεττα κι εμενα τα 18 υπερβολικα μου ακουγονται μηπως να βρεις καμια για φρυδια και πεντικιουρ με τοσα λεφτα?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Την εκμεταλλευτήκατε την ημέρα φιλενάδες? Είχε τέλειο καιρό, εμείς μόνο για κάτι ψώνια πήγαμε γιατί η μικρή μέχρι σήμερα το πρωί στις 7 έκανε τρελούς εμετούς. Ευτυχώς με τους ηλεκτρολύτες που ήπιε δεν ξανάκανε εμετό, οι διάρροιες όμως συνεχίζονται το καυμενάκι μου είναι κομμάτια!

Ειρηνάκι δεν το προκάλεσε το εμβόλιο όλο αυτό, αλλά το εμβόλιο εξασθένησε τον οργανισμό της και γι αυτό το τσίμπησε και κυρίως δε μπορεί να πάρει τα πάνω της!

Στελλίτσα και Μανιταράκι περαστικά και σε σας! Τι θα γίνει ρε κορίτσια? Κι εγώ πάλι με δέκατα είμαι!

Ελενίτσα πάλι σήμερα δουλειά? Τουλάχιστον έγινε η πρόσληψη?

Λόρα μου βουρ για πεντικιούρ τώρα που έγινες και κορμάρα ποιός σε πιάνει!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερα κοριτσακια...τι κανετε??Εγω ετσι και ετσι ο μικρος εχει εδω αι 4-5μερες ξυπναει καθε 3ωρες το βραδυ και εχω πιαστει ολοκληρη.....επισης ολη μερα φωναζουν και κλαινει και τσιριζουν μονο...περπαταω και τα μαλλια μου ειναι καρφακια απο τα νευρα...θα σας πω μονο λιγη ωρα της ημερας μου....με το που ξυπναμε να φαμε πρωινο μετα να αλλαξω και τα 2...πανες γαλατα πυτζαμες ρουχα..σιγουρα 30λ γιατι ο αντωνης κανει σαν τον εξορκιστη...Η μαρια τρεχει με τον κ... απ'εξω οταν την ξεντυνω...καλα μεχρι εκει..μετα παιρνει η μαρια οοοοολα τα παιχνιδια και ο αντωνης κανενα και κλαιει γιατι θελει να ππαιξει και αυτος...μετα παει στο συνθετο της τηλεορασης και πεταει ολα τα cd κατω...παει ανοιγοκλεινει τον υπολογιστη..παει στο παιδ.δωματιο βγαζει τα ρουχα απο τα συρταρια και μετα ερχετε στην κουζινα και ανοιγει τα ματια τα συρταρια και σκιζει τις χαρτοπετσετες...μετα καθομαστε λιγο στην βεραντα χτυπιουνται και τα 2ποιο θα κατσει στο ποδηλατακι,και μετα αρχιζουν να ανοιγοκεινουν την μπαλκονοπορτα την σιτα το παντζουρι...ΟΛΑ....εφυγα γιατι τα θυμηθηκα και συγχιστηκα.... 3656112535.gif ...Βεβαια ζωη να χουν και να κανουν σκανταλιες...αλλα στο τελος δεν θα εχω εγω απο την κουραση 617637.gif

:-D

εκλαπη αυτοκινητο απο την περιοχη μενιδιου ξημερωματα 9/4 μαρκας toyota corolla 1800ts χρωμα μολυβί 5θυρο και πινακιδες ΙΒΧ 8115 μεσα υπηρχε καθισματακι αυτοκινητου,χρωματος μπλε......παρακαλω για οποιαδηποτε πληροφορια επικοινωνηστε στο τηλ..6944376184 κ.Μαρια και στο εμαιλ [email protected]

γεια σας! Περαστικουλια σε ολες τις αρρωστουλες κ στα νινακια σας! Παλι απο το κιν. Γραφω! Σημερα παρολο το κρυουλακι βγηκαμε βολτιτσα με αλλα δυο ζευγαρια με παιδια. Μετα πηρε ο αντρουλης μου κατι τελεια φαγητακια κ χλαπακιασαμε κ παιζουμε. Αννια μου κ γω κουραστηκα που τα διαβασα! Να ρωτησω κατι? Η μαρια δυσκολευεται να τη κοψει την πανα? Χθες βγηκαμε με κατι φιλους κ ηταν ωραια! Πολυ μ'αρεσει που εχουμε την νταντα. Κοριτσακια μου αυριο θα τα πουμε καλυτερα που θα μπορεσω να σας διαβασω αναλυτικα! Σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Μια πολυ πρωινη καλημερα και καλη εβδομαδα!

Αυτη η βδομαδα και μετα ειναι η Μεγαλη ετσι;;Αντε να βαψουμε κανα αυγο να φτιαξουμε κανα τσουρεκι....και να φαγαμε και λιγο βρε αδερφε που χουμε λιωσει στη νηστεια χιχιχιχι

Περασαμε ενα ησυχο ΣουΚου αλλα ΔΕΝ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΗΚΑ και αν και αυτη τη στιγμη κλεινουν τα ματια μου απο τη νυστα....πρεπει να ντυθω για να παω στη δουλεια...

Ευχομαι να ειστε ολες καλα!

Λορετακι μου χαιρομαι που περνατε καλα!!!

Φιλακιααααααα!!!

Υ.Γ. : Τι παθατε βρε Αννια;δικο σας το αυτκινητο;;ελπιζω να το βρειτε....σωο και αβλαβες....

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Καλημερα κοριτσια μου χτες σαν να κομηθηκα πιο ησυχα αντε να δουμε..αυριο παμε για εμβολιακι....και τα 2τα μικρουλια μου ο αντωνης το mmr και η μαρια το havrix

καλημερα βρε κοριτσια μου τι μου κανετε???

εμεις μια χαρα απο βολτες δοξα το θεο εχτες μεσα ξεκινησα γενικη εστειλα και το μικρο στη πεθερα γιατι δε με αφηνε το εβλεπε παιχνιδι ολο αυτο εγω να μετακινω επιπλα κι αυτος να καθετε μες στη μεση και να γελαει χαχαχχα μαλλον θα το παρω αυριο γιατι δε βλεπω να τελειωνω σημερα αυτα παω να συνεχιζω και τα ξαναλεμε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλέ όχι μόνο εσείς οι 2...

και η ειρήνη και η Γλυκούλα!!!!!

Ειρήνη δε πας να παίξεις κανα τζόκερ?

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...