Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

πρίν από 6 λεπτά , linaa είπε:

Ξέρεις τι γίνετε οι γιατροί κοιτάνε επιφανειακά κάποια πράγματα δεν δίνουν σημασία στην λεπτομέρεια Κ κάποια τα θεωρούν δεδομένα Κ δεν τα αναφέρουν . 

Πολύ πιθανό ένα μικρόβιο να ξαναεμφανιστεί μετά από λίγο καιρό γιατί αυτά τα μικρόβια υπάρχουν παντού Κ πάντα σημασία έχει πως αντιδρά ο οργανισμός . Οπότε ανά διαστήματα πρέπει να προσέχει Κ την διατροφή .

Δεν μπορείς να περνεις προβιοτικα εφόρου ζωής αλλά διατροφή πλούσια σε προβιοτικα μπορείς να κάνεις 

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό σε ευχαριστώ πολύ θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή !!

Just now, Blu24 είπε:

Ναι έχεις δίκιο σε αυτό θα προσπαθήσω να του φτιάξω την διατροφή σε ευχαριστώ πολύ !!!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

ειρηνακι εγω εδω ακομα ξυπνια.τετοια ωρα ειμαι ελευθερη και ησυχη..μωρε τα αντεχω τα ξενυχτια σε μπουζουκια δουλευα αλλα να κοινηθω στις 3στις 8,30εχει εγερτηριο..

:-D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

Καλημέρα!!!! Καλή εβδομάδα!!!!

Ακόμα δεν ακούσαμε καρδούλα :-( Είναι μικρό λέει ακόμα...

Θα πάω πάλι σε 2 εβδομάδες.

Με έπιασαν πάλι όμως αυτοί οι καταραμένοι μύκητες και μου έχουν αλλάξει τα φώτα!!!! Απίστευτη ενόχληση, σε σημείο που ξυπνάω τη νύχτα και έχω φοβερά νεύρα! Το χαμομήλι δεν κάνει τίποτα :-(

Έχετε κανένα άλλο γιατροσόφι να προτείνετε; Ο γιατρός μου είπε να κάνω κολπικές πλύσεις με χαμομήλι και σόδα αλλά φοβάμαι. Δεν υποτίθεται ότι απαγορεύονται στην εγκυμοσύνη; Για βοηθήστε βρε κορίτσια!

καλημερα και καλη εβδομαδα!!!!μαρινακι μου αν και καθυστερημενα ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ!!!!θαλεια με το καλο να ερθει το μωρακι σου!!!εγω πριν μεινω εγκυος ταλαιπωριομουν με μυκητες και τελικα η μονη γιατρεια ηταν οντως η σοδα με το χαμομηλι.εβαζα και προληπτικα στην εγκυμοσυνη και ευτυχως χτυπαω ξυλο μεχρις στιγμης δεν εχω παθει τιποτα.αφου στο ειπε ο γιατρος σου δεν νομιζω να υπαρχει προβλημα.σοφακι μου να μπαινεις και να μας γραφεις!!!βλεπω το ξενυχτησατε χτες ε?????χαρα μου πως φαινεται που θελεις κορη!!!!θα σου πω το μυστικο ειπαμε!!προβλεπω να χαλας μισθους ολοκληρους σε τσιμπιδακια και φρουφρου γιατι η μικρη θα παρει απο την μαμα και θα ειναι κοκετα:P:p:pοι υπολοιπες φανταζομαι θα κοιμαστε απο το χτεσινο ξενυχτι ε??

OjQkp2.png?B89kEt5q

Καλημερα κοριτσακια μου,τι κανετε???Θαλεια μου για τους μυκητες κανε πλυσεςι(οχι κολπικες εσωτερικα..εξωτερικα μονο με χαμομηλι)και μπετατιν...επισης να τρως πολυ γιαουρτι βοηθαει οπως να πινεις και πολυ νερο και να αλλαζεςι συνεχεια εσωρουχο ΜΟΝΟ βαμβακερο....Υπομονη και θα φυγουν..

παω να μαγειρεψω σιγα-σιγα μακαρονια με κιμα

[γιατι προτιματε τα εβαπορε απο τα φρεσκα?ας μου λυσετε την απορια........

ειρηνακι νομιζω καμια διαφορα δεν υπαρχει αναμεσα τους μη νομιζεις οτι υπαρχει γαλα που ειναι καλο εκτος αν εχεις αγελαδα σπιτι σου και μη νομιζεις οτι το φρεσκο ειναι πιο καθαρο απο το εβαπορε τα ιδια σκ@τ@ ειναι. εγω του δινω εβαπορε γιατι του ειχα δωσει φρεσκο και δε το ηθελε το επινε αλλα οχι με ευχαριστηση και παντα αφηνε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Διαφημίσεις

Κορίτσια ένα θα σας πω: πάω οδοντίατρο..μπουχουχουχουχαααααααααααααααααααααααααααααααα κλαααααααααψψψψψψψψψψψ λιγμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ:-(:-(:-(:-(

Έχω μεγάλη φοβία!!!!

Σόφάκι καιρό είχες να μπεις! Αχ σε παιδεύει ο ηλίας σου ε;;; Και μεις σταματήσαμε με τον θηλασμό εδώ και δύο μήνες! Αλλά είμαι μια χαρά, αρκετά θηλάσαμε νομίζω!

Κορίτσια για όσες με ρωτήσανε, πήρα το αδυνατιστικό xs xpress. Δε ξέρω ακόμη αν κάνει τίποτα γιατί το σαββατοκύριακο όπως είπαμε γουρούνιασα!

Δε προλαβα να σας καλοδιαβάσω έχω άγχος λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

σας φιλώ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Τώρα γύρισα!!! αχ κοριτσάκια μου τι τράβηξα! Ελενάκι μου καθόλου τέλεια! είναι τόσο χάλια τα ουλα μου που για να μου κάνουν καθαρισμό μου έβαλαν 3 ενέσεις!!! :(...και έχω πολύ δρόμο μπροστά μου!

τι κάνετε; που είστε; θα με θέλετε οταν θα είμαι φαφουτα; (ευτυχώς παντρευτηκα)

jXj1p2.png?DWVm7y7O

και εκανες και ενα παιδι αυτο που το πας;;;μετα που θα εισαι φαφουτα νομιζεις θα σου καθεται ο αντρας σου;;;;χαχαχαχαχχαχα

αντε βρε λορετακι....μετα απο ολα αυτα ομως....θα εχεις το χαμογελο της κολγκειτ!΄ή και της κρεστ....διαλεγεις και παιρνεις :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

gεια σας κοπελιες...λορετακι σε καταλαβαινω απολυτα,το 2008εφτιαξα ολα τα δοντια εκανα 2εξαγωγες 6σφραγισματα 3απονευρωσεις και εβαλα 2θηκες....

ελενακι μου τι κανεις????εγω επιτελους εκατσα,τωρα για ποσο δενξερω:rolleyes:

Γεια σας κοριτσούδια μου! Τι μου κάνετε?

Θαλίτσα υπομονή μέχρι το επόμενο ραντεβού στο γιατρό οπότε θα ακούσετε και καρδούλα και θα ησυχάσεις!

Φαφουτίτσα εεεεε Λορέττα ήθελα να πω :tongue:, έλα υπομονή και σύντομα θα γίνεις η νεράιδα με τα πιο γερά και όμορφα δόντια!

Λενάκι εσύ όλα καλά?

Κοπέλες νομίζω ήρθε η στιγμή να σας κεράσω περπατόπιττα! Το κοριτσάκι μου που εδώ και ένα μήνα είχε κολλήσει στα 6 βήματα έφυγε μόνη της και πήγαινε συνέχεια από το μπαμπά της σε μένα και τούμπαλιν κουβαλώντας ένα μπουκαλάκι με νερό για να μας ξεδιψάσει! Άντε μπας και ηρεμήσουμε και λίγο!

mGKop3.png60Jvp3.png

μπραβο μαρινακι! Περπατησε το κοριτσακι σου. Τωρα οντως θα ηρεμησει! Αννια μου στα 17 σου τα εκανες ολα αυτα? Θα μας τρελανεις ε? Εισαι πουροπιπινι τελικα! Ελενακι μου θελω το χαμογελο της ουλοντεντ! Πως παει η δουλεια? Εγινε η προσληψη?

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...