Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

γεια σας κοριτσια!λορρετακι με παιδευει το αντρακι μου αλλα τι να κανω!

αν επιτρεπεται τι δουλειες σου εβγαλε ο οδοντιατρος?αν ειναι πολλα τα λεφτα εχω να σου προτεινω κατι.για πες...αννια μου κι εσυ ενα στομα σαν το δικο μου εχεις ε?καταλαβα..

MQjzp2.png?FkLR57Wy

3gadp2.png?sI4enUWb

tXwAp2.png?KJlKPIIe

Διαφημίσεις

Αχχ αστα να πανε λορετα...πολυ αγχος βρε παιδι μου......τι ψυχοφθορα δουλεια ειναι αυτη;;;γυρναω σπιτι και δε μπορω να ησυχασω.....

Εγω ακομα δεν εχω κανει σφραγισμα....εχω κανει ομως μια απονευρωση....μετα τη γεννα τη πρωτη και εξαγωγη φρονιμητη...τωρα στι 29 Απριλιου εχω ρ/β να βγαλω και τον αλλο φρονιμητη...να τελειωνω επιτελους...

αχ χτες ειπα δε θα δω το νησι ,τελικα το ειδα και πηγε δωδεκα για να κοιμηθω και τωρα νυσταζωωωωωωωωω χρψχρψχρψψψψψψψψψψψψψ

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Γεια σας κοριτσάκια!!!

Ωραία μέρα σήμερα, επιτέλους!!

Θα πάμε για εμβόλιο σήμερα το λουκουμάκι μας :-(

Πλησιάζουν και οι μέρες που πρέπει να λείψω και με πιάνει μια στεναχώρια. Θα λείψω 4 μέρες-3 βράδια και θα είναι η πρώτη φορά που θα είμαι εντελώς μόνη, μακρυά τους :-(

Στην αρχή μου φάνηκε ευκαιρία για λίγο καλό ύπνο και φρεσκάρισμα αλλά θα μου λείψουν πολύ πατέρας & γιος... Τέλος πάντων...

Λορέτα υπομονή με τα δόντια. Να σκέφτεσαι το αποτέλεσμα! Σούπερ αποτέλεσμα και αποφυγή του οδοντίατρου για καιρό!! (Και εγώ τον τρέμω...)

γεια σας κοριτσακια! Πηγαμε τρελες βολτες σε ολη την πολη σημερα! Αννια μου ζοριστηκες με τη μαρια ε? Στον αντωνη ειχες εμετους? Σοφακι εχω διαφορα, σφραγισματα, ενα δοντι που κουνιεται κλπ. Ελενακι μου υπομονη με τη δουλεια. Κ γω στο φαρμακειο στεναχωριεμαι με τους αρρωστους κ ειδικα οταν ειναι παιδακια. Ρε θηριο εχεις τρελη οδοντοστοιχια ε? Θα παρεις καμια αδειουλα? Θαλεια δυσκολο που θα φυγεις. Ομως ειναι ωραιο που ταξιδευεις με τη δουλεια. Προσπαθησε να δεις τα καλα! Κοριτσια το αδυνατιστικο τελικα κανει δουλεια. Μετα την τρελη μασα του σουκου εχασα λιγο αντι να βαλω. Επισης τα ρουχα μου ειναι πιο ανετα! Παω για μαμ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσια,επιτελους εκαστα βολταραμε ενα δυωρο σιγουρα τελεια μερα εξω...λορετα στην μαρια μεχρι 6μηνων εκανα εμτο και μεχρι σχεδον να γεννησω ειχα αναγουλες...στονα ντωνη ειχα πολυ λιγες ανακατωσουρες και κανεναν εμετο

:-D

Διαφημίσεις

Θελω κι εγω απο το αδυνατιστικο που τρως και αδυνατιζεις κοπελιααααααααααααα :)

Οχι ομως τωρα....μετα το Πασχα...που προβλεπεται να πεσει τρελλο ξεσκισμα.....σημερα ΚΑΤΑΒΡΟΧΘΙΣΑ ενα πιατο ρεβυθια....ποιος εγω;;;;;που ουτε να τα βλεπω δε θελω..,αρε τι κανει η πεινα.....:) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Kαλησπέραααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

Το μόνο που θυμάμαι είναι Η περπατόπιτα της Μαριελενας!!!

Μπράβο στην κοριτσάρα μας!!!!

Εμείς τίποτα ακόμα!!!!!

Όσο για τον οδοντίατρο ομολογώ πως δε τον έχω επισκεφτεί ποτέ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Εμείς είμαστε ακόμα αρρωστούλια...Σήμερα και ο Γιάννος με λιγάκι πυρετούλι!!!

Φιλιά σε όλες σας...

cIhqp3.png

9knMp3.png

"TO ΠΑΙΔΙ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ.Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΚΑΛΙΑ"

Ευτυχισμένος δεν είναι αυτός που έχει ό,τι θέλει,αλλά αυτός που θέλει ό,τι έχει!!!

Πυρετούλι κι ο Γιάννος Στελλίτσα? Περαστικά σας! Κι εμείς με πυρετό η μικρή δυστυχώς, έφτασε μέχρι 38,2 δεν ξέρω αν είναι από το MMR γιατί είμαστε στην 8η μέρα και η γιατρός είπε 8η-10η μπορεί να κάνει. Πιφφφφφ!:(

Φιλάκια σε όλες πάω για νάνι!

mGKop3.png60Jvp3.png

καλημερουδια! Στελλιτσα περαστικα! Πως ειναι σημερα ο γιαννος? Ελενιτσα μου μετα το πασχα χαπακωσου! Αν κ δεν εχεις αναγκη! Μαρινακι ελπιζω να ειναι απο το εμβολιο ο πυρετουλης.

jXj1p2.png?DWVm7y7O

καλημερα κοριτσια,τι κανετε????εδω βρεχει και εχουμε κλειστει στο πατρικο μου.κρυωνω κιολας!!οι προηγουμενες μερες ηταν καλοκαιρινες.μαρινα μπραβο στην μικρουλα σου,τωρα ποιος την πιανει!!!λορετα και εγω εχω θεμα με τον οδοντιατρο γιάυτο και καθε φορα προκαταβολικα ζηταω μια παυσιπονη ενεσουλα και ας ειναι μονο για κοιταγμα,δεν μπορω τον πονο ΚΑΘΟΛΟΥ.αννια μου εμενα στην εγκυμοσυνη ματωναν πολυ τα ουλα μεχρι τον 6ο.οταν εκανα καθαρισμου ηρεμησαν.και μια φορα 3 μηνων ετρωγα πατατακια στην παραλια και μου εσπασε ενα κομματα απο τον τραπεζιτη.α λεω θα μεινω φαφουτα:tongue::tongue::tongue:ειναι καμια εδω???????

OjQkp2.png?B89kEt5q

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...