Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

γεια σας γεια σας τσουπριτσες

τι κανετε??

ειιρηνη τελεια νεα αντε η σειρα σου τωρα

στελλιτσα χρονια πολλα κοριτσι μου και περαστικα

περαστικα σας μαρινακι μου και σε σας

τι αλλο

τι αλλο

ααααααααααααα ειδατε καλε τι ΝΥΦΗ θα κανω αστερι μπραβο χριστινακι για τα κατορθωματα της νυφουλας μου

εμεις ειχαμε παει παιδοτοπο και μολις γυρισαμε μπανιο-γαλα και επεσε ξερος απο τη κουραση επισης στο παιδοτοπο εσκισε και το τζιν του και δε ξερω πως τα καταφερε χαχαχαχ αυτα

μπας και ειναι καμια εδω???

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σου χαρουλιτσα μου!!

μηπως τον παυλιτο τον ειχαν πλαισιωσει κοριτσουδια και του σκιζαν τα ρουχα ποια θα τον πρωτο παρει?τον ειδα αντρακλα και μαλλον κοιταγαν να εποφεληθουν

4ywWp2.png

λες ρηνακι τι να σε πω ειχαμε παει εδω στο παιδοτοπο στη βαρη και μια μαμα απο γονεις της βαρης που μιλαμε και ειχα ερθει και δυο κοπελες απο ηλιουπολη τη φαιη και νομιζω την αλλη κοπελα τη λενε χριστινα και εχει μια μικρη τη κωνσταντινα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

καλημερα κοριτσακια μου..... εμένα και αν μου λειψατε!!!!!!!!!!!!!!!!!

Να πω πρωτα πολύχρονη στη Στέλλα για τα γενέθλια της..... και στην Ειρηνη συχγαρητηρια για τον αντρούλη της, πολύ χαιρομαι, γιατί αλλιώς ειναι δραμα εμενα που ειναι αυτό τον καιρό στο κηνυγι του μεροκάματου εχουμε αγανακτήσει, ατσουμπαλα προγραμματα και δεν ξερεις τι θα τύχει και αν θα χεις αυριο φαγητό και αλλα τετοια χαρούμενα!!!

Κατα τα αλλα βγαινουμε από ανάρρωση..... αλλά η αρχή έγινε πριν τρεις βδομαδες που έπεσα κατεβαινοντας τις σκάλες του νοσοκομείου όπου είχα πάει για τον τυπικο έλεγχο και ευτυχως ημουν στο προτελευταίο σκαλί και έκατσα με τον ποπό, οποτε την πατησα στον αστραγαλο αλλά ευτυχως ούτε στραμπούληγμα, δεν ξέρω τι ήταν αλλά πονούσε φοβερα για δεκα μέρες..... Και μετα να την η ιωση την Κυριακή το βραδυ όπου ξεκινησα με εμετους διαρροιες και το πρωι ήμουν εξαντλημενη, αντε τρεξε για ορούς και έλεγχο, ευτυχως όλα καλά.... αλλά λειει ο γιατρος μου την Δευτερα δεν παιρνεις και αντιβιωση μηπως ειναι μικροβιακή ίωση;;; ΕΕΕΕ;;; τι το θελα΄; απο τις 6 το απόγευμα ως τις 9 που χε εερθει ο καλός μου ειχα φουντώσει, αλλεργική αντίδραση, ειχα γεμισει σπυρακια που με φαγούριζαν, παλι φυσικα στο νοσοκομειο κορτιζονη και έλεγχος ως τις 1 το βραδυ..... και το κερασακι από Τεταρτη μεσημερι έχω και τις κόρες τις μεγαλες σπίτι με γαστρεντεριτιδα και αυτες όπου ειδικά χθεςς γινόταν χαμός, δεν προλαβαινα τους εμετούς και τις διαρροιες....

ΤΕΛΟς ΚΑΛΌ 'ΟΛΑ ΚΑΛΆ, παιζουν μέσα οι μεγαλες και η μικρή γκρινιάζει στα ποδια μου να την πάρω αγκαλιά.....

ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΤΕ ΑΛΛΆ ΠΟΥ ΧΡΌΝΟς ΠΙΑ... μονο αναφορες θα σας δίνω, καλά;;;;

Προς το παρον πολλά πρωινα φιλακια!!!!

ΤΑΟ

*Η μεγάλη μου κορούλα γεννήθηκε: 29-3-2003

*Η δεύτερη μου κορούλα γεννήθηκε: 21-7-2004

*H καραμελένια γεννήθηκε: 20-12-2009

*Η ζουζούνα μου γεννήθηκε: 9-6-2011

καλημερα κοριτσια τι κανετε???Εμεις ειμαστε καλα κλασιικα ο μικρος ολη μερα κλαιει και σκοτωνονται με την μαρια...Το βραδυ ξυπναει ακομα 2-3φορες οποτε εγω ειμαι ρακος....στελιτσα μου χρονια πολλα να σε χαιρονται οι αντρες σου,σου εγραψα και στο φεις...και περαστικα....ταο μου περαστικα και σε σας.....Εγω σημερα εχω ενα κεφαλι καζανι και εκτος αυτου ξεκιναω την γενικη για το πασχα σιγα-σιγα οχι οτι θα μεινουν καθαρα αλλα τελος παντων...φιλια σε ολες

:-D

Διαφημίσεις

Γεια σας και από μένα!

Ηρθα απο γυμναστήριο μαγειρεψα και τώρα κάθησα λίγο να σας διαβάσω!

Αχ απο τώρα φαίνονται οι καλοί μαθητές...Η Αριάνδη (το γράφω σωστά;;;) θα είναι του 20 και τα δικά μας λίγο ντουρντουβαλάκια ! 1+1=11 :)

Τελικά τα ακύρωσα τα φρύδια. 18 ευρώ παιρνει! ε εντάξει είπαμε αλλά οχι και έτσι! και αυτηνής στο γυμναστήριο της φαινόταν απόλυτα φυσιολογικό να δινει κάθε τόσο 18 ευρώ!!!! τσ τσ τσ...

Τάο μου τι να σου πω...ολα τα'παθες βρε κορίτσι μου. Πρόσεχε λίγο, ναι;;;; Οποτε μπορείς να μπαινεις.

Ελενάκι γλυκουλάκι μπορείς να του τα πλένεις αλλά χωρίς οδοντόκρεμα, μονο με νεράκι. Ρώτα και τον παιδίατρο. Εμενα ευτυχώς δε του αρέσουν τα γλυκά:shock:. Επίσης ελπίζω να μη πάρει τα δικά μου τα δοντια αλλά του μπαμπά του.

Καλά χαρα ο παυλίτος μεγάλο παιδί πια, σκίζει και παντελόνια ε;

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας!!

Τάο μου τέλος καλό όλα καλά και αυτό μετράει!! Άντε να μπαίνεις όποτε μπορείς να μας λες νέα...

Γλυκούλα εγώ δεν της πλένω ακόμα τα δόντια...βασικά έχει μόνο 2 και μου φαίνεται αστείο και μόνο που σου απαντάω..:rolleyes::D

Λορεττάκι σε επηρεάσαμε εε; Κοίτα δεν το βρίσκω κακό να πας μια φορά να δεις βρε παιδί μου τι στο καλό θα σου κάνει αυτή η....σπεσιαλιστ....εγώ προσωπικά δεν αφήνω κανέναν να αγγίξει τα φρύδια μου..παρόλο που δεν είναι και πολύ καλογραμμένα φρικάρω στην ιδέα να μου τα 'αλλάξει' και να μην μπορώ να με συνηίσω μετά...θεωρώ ότι τα φρύδια προσδιορίζουν κατά πολύυυυ μεγάλο ποσοστό το πρόσωπο του καθενός!

Καλά σήμερα βγήκαμε στην βεράντα με τη μικρή και σεληνιάστηκε...δεν μπορώ να σας το περιγράψω....έτρεχε πέρα δώθε επί μια ώρα και είχε ξεκαρδιστεί στα γέλια...πρώτη φορά την έβλεπα έτσι!!!

PCqNp2.png

Γεια σας κορίτσια!!

Ειρήνη μπράβο που βρήκε δουλειά ο αντρούλης σου! Να ανασάνετε λιγάκι!

Άννια κάνε κουράγιο και άσε τη γενική για άλλη φορά... Όσα βλέπει η πεθερά που λένε κάνε μόνο!

Ταό σιδερένιοι όλοι σας! Να προσέχετε βρε παιδί μου!

Λορέτα για μια φορά δεν πειράζει να δώσεις 18 ευρώ άμα είναι να το ευχαριστηθείς! Εγώ δίνω 3 ευρώ αλλά δεν πάω και συχνά...

Λοιπόν, σας χαιρετώ! Φεύγω την Δευτέρα για Dubai. Λέτε να βρω κανέναν εμίρη :wink:

να ζηλέψει ο άντρας μου;; Θα μου λείψει πάρα πολύ ο λουκουμίκος μου!!

Να ακούσω επιτέλους και την καρδούλα του μικρούλικου την ερχόμενη Παρασκευή να μου φύγει το άγχος!! Θα τα πούμε το άλλο ΣΚ!!!

Φιλιά!

Καλησπέρα σας!!!

Τάο μου ταλαιπωρήθηκες διαβάζω, περαστικά και αγύριστα όλα! Μπράβο σου ρε κορίτσι μου που πέρασες τόσα και δε γκρινιάζεις παρόλο που έχεις και 4 άτομα να νοιαστείς!

Λορέτιους 18 ευράκια για φρύδια??? Χμμμ λίγο φάααααπ!

Θαλίτσα καλό ταξίδι, κοίτα να ξεκουραστείς και με το καλό να ακούσεις τη καρδούλα του μωρουλινιού σου στην επιστροφή!

Άννια μου χαρά στο κουράγιο σου με τη γενική! Εγώ δεν έχω κουράγιο ούτε τα πόδιαμου να πάρω!

Γλυκούλα απ' ότι ξέρω κανονικά από τα πρώτα δόντια βουρτσίζεις μόνο με νερό όπως λέει και η Γλυκούλα και μετά τα 2 με ειδικές οδοντόκρεμες! Εγώ βέβαια ακόμα δεν την ξεκίνησα τη διαδικασία κι ας έχει αρκετά δοντάκια εδώ και πολύ καιρό, βαριέμαι λίγο τη διαδιακασία η τεμπέλα!

Κατά τα άλλα δεν πάμε καλά, η μικρή από χτες σκίστηκε και στον εμετό δεν έφταναν οι διάρροιες...φυσικά κόλλησα κι εγώ και είμαι κομμάτια!

mGKop3.png60Jvp3.png

ρε παιδια τι εγινε?παρασκευη σημερα δεν το καταλαβατε?

ρε πρινσι τι γινεται?που εισαι ?με τα μουτρα στις δουλειες επεσες?

χαρουλιτσα τις ξερω και τις δυο με την φαιη εχουμε συναντηθει πολλες φορες .ειχε ερθει και στο σπιτι μου με την χριστινα συναντηθηκαμε μια φορα και μαλιστα μας ειχε καλεσει τις προαλλες σπιτι της αλλα δεν πηγα.η φαιη ειχε ερθει και στα βαφτισια μας.

ταο ευχομαι να μην ξανασυμβουν απροοπτα τετοιου ειδους,περαστικα πολλα!και φιλια στην κοιλιτσα (στο περιεχομενο)

λωρακι γιατι δεν τα εδωσες τα λεφτα για τα φρυδια?κλεφτες θα γινουν οι ανθρωποι!!βρε ουστ πες τους.οτι και να κανουν δεν αξιζει.και λεει 18 για να αφησεις και πουρ μπουαρ τα 2 ευρα.

θαλιτσα με το καλο να πας και με το καλο να ερθεις.αν βρεις κανενα εμιρη και δεν σου γεμιζει το ματι στειλτον καρφι σε μενα.μπας και δουμε καμια χρωματιστη μερα

μαριναααααααααα περαστικα σας.τελικα ειχε να κανει και το εμβολιο?

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Κοριτσακια μου τι κανετε???αχ νυσταζωωωωωω ο μικρος αρχισε τα παλια και χτες με ειχε σουζα ξυπνησε 2παρα 5,30παραπιονοταν ξαναξυπνησε στις 8,30 και εγω η δολια κοιμηθηκα τσις 3χτες....:(:(:(ασε που εχω καταπιαστει σαν ''ς'' περπαταω....θαλεια μου καλο ταξιδι να εχεις....μαρινα περαστικα...εμεις λεμε να παμε καμια οικογενειακη βολτιτσα εχει καρα-ανοιξιατικη μερα:P:pφιλια σε ολες

:-D

Καλησπερα γλυκες μου φιλεναδες!!

Τι υπεροχη μερα σημερα ετσι;;Μονο για βολτα!Εγω βεβαια δουλευα ΚΑΙ σημερα.......

ευτυχως εφυγα σχετικα νωρις(μιαμιση )και μπορεσα να φαω με την οικογενεις και να ξεκουραστω κοματι...

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

χελοου κ απο μενα! Αχ κοριτσια καλοκαιριασε! Κατεβασα κ πεδιλα! Γιουπι! Χρειαζομαι επειγοντως πεντικιουρ ομως! Ααα ολα κ ολα! Κ μεις ειμασταν εξω κ το βραδυ θα ξαναβγουμε! Κ αυριο μαλλον καμια κοντινη εκδρομη! Σας ευχομαι ενα τελειο σουκου κ να φορατε αντιηλιακη! Σμουτς

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Κοριτσάρες μου γειάσας...

Μαρινάκι μου περαστικούλιαααααααααααα

Σε νιώθω αν και εμάς ο Γιάννος είναι μια χαρά λίγο βηχαλάκι κουβαλάει μόνο(πλέον)

Εγώ όμως ΧΑΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι θα γίνει θα την βγάλω καθαρή δε ξερω!!!!

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...