Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Kαλησπέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Το μόνο που θυμάμαι είναι Η περπατόπιτα της Μαριελενας!!!

Μπράβο στην κοριτσάρα μας!!!!

Εμείς τίποτα ακόμα!!!!!

Όσο για τον οδοντίατρο ομολογώ πως δε τον έχω επισκεφτεί ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς είμαστε ακόμα αρρωστούλια...Σήμερα και ο Γιάννος με λιγάκι πυρετούλι!!!

Φιλιά σε όλες σας...

στελλιτσα περαστικουλια:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Παιδιααααααααααα εχω παθει σοοοοοκ!!!Που ειστε;;;;;;Χτες το μεσημερι το τελευταιο ποστ;;;;αχ ηρθαν δυσκολες εποχες ετσι;;

Ειμαστε ολοι καλα,σας φιλω! :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Διαφημίσεις

λοιπον σας ειδα στον υπνο μου! Ειδα οτι ειχαμε ερθει με την ελενιτσα αθηνα με τα μωρα μας κ μεναμε στο σπιτι της μαρινας! Ολες εισασταν εκει κ γινοταν χαμος. Εγω ειχα αγχος τι θα φαει ο μικρος αλλα η ελενη μου λεει "α μην αγχωνεσαι θα τους ταισουμε μουσταρδα!" η μονη που δεν ειχε ερθει ηταν η ειρηνη. Την πειραμε τηλ κ ηρθε αμεσως με τον καλο της. Ειρηνακι μου ο αντρουλης σου ηταν λιγο καπως στον υπνο μου! Με χαιτη κ φαλακριτσα! Χιχι! Το βραδυ η ελενιτσα μ'εβαλε να κοιμηθω με τον γιο της κ αυτη την αραξε στο παρκοκρεβατο! Απιστευτο ονειρο? Κ δε τα θυμαμαι ολα!

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα!!!!στελιτσα μου χρονια σου πολλα,να σε χαιρομαστε!!!!λορετακι τι τρελο ονειρο ηταν αυτο,πολυ γελασα:P:p:pελενακι και που εισαι ακομα,προβλεπω απο φθινοπωρο να βρισκομαστε παλι στο καφε:-(εγω εχτες πηγα και εκανα αιτηση σε ενα σουπερ και εχω ανχωθει μη με παρουνε γιατι δεν θελω:-(:-(:-(:-(θα μου πειτε γιατι την εκανα:?:σκεφτηκα πως καλο θα ηταν αν βαλω επρος για το 2ο να εχω ασφαλεια ικα μπας και παρω κανα φραγκο για την γεννα και γενικα κανα επιδομα.τι να κανω η δολια η μανα:tongue:λοιπον σας αφηνω γιατι σημερα εχουμε προβα μακιγιαζ με την αδερφη μου.φιλακια σε ολες και προπαντως στα ζουζουνια σας:P

OjQkp2.png?B89kEt5q

Αχ στελλίτσα μου χρόνια σου πολλά κοριτσάκι μου! Οτι επιθυμείς! Τώρα είδα και γω οτι έχεις γενέθλια. Τζεσικάκι στο σουπερ μάρκετ δεν είναι και τόσο άσχημα ρε συ (πιστεύω)...εχει και κάτι 4ωρα που περνάνε γρήγορα και ξεφεύγεις και συ....

Είμασταν έξω μέχρι τώρα με τον ΑΡγυράκο μου. Είδα και μία φίλη μου με την κορουλα της που είναι γλύκα, πήγαμε κουνιες και γυρίσαμε. Ο μικρός κοιμόταν όρθιος με αποτέλεσμα να έχει κοιμηθεί σχεδόν νηστικός. Τον βλέπω να ξυπνάει σε κανένα 10λεπτο για μαμ...

Εχει υπέροχη μέρα!!!!

Δε πειράζει γράφουμε λιγότερο στο καφέ μας. Θα αδειάζει και θα γεμίζει ανάλογα με τις διαθέσεις. Αυτή είναι και η ομορφιά του ιντερνετ. Δεν υπάρχουν πρέπει και κανόνες σ'αυτό. Λογικό είναι να βαριόμαστε κάτι και μετά να το ξαναλαχταράμε. Εδώ είμαστε για να τα λέμε και να μη τα λέμε καμιά φορά ε; :)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Γεια σας κορίτσια! Χρόνια σου πολλά και καλά Στέλλα! Να χαίρεσαι τους άντρες σου :-)

Τι όμορφη μέρα σήμερα!! Στεναχωριέμαι που είμαι κλεισμένη σε ένα γραφείο και δεν τρέχω στις κούνιες με τον γιόκα μου... Λίγοι μήνες μείνανε όμως και μετά θα με βαρεθεί ο μικρός :-) Ευτυχώς που έχω πολύ δουλειά και περνάει γρήγορα η ώρα. Μόνο με το ταξίδι αγχώνομαι λιγάκι. Λέτε να ζητήσω βεβαίωση για την εγκυμοσύνη από το γιατρό για να μην περάσω από τα μηχανήματα ελέγχου;; Στην προηγούμενη είχα περάσει αρκετές φορές και ευτυχώς δεν είχαμε πρόβλημα...

γεια σας κοριτσακια μου !!

στελλιτσα να εισαι πολυχρονη και παντα ευτυχισμενη και με καλη τυχη στην ζωη σας!!!!πως ειναι σημερα ο ομορφουλης μικρουλης?

εχτες ειχε και η μαμα μου γενεθλια και τις εκανα εκπληξη με τουρτα και τον μπεμπη .στην αρχη βαριομουν να παω αλλα μετα λεω αφου θα πηδαει απο την χαρα της ας παω.ημουν και ξενυχτισμενη.....μεχρι τις 5 το πρωι επαιζα ποκερ στο ιντερνετ.αυτο μου ελειπε και τωρα εχω κολλησει.

μου λειπετε πολυ αλλα οταν μπαινω δεν ειναι καμια και βαριεμαι να μιλαω μονη μου.

λωρακι μου μην σου πω οτι παραλιγο να κατουρηθω απο το γελιο γιατι το διαβαζα στον καλο μου και γελαγε και οταν αρχισα να χαχανιζω που διαβαζα για την χαιτη με κοιταγε καλα καλα αλλα δεν μπορουσα να σταματησω και να του το διαβασω.πολυ καλο .γραφετα και οταν δεν θα εισαι σε καλο mood διαβαζε τα.

αντε να ερθετε και μην αγχνωνεσαι για τα φαγητα του μικρου εχουμε απο ολα και μουσταρδα και κετσαπ και μαγιονεζα .φιλια πολλα!

θαλεια μου εγω δεν ξερω αν υπαρχει προβλημα με τα μηχανηματα στον ελεγχο αλλα αν μπορεις να εχεις ενα τετοιο χαρτι και να μπορεις να το αποφυγεις καλυτερα εχε το.ποτε θα πας?

λεναλ μου που εισαι ?τι κανεις?φιλακια πολλα!!

τζεσικακι μου αν σου πω οτι θα μου αρεσε πολυ το σουπερ μαρκετ τι θα πεις?παντα μου αρεσε.αν ξεκινησεις θα ειναι καλα.

τα ευχαριστα σας τα ειπα????????????????????????????

πηρανε τον δημητρη στα ελτα 8μηνη συμβαση.ναι ναι ναι!!δοξα το θεο γιατι εχουμε πιασει πατο .αντε μπας και ορθοποδισουμε λιγο

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

στελλιτσα χρονια πολλα να εισαι παντα καλα.

ειναι καλυτερα ο γιαννος?

κι εμεις με πυρετο απο προχτες το βραδυ γμτ.

κι εγω το βραδακι που ειμαι λιγο εγω βαριεμαι ωα γραψω κι ετσι παω διπλα και παιζω λιγο :-P

λορρετα τελειο το ονειρο ,εγω που ειμουν?εεεε?

ελενιτσα τι κανεις?τι εγινε με την δουλεια?ολα καλα?

παω να δω λιγο τιβι μεχρι να ξυπνηση η ελενιτσα .φιλακια σε οοοοολες.

τζες καλα εκανες αφου εχεις σκοπο για δευτερο γιατι να μην παρεις κια τιποτα απο το παλιοκρατος?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Στελλίτσα μου χρόνια σου πολλά, να είσαι πάντα χαμογελαστή και αισιόδοξη! Έτσι εξηγείται γιατί είσαι τόσο δυναμικός και θετικός άνθρωπος, είσαι κι εσύ κριαράκι!!!! (Αν δεν ευλογήσουμε και τα γέννια μας...)

Άντε ρε Ειρηνάκι το καλύτερο μας το φύλαγες για το τέλος! Καλή αρχή στον καλό σου και μακάρι να καταφέρεις κι εσύ να βρεις μια δουλίτσα που να σε βολεύει!

Τζεσικάκι μου κι εσύ να λες μακάρι να σε πάρουνε στο σούπερ, εντάξει δεν είναι η καλύτερη δουλειά, αλλά πολύ πιθανό να σε πάρουνε ημιαπασχόληση, οπότε και θα συνεισφέρεις στο οικογενειακό εισόδημα που χρειάζεται σε όλους τέτοιες εποχές και δε θα λείπεις πολύ από το κοριτσάκι σου!

Ελενάκι τι λέει? Βρήκες ισορροπίες? Εγώ όχι ακόμα!:confused:

Ααααα και να μην ξεχνιόμαστε: ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ!!!! Ελάτε και στρωματσάδα θα βολευτούμε όλες, παρκοκρέβατο μόνο δεν έχω αλλά θα το βολεψουμε κι αυτό και μουστάρδα μπόλικη!!!:tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...