Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ξυπνησε και ο συζυξ οποτε παω να του κανω καφεδακι και να αρχισω την φρουτοκρεμα...(για τον γιο καλε οχι τον αντρα χαχαχα).....χαρηκα που ειδα λιγη κινηση,φιλια κοπελιες

:-D

να σου πω εχω αναθεωρησεικαι θα ελεγα οτι η καλυτερη διαφορα στα παιδια ειναι 3-4χρονια ωστε να καταλαβαινει καποια περισσοτερα πραγματα το μεγαλυτερο παιδι

Κοριτσάκια μου καλησπέρα! Σας ευχαριστώ όλες πολύ-πολύ για τα χρόνια πολλά! Ένα σας λέω, αν είχα βάλει τόσα κεράκια όσα τα χρόνια μου στην τούρτα, θα θύμιζε σκηκοφωλιά! :-P Έκλεισα αισίως τα 31 περικαλώ! Πάντως νιώθω λίγο κομμάτια και δεν ξεκουράστηκα για Σκ, γιατί χτες βγήκαμε μέχρι τις 2.30 με φίλους σε μια μπυραρία να τους κεράσω, σήμερα το μεσημέρι είχαμε τραπέζι και άργησαν πολύ να φύγουν οπότε δεν ξεκουράστηκα καθόλου, περιμένω να παει 9 να βάλω τα παιδιά για ύπνο και να την πέσω κι εγώ!

Όσο για την καλυτερη διαφορά ηλικίας, τι να πω δε νομίζω ότι υπάρχει ξεκάθαρη απάντηση! ΓΙα την κάθε μανούλα είναι διαφορετικά και για την κάθε οικογένεια! Εξαρτάται πώς νιώθει η γυναίκα πάνω από όλα, που ξέρει τις αντοχές της, από το αν έχει βοήθεια, από το πώς είναι το 1ο παιδί, από την οικονομική κατάσταση της οικογένειας κλπ! Οπότε αν νιώθετε ότι μπορείτε βουρρρρ! Εγώ νομίζω πια έχω φτάσει στα όριά μου αυτή την περίοδο και νιώθω ότι μου έχει βγει όλη η κούραση, οπότε όταν βλέπω ετοιμόγεννη χμμμμ μάλλον σκέφτομαι ωχ τι την περιμένει! :tongue:

mGKop3.png60Jvp3.png

Διαφημίσεις

Mαρινάκι πιτσιρίκι είσαι ακόμα!!! χαχαχαχ....εγώ με τα ...34 κεράκια τι να πω;; Κουράστηκες αλλά τουλάχιστον το διασκέδασες εχθές ελπίζω εε;

Φιλάκια σε όλες...πάμε σινεμά!

PCqNp2.png

κοριτσια μου γεια! Μπηκα στα γρηγορα απο το κιν. Μαρινακι νομιζα οτι ησουν στην ηλικια μου αλλα εσυ εισαι πιπινακι παιδι μου! Κοριτσακια μου πηρατε φορα με τα νινακια ε? Αχ βρε κοριτσια απο τοτε που παιρνω το αδυνατιστικο τρωω σα βοδι. Χθες γκουντις κ σημερα γυρο. Τσαμπα τοση γυμναστικη πια! Κλαψ! Βλεπω τελευταιο κυκλο λοστ κ εχω πορωθει παλι. Παει το σου κου. Αυριο εχω οδοντιατρο. Το ποσο φοβαμαι δε λεγεται! Μπρρ σνιφ

jXj1p2.png?DWVm7y7O

γεια σας κοριτσακια τωρα εκατσα,βεβαια η μαρια δεν εχει κανει καν μπανιο ακομα.αλλα θα την αναλαβει ο τολης...;)Λορετακι τι χαπακια ειναι αυτα για πες για πες....εγω χτες μετα το ;);););)ξερετε,πηγε και πηρε ''βρωμικο''στις 3το βραδυ και σαβουριασαμε,οτι χανω το ξαναπαιρνω γμτ:mad::mad:Μαρινακι ελπιζω να το διασκεδασες παρα την κουραση,στην μπυραρια στην φιλαδελφια πηγατε?

χριστινακι καλα να περασετε! Αχ ειμαστε τα πουροκοριτσα του καφε, το ξερεις? Μαζι με ελενιτσα. Πες μας πληροφοριες για το εργο οταν γυρισετε.

παρουσα κοπελια 34 απο τον ιανουαριο.

μαρινακη να τα εκατοστησεις και οτι επυθιμεις.

γλυκουλα σε εκανα φιλη διπλα.

ειρηνακι πες αλευρη η φοβια μου σε γυρευει. εγω τωρα τελευταια τα εχω βαλει με τα εντερα μου.:D

στελλιτσα ολα καλα?

λορεττα για πες για τα χαπια πια ειναι? ειναι φυτικα ?σε φουσκονουν?

izE6p2.png?S6UQkQqM

Διαφημίσεις

Συγνωμμη.....με ειπε πουροκοριτσο ή μου φανηκε;;;;;;;;;να με συγχωρει η χαρη σας εγω ειμαι 33 για....δυομιση μηνες ακομη χιχιχιχιχ

βλεπω τσαρτ σοου και εχω πορωθει φιλια σε ολες!!! :) :) :)

rssOp2.pngDiP1p2.png

Κάθε φορά που θες να πας μπροστά.......πήγαινε πίσω και πάρε ΦΟΡΑ!!

Συγνωμμη.....με ειπε πουροκοριτσο ή μου φανηκε;;;;;;;;;να με συγχωρει η χαρη σας εγω ειμαι 33 για....δυομιση μηνες ακομη χιχιχιχιχ

βλεπω τσαρτ σοου και εχω πορωθει φιλια σε ολες!!! :) :) :)

χαχα ναι κοπελια ετσι σε ειπε.

κι εγω αυτο κανω ,πως φενονται τα νιατα :tongue::tongue:

αχ παλιες καλες εποχες.

izE6p2.png?S6UQkQqM

καλησπερα σας κοριτσακια!!!!!

λωρακι τι ηθελες να πεις για γυρο?εχω να φαω κρεας απο την καθαρα δευτερα.δεν το εχω ξανακανει ποτε στην ζωη μου τοσες μερες και καθε βραδυ βλεπω στον υπνο μου σουβλακια.περιμενω πως και πως την κυριακη του πασχα για να φαω λουκανικα σουβλακια και μπριζολες.

ευχομαι να μην καταλαβεις τιποτα στον οδοντιατρο

μανιταρακι μου τι κανεις?τι εχεις εσυ με τα εντερακια σου?τα ακους να τσακωνονται?μηπως τα ααφηνεις αταιστα και διαμαρτυεονται?πωπω για αυτο δεν μπορω τις διαιτες γιατι το στομαχι μου κανει σαν να εχει μεσα αλιεν .δεν μαρεσει καθολου αυτη η αισθηση.

χριστινακι καλα να περασετε.

λεναλ μου τι κανεις μεσα?και εγω βλεπω chart και dancing λιγο απο το καθενα.φιλια

4ywWp2.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...