Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 5 ώρες πρίν, Ele@n είπε:

Να σε ρωτήσω; Εφόσον πάω με ωάρια από τράπεζα πληρώνω ούτως ή άλλως τα φαρμακα;

Αυτό δεν το ξέρω, γιατί εμένα τη δότρια τη βρήκε ο γιατρός, υποθέτω όμως πως όχι. Μάλλον είναι μέσα στην τιμή των ωαρίων αυτά!

Cafe Ιανουάριος 2010

CoffeeMaker

Recommended Posts

Καλημεραααα!!

Μαρινάκι μας Χρόνια Πολλά και καλά! Να σε χαίρονται τα μωρά και ο αντρούλης σου!!!!!! Ελπίζω να περάσατε καλά χθες:-P

Θάλεια όλα μια χαρά λοιπόν ε; μπράβο! Να μας ενημερωνεις!

Ειρηνάκι μου καλά λένε τα κορίτσια...εγώ θα σου βάλω εμβολιάκι για να γίνεις καλό κορίτσι! πιάνει ξέρεις:-P Οσο για το ματάκι μου λίγο πονάει καμιά φορά στον ύπνο μου όταν στεγνώνει αλλά και γω φοβιτσιάρα είμαι και δεν πάω να το δω:shock::-(

Ψηθηκαμε όλες για δεύτερο ε;;;; Χθες μου ανακοίνωσε η κουμπάρα μου οτι είναι έγκυος και πολύ χάρηκα!

Γλυκουλα γίναμε φίλες στο φεις. Ελεναααααααακι μου τι κάνεις;

Αννια κολλημένα τα αγοράκια μας ε;;;

Κοριτσια ΠΕΙΝΑΩΩΩΩ λεμε... δε ξέρω αλλά από τότε που άρχισα το αδυνατιστικό όλο τρώω...:-(

Μαρινάκι για τη δουλειά πραγματικά δε ξέρω. Σου αρέσει; σε γεμίζει; τα παιδιά μεγαλώνουν σιγά σιγά οπότε καλό είναι να κοιτάξεις την καριέρα σου. Αλλά πολλές ώρες βρε παιδί μου!΄Κάλα γιατί σε είπε έγκυο η κυρία;;; Μα τι να πω;;; Θα δω πώς πάει το αδυνατιστικό και θα σου πω...μη το παιρνεις τσαμπα!!!

Σας αφήνω γιατί ήρθε ο Αργύρης...λέμε να πάμε θαλασσα

jXj1p2.png?DWVm7y7O

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 25,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• ELKARAK

4200

• ΣΤΕΓΙΑ

2873

• Lorreta

2395

• keli

1839

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Posted Images

ΜΑΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΓΛΥΚΙΑ ΜΟΥ ΓΕΡΗ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΕ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΣΟΥ

τι κανετε οι υπολοιπες τσουπρες εμεις μια χαρα. θα ψησουμε στο μπαρμπεκιου τομεσημερι και μετα βουρ εξω για βολτιτσα εχτες ειχαμε παει επισκεψη και βαγαμε εκει ο μικρος στις 10 ξεραθηκλε στον υπνο και ευτυχως εφαγα με την ησυχια μου χαχχα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

αννια μου τι κανεις?

αχ και εγω θελω μωρο και ο αντρασ μου λεει δεν ειμαι ετοιμος γγιατι αγαπη μου λεω εσυ θα το μεγαλωσεις?χαχαχχα θα μου κανει λεει το καλοκαιρι χαχαχα

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

μια χαρα,χαρα μου:tongue::tongue:εσεις τι κανετε????

ξεχασα να σας πω ο μικρος μου απο τον οκτωβρη ειχε κολλησει στα 6δοντια και τωρα πιανω μυτουλες στον ενα τραπεζιτη και διπλα απο τον κυνοδοντα στην πανω μερια αντε να τα βγαλει να τρωει και κανα κοψιδι....:shock::lol::lol:

Ασε χαρα πονεμενο θεμα το 3παιδι....1πρεπει να προσεχω γιατι λογο της επεμβασης και επειδη εκανα εσωτερικα ραμματα για 9-12μηνες δεν πρεπει να μεινω εγκυος..2 για 6μηνες μου ειπε ο γιατρος επειδη ειχα 2αποβολες να αφησω τον οργανισμο μου να ξεκουραστει....Οποτε το 2012θα ειναι το τυχερο για μενα:tongue:

:-D

Διαφημίσεις

το τερατακι μου εδω και 2βδομαδες μου ζηταει φραπε οταν πινω,και προχτες ειχε φτιαξει ο αποστολης και τον αφησε στο μπρατσο του καναπε και πηγε ο αντωνης πηρε το ποτηρι και ηπιε τον μισο...Και γυρναω και λεω στον μικρο,μηπως θες και κανενα τσιγαρακι?

Kαλημέρα κορίτσια!!

αχχχ μας βλέπω να μαζευόμαστε όλες στα καφέ Μαρτίου, Απριλίου,Μαίου 2012..! :-)

Mαρινάκι μου ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑΑΑΑΑ και ευτυχισμένα!!!! Πόσα έκλεισες? :wink:

To κάψατε εχθές; Που πήγατε; Πεστα όλαααα!!!!

Εγώ ακόμα δεν έχω αγοράσει παπούτσια από το μαγαζί που λέτε.. μόνο απότο μουγερ γιατί δεν έχω κοντά μου φιδοφινο...χααχαχ...αλήθεια τι νούμερο φοράνε τώρα; Εμένα 21 αλλά νομίζω ότι σε κανένα μήνα θα θέλει το 22..

PCqNp2.png

Διαφημίσεις

εγω 12/04/2009 το επιασα το βλασταρι μου και εμαθα οτι ειμαι εγκυος τη πρωτομαγια ηταν τα νεα για το καλο του μηνα χαχαχαχχα 3πλο εγκεφαλικο επαθε ο αντρας μου τοτε

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

Καλά άννια μου εδώ παίζουμε και το απόγευμα θα την πάω από τους γονείς μου για να βγούμε και λίγο με τον αντρούλη μου οι δυο μας! Και για να πάω ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ αύριο το πρωί στο κομμωτήριο να φτιάξω λίγο το μαλλί που έχει το κακό του το χάλι!! :tongue:

Πρόσεχε τον τον Αντωνάκη γιατί έχει βγει πολύ..μερακλής!! χααχαχχ

Να σου πω καλέ, εσύ με όλα αυτά που περνάς έχεις όρεξη και για τρίτο τώρα;; Χαρά στο κουράγιο σου!!!

PCqNp2.png

χαρα στο κουραγιο της δε λες τιποτα εγω που σχετικα και χωρις να το ματιασω εχω ενα ησυχο παιδι που δε με εχει κουρασει ιδαιτερα σε ξενυχτια και γκρινια φοβαμαι μηπως στο δευτερο βαραω το κεφαλι μου στο τοιχο χαχαχ

nMaNp2.png

yOE0p2.png?aOUQWlor

HE2yp3.png?8NnbFruI

χαχαχαχα χριστινακι μου και μενα σημεραμου ειπε οτι μαλλον θα παμε καμια βολτα αλλα δεν τον πιεζω γιατι ολη την βδομαδα δουελευε....εκανα και εγω ανταυγεις οταν αξιωθω θα βγαλω φωτος....θελω 3να σας πω γιατι ηδη ο μικρος μεγαλωσε πολυ παει εγινε αντρακι...βεβαια εχω ενδοιασμους,να κλειστω μια και καλη μεσα η οχι???Η να το αφησω σε 4-5χρονια???

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...